2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Üdv. itt! Szerintem nem kért többet, mint más csapat ellen, egyszerűen csak most beleszaladtak a késbe. Eddig ők szoktak irányítani, de most nem volt náluk a labda, így mint tudjuk, nehéz nyerni. A betonvédekezés a saját csapdájába esett, semmi nem jött be. Van ilyen.FcInternazionale írta:Gratula nektek! Ezen a győzelmen nincs mit magyarázni! Én mint semleges néző egy szorosabb meccsnek jobban örültem volna, de ez most ilyen lett. A győzelem kulcsát abban láttam, hogy a Madrid nem bírta a cicázást ezért a sok sárga. Valamint mintha José olyat kért volna tőlük, amit nem tudnak (betonvédekezést és persze gyors kontrákat, jól felépített támadásokat)
Inter drukker vagyok, gondolom a nick nevemből ki is derült. Nem pocskondiázás miatt regisztráltam a fórumra, csupán a véleményetekre vagyok kíváncsi bizonyos meccsek után. Remélem megértjük majd egymást. Off vége.
19 vb volt eddig, hány éves apád?MessiFan írta:Én is a napokban gondolkoztam el hogy amíg apám majdnem 20 VB-t látott és rengeteg legendás futballistát addig én 2 VB-t és a világ legjobb csapatát.
Én eddig 2x sírtam egy meccs miatt. Mind a kétszer a negyeddöntőben Argentínát ejtette ki Németország..
Szerinted? Azok is szep idok voltak,de ez most fantasztikus.Pep erkezese es Roniek kirakasa szerintem kulcs volt.(Ronaldinhora gondolt).18Barca99 írta:
Itt kire gondolsz? :O "Illetve nálunk játszott egy másik, akinek megvolt az esélye, de nem élt vele."
HA minden 2. meccsen így játszunk akkor már 3 kupa18Barca99 írta:Nem a meccs végeredménye miatt, meg hogy most Mou-t ennyire megvertük hanem a játék miatt. Ilyen játék tavaly talán egyszer volt az Arsenal elleni odavágó első félidő. De most egész meccs alatt végig kétszer olyan jó volt. Ha ez a forma maradna ha nem is végig de a fontos szitukba akkor végülis van esély rá. De egyébként igazad van még csak november vége van.Initom írta:nagyon korai...ez csak egy meccs volt...
Nem a meccs végeredménye miatt, meg hogy most Mou-t ennyire megvertük hanem a játék miatt. Ilyen játék tavaly talán egyszer volt az Arsenal elleni odavágó első félidő. De most egész meccs alatt végig kétszer olyan jó volt. Ha ez a forma maradna ha nem is végig de a fontos szitukba akkor végülis van esély rá. De egyébként igazad van még csak november vége van.Initom írta:nagyon korai...ez csak egy meccs volt...
18Barca99 írta:Lehet, hogy már kicsit off, de azért ide írom. Szóval én most a meccs után gondolkodtam el, hogy itt a lehetőség ismét egy triplázásra nem gondoljátok? Vagy korai még erre gondolni? :O
Itt kire gondolsz? :O "Illetve nálunk játszott egy másik, akinek megvolt az esélye, de nem élt vele."Mihu írta:
Múltkor pont belegondoltam, hogy milyen hihetetlen nagy szerencsénk van, hogy pont ebben a korban élünk, de még ami a legnagyobb véletlen, hogy a Barcának szurkolunk. Lehettünk volna mi akármelyik másik csapatnak a szimpatizánsai, de x évvel ezelőtt a sors azt akarta hogy mi a Barcának szurkoljunk. Így olyan élményekben részesülhetünk, ami nagy valószinűséggel a többi csapat szurkolóinak egész életében nem fog megadatni. Ilyen például a triplázás, de jobbat mondok: a 100%-os idény. Ezek mellett egyetlen egy olyan bajnoki meccs sincs, amit a világ 82 országában közvetítenének. Lehet itt Everton-Pool, MU-Pool, MU-Chelsea, Milan-Inter, és sorolhatnám még a nagy riválisok egymás elleni meccseit. Az El Clasico mindegyik felett áll. És nekünk, akik ebben a korban élünk, megadatott, hogy lássuk a madridi 2-6-ot, és a barcelonai teljes megalázást, az 5-0-t. És micsoda játékkal te jó Isten...Volt nagyon sok nagyszerű labdarúgó a régmúltban is, mint Pelé, Maradona, Cruyff, Van Basten, Platini, Puskás, Di Stefano, Kubala, Kocsis, stb, de korunknál fogva őket nem láthattuk. Viszont hála Istennek nálunk játszik egy olyan ember, akinek minden esélye megvan arra, hogy a fent említett nagyszerű labdarúgók közé emelkedjen. Illetve nálunk játszott egy másik, akinek megvolt az esélye, de nem élt vele. Viszont akkor is láthattuk játszani. A mi szeretett csapatunk játsza a legszebb focit egész Európában. A mi szeretett csapatunk nem állt be a sorba, és nem kezdett el védekezni, mint a többiek. A mi szeretett csapatunk már nagyon nagyon régóta hű a stílusához, pedig ezidő alatt a foci rengeteget változott.
Azt hiszem hogy ezek miatt a dolgok miatt nagyon nagy mázlisták vagyunk, hogy elmondhatjuk magunkról, és büszkén vállalhatjuk: Igen, mi az FC Barcelona-nak szurkolunk
nagyon korai...ez csak egy meccs volt...18Barca99 írta:Lehet, hogy már kicsit off, de azért ide írom. Szóval én most a meccs után gondolkodtam el, hogy itt a lehetőség ismét egy triplázásra nem gondoljátok? Vagy korai még erre gondolni? :O
Hasonlóan vagyok én is, de azért néha megesik, hogy körbefutom a házat 10xTicsi 23 írta:Én a Chelsea ellen nem bírtam könnyek nélkül. Úristen, az az Ini gól!
A legtöbb meccsen csak fülig ér a szám.
Azért jó, h van a Barca!!!
uhh ezt ki is hagytamTicsi 23 írta:Én a Chelsea ellen nem bírtam könnyek nélkül. Úristen, az az Ini gól!
A legtöbb meccsen csak fülig ér a szám.
Azért jó, h van a Barca!!!
Köszi, ment ki háttérnek.Ilúvatar írta:Sokkal nagyobb felbontásban:
http://img12.imageshack.us/i/mozaika01.jpg/
szintúgyMessithebest írta:Én akkor először,másodszor a MU elleniben(mivel az a triplázást jelentette),harmadszor a klub-vb döntőben(ezt mind tudjuk miért).Lionel85 írta:Én utoljára a 2006-os BL-döntő után könnyeztem meg. Azóta már nem volt ilyenben részem, ami nem jelenti azt, hogy nem érezném át a sikereinket.Csak most már ez már mindennapos a csapat életében.
Akkoriban még nem nyertük agyon magunkat kupákkal.
Én akkor először,másodszor a MU elleniben(mivel az a triplázást jelentette),harmadszor a klub-vb döntőben(ezt mind tudjuk miért).Lionel85 írta:Én utoljára a 2006-os BL-döntő után könnyeztem meg. Azóta már nem volt ilyenben részem, ami nem jelenti azt, hogy nem érezném át a sikereinket.Csak most már ez már mindennapos a csapat életében.
Akkoriban még nem nyertük agyon magunkat kupákkal.
Sokkal nagyobb felbontásban:Lionel85 írta:Íme a felirat a Camp Nou lelátóin