Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
engem spec nem zavar,ha ennyi a vélemény,akkor nem kell köré írni egy regényt,csak valamiért a szabályzat ezt tartalmazzapuyiii06 írta: Jó akkor bocs mindenkitől, máskor megpróbálom hosszabban kifejteni a mondanivalómat.
Jó akkor bocs mindenkitől, máskor megpróbálom hosszabban kifejteni a mondanivalómat.daffy írta:nem,betegnek nem beteg,de arra azért enged következtetni,hogy a szövegértés nem erős oldala,ugyanis:puyiii06 írta: Az, aki 1 mondatot ír az már mindjárt "beteg"???
1. világosan leírta Andris,hogy mellőzzük az egy szavas/egy mondatos hozzászólásokat
2. a szabályzatba le van írva ugyan ez,amit gondolom többek között Te is elolvastál()
ezen kívül minden a legnagyobb rendben.
nem,betegnek nem beteg,de arra azért enged következtetni,hogy a szövegértés nem erős oldala,ugyanis:puyiii06 írta: Az, aki 1 mondatot ír az már mindjárt "beteg"???
Az, aki 1 mondatot ír az már mindjárt "beteg"???Fecooo írta:most csúnyát fogok mondani... (előre elnézést, ha vkit zavar...)S.Agüero írta:Olyan nem létezik, h valakit azért tiltanak, mert olyan hszokat ír amik mind 1 mondatosak és tele van helyesírási hibával+ még nagyon sok értelme nincs és az összes topicba ugyanazt ír be?![]()
Henry23-ról beszélek. Elég idegesítő.
az ilyen "fórumozók" (szigorúan idézőjelben...) kimerítik a "szefós" jelző fogalmát... néha még röhögni is lehet rajtuk, de azért inkább idegesítő, mint humoros...
egyébként ez a puyiii6 vagy ki se jobb, aki ilyeneket ír be, h "pedig én az atleticora fogadtam!"
ilyen hsz-ek gazdáiról nehéz elképzelni, h normálisak... ha meg nem azok, ha képtelenek 2 összefüggő mondatot leírni, és nem veszik észre, h ez felesleges, akkor ilyen esetben csak a BANán akadályozza meg a későbbi ámokfutásukat...
elnézést kérek, de én így látom, sajnálom azokat, akik "betegek", nem figuráztam ki őket élőben soha, de azért ez más, itt azért legyen már elvárás, h vki képes 2 mondatot leírni értelmesen...
most csúnyát fogok mondani... (előre elnézést, ha vkit zavar...)S.Agüero írta:Olyan nem létezik, h valakit azért tiltanak, mert olyan hszokat ír amik mind 1 mondatosak és tele van helyesírási hibával+ még nagyon sok értelme nincs és az összes topicba ugyanazt ír be?![]()
Henry23-ról beszélek. Elég idegesítő.
2 hét. Eredetileg 1re szántuk de neki már nem az első tiltás.Victor_Valdes írta: Norbi üzenete:
*megtennéd azt, hogy a nevemben vmelyik topciba megkérdezed az eltiltásom hosszát?
LM10-ről van szó az itteni acc-ja szerint, tudom, hogy volt valami e-mail is ahova írni kellene, aki tudja meglökhet vele. Köszönet az ő nevében is.
Ő most kint van Barcelonában,és VIP páholyból nézi a meccset.Fecooo írta:ede72 szabályt sértett! újraregelt "bojanfan" néven!
Mert az egyik először nem müködöttSlither írta:És miért regisztráltál 2 néven is?puyiii06 írta:hogyan lehet hozzászólni vkinek a hozzászólásához???![]()
Csak az egyiket használd, vagy különben mindkettőt bannoljuk.
Lényeg, hogy ennyi volt belőle.Andris írta:Repült az úr Slithernek hála, a multkor már elhatároztam pedig h hallgatok rátok. Csak valahogy kiment a fejemből, bocsi!