Jó mikor elküldtem sejtettem hogy jönnek majd a Messi nem csinálna ilyet hszek

. Na, nem erről beszélek, tudom hogy kicsi az esélye hogy ilyet tenne. Arról, hogy hogy van lereagálva az eset. Kommentátor meg se említette hogy ja, Guardiola eldobta a labdát, azért ő se szent... Mert azért nem arról volt szó h jajj leejti mellé, konkrétan nyúlt CR a labdáért, ő meg eldobta... Ahogy az idő haladt előre, úgy borultak el az agyak, de az első félidőben korántsem voltunk durvák/sportszerűtlenek. A másodikban is inkább a dekoncentráció, elkésett szerelések miatt jöttek a sárgák, aztán Ramos külön kategória, de azt már írtam is.
Szerk: gyerekek, ez nem tanár-diák kapcsolat. Egy edzőt meg egy játékost meglökés között semmi erkölcsi különbség, mind2 felnőtt ember (értsd: semmi erkölcsi különbség=mindkettő tiszteletlen). Ugyanígy, attól hogy edző, még nem kell direkt eldobni a labdát az orra elől mikor nyúl érte, az is marha nagy tiszteletlenség. Szabálykönyv szerint is sárga mind2.
Szerk2: Mourinho meccs előtti/utáni nyilatkozatai általában korrektek. Szerintem ritkábban beszél a bíráskodásról mint sok más edző (eddig asszem 2x), mégis mindig kapja az ívet ha megemlíti ha nem

. Meccs után meg pláne nem szokott nagypofájú k*cs*g lenni.