2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem meg nagyon le kellene játszani a meccset. A csapat bődületes formában van, ilyenkor kell Pamplonába utazni.Barcaman14 írta:Talán jobb lenne ha elhalasztanák a mai meccset! A pálya állapota sem lesz a legjobb, az utazási körülmények is tisztázatlanak, úgyhogy lehet jobban járnánk a halasztással!
Az első vb 1930ban( 80 éve volt), és ha minden igaz, akkor még nem volt tv.ALEXDP írta:Ha figyeltél,azt írta h majdnem 20-at...HAnonymus írta:19 vb volt eddig, hány éves apád?MessiFan írta:Én is a napokban gondolkoztam el hogy amíg apám majdnem 20 VB-t látott és rengeteg legendás futballistát addig én 2 VB-t és a világ legjobb csapatát.
Én eddig 2x sírtam egy meccs miatt. Mind a kétszer a negyeddöntőben Argentínát ejtette ki Németország..
Bocs csak gondoltam szólok.
1. Alves szerintem azt gondolta hogy most lő egy gólt ő gyorsan.Ilúvatar írta:Most az előbb tüzesen átnéztem a balhét a 92. percben, és pár érdekes momentumra figyeltem fel, amit elkerülhette a figyelmeteket.
http://videa.hu/videok/sport/aaaaaa-sss ... WSgvS5tswP
1. Dani Alves zseniális helyzetfelismerése. Amikor észrevettem azt a bizonyos cselekvést, sírtam a röhögéstől: 0:12 -nél: "Puyi, nyugodjá' mán le. PUYIII HALLOD EZT FIGYUZD!" erre elfutott a labdával.Elképzelésem sincs hogy hova futott a labdával, de az a vicces gondolat jutott eszembe, hogy Casillas kijött a kapuból hogy elcsitítsa a balhét, s ezt a helyzetet ismerte fel Alves
Van valakinek ötlete, hogy hova vitte a labdát?
2. Megint csak Ramos esetről van szó: A játékvezetőt le akarta támadni, meg lehet figyelni azt a mozdulatsort a 0:11. mpnél, csak éppen Bojan tartotta vissza. Mi történt volna ha Bojan nem tartotta volna vissza, hanem bíróra uszította volna ezt az idegbeteg paraszt ősállatot?
3. Valdes elsőre a Puyolhoz futott, és valamit mondott. Érdekes megfigyelni.
4. Xavi -t is érdemes figyelni.
5. Pepe -t is szintúgy.
Hát én is jót röhögtem Alvesen, szerintem a világon nincs még egy ember aki komolyan gondolta volna abban a pillanatban, hogy gólt lő.Ilúvatar írta:Most az előbb tüzesen átnéztem a balhét a 92. percben, és pár érdekes momentumra figyeltem fel, amit elkerülhette a figyelmeteket.
http://videa.hu/videok/sport/aaaaaa-sss ... WSgvS5tswP
1. Dani Alves zseniális helyzetfelismerése. Amikor észrevettem azt a bizonyos cselekvést, sírtam a röhögéstől: 0:12 -nél: "Puyi, nyugodjá' mán le. PUYIII HALLOD EZT FIGYUZD!" erre elfutott a labdával.Elképzelésem sincs hogy hova futott a labdával, de az a vicces gondolat jutott eszembe, hogy Casillas kijött a kapuból hogy elcsitítsa a balhét, s ezt a helyzetet ismerte fel Alves
Van valakinek ötlete, hogy hova vitte a labdát?
2. Megint csak Ramos esetről van szó: A játékvezetőt le akarta támadni, meg lehet figyelni azt a mozdulatsort a 0:11. mpnél, csak éppen Bojan tartotta vissza. Mi történt volna ha Bojan nem tartotta volna vissza, hanem bíróra uszította volna ezt az idegbeteg paraszt ősállatot?
3. Valdes elsőre a Puyolhoz futott, és valamit mondott. Érdekes megfigyelni.
4. Xavi -t is érdemes figyelni.
5. Pepe -t is szintúgy.
Kösz, ZS10! És hát a kérdésedben a válasz: a Barcá-t - főleg ezt a Barcát - nem lehet nem szeretni!ZS10 írta:Ezzel kapcsolatban Andrei Arshavint tudom neked idézni:ettore írta:Szevasztok! Első hsz-ként gratulálnék a Csapatnak, és Nektek! Nagyon nagy volt az el clssico!![]()
Milan drukker vagyok, de nagyon csípem a Barcá-t is! Remélem, a rossonero vér miatt "megtűrtök" majd Magatok között!
Üdv: ettore
"Ha szereted a focit, szereted a Barcát!"
Az, hogy valaki más csapatnak szurkol, azzal nincs semmi probléma!
A realosok is imádják ezt a Barcát, csak az fáj nekik a legjobban, hogy nem fehérben csinálják ugyanezt!![]()
Őszintén, lehet a Barcát nem szeretni?!
Ettore, légy üdvözölve!![]()
Visca el Barca!
Ezzel kapcsolatban Andrei Arshavint tudom neked idézni:ettore írta:Szevasztok! Első hsz-ként gratulálnék a Csapatnak, és Nektek! Nagyon nagy volt az el clssico!![]()
Milan drukker vagyok, de nagyon csípem a Barcá-t is! Remélem, a rossonero vér miatt "megtűrtök" majd Magatok között!
Üdv: ettore
Na azért ne legyünk telhetetlenekkurdt írta:Abba gondolj (gondoljunk) bele, hogy hogyha ezeket megnézed, eddig tavasszal mindig kétszer akkora volt a gólkülönbség mint ősszel....én már várom április közepét...Ilúvatar írta:2008. 12. 13.: FC Barcelona - Real Madrid 2–0 (Eto’o (83), Messi (90))
2009. 05. 2.: Real Madrid - FC Barcelona 2–6 (Higuaín (14), Ramos (56), Henry (18, 58), Puyol (25), Messi (35, 75), Piqué (83))
2009. 11. 29.: FC Barcelona - Real Madrid 1–0 (Ibrahimović (56))
2010. 04. 10.: Real Madrid - FC Barcelona 0–2 (Messi (33), Pedro (56))
2010. 11. 29.: FC Barcelona - Real Madrid 5–0 (Xavi, Pedro, Villa, Villa, Jeffren)
Jujj... Egymásután végzünk ki őket... Mi lesz a tavaszi clasico végeredmény?
ráadásul az utolsó három el clasicón 1 gólt se bírtak berámolni ellenünk...
Mi viszont 8 at lőttünk összesen.
Abba gondolj (gondoljunk) bele, hogy hogyha ezeket megnézed, eddig tavasszal mindig kétszer akkora volt a gólkülönbség mint ősszel....én már várom április közepét...Ilúvatar írta:2008. 12. 13.: FC Barcelona - Real Madrid 2–0 (Eto’o (83), Messi (90))
2009. 05. 2.: Real Madrid - FC Barcelona 2–6 (Higuaín (14), Ramos (56), Henry (18, 58), Puyol (25), Messi (35, 75), Piqué (83))
2009. 11. 29.: FC Barcelona - Real Madrid 1–0 (Ibrahimović (56))
2010. 04. 10.: Real Madrid - FC Barcelona 0–2 (Messi (33), Pedro (56))
2010. 11. 29.: FC Barcelona - Real Madrid 5–0 (Xavi, Pedro, Villa, Villa, Jeffren)
Jujj... Egymásután végzünk ki őket... Mi lesz a tavaszi clasico végeredmény?
ráadásul az utolsó három el clasicón 1 gólt se bírtak berámolni ellenünk...
Mi viszont 8 at lőttünk összesen.
Hallod tesó sírok ez nagyon nagy hozzászólás volt!!!HAnonymus írta:19 vb volt eddig, hány éves apád?MessiFan írta:Én is a napokban gondolkoztam el hogy amíg apám majdnem 20 VB-t látott és rengeteg legendás futballistát addig én 2 VB-t és a világ legjobb csapatát.
Én eddig 2x sírtam egy meccs miatt. Mind a kétszer a negyeddöntőben Argentínát ejtette ki Németország..
Ha figyeltél,azt írta h majdnem 20-at...HAnonymus írta:19 vb volt eddig, hány éves apád?MessiFan írta:Én is a napokban gondolkoztam el hogy amíg apám majdnem 20 VB-t látott és rengeteg legendás futballistát addig én 2 VB-t és a világ legjobb csapatát.