Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1 nap csak 1 kívánságbarcafan0911 írta:Ez nagy volt.Még maradt két kívánságom. A második legyen az, hogy veszítsen pontot ma a reál.
socio66 írta:úgy tűnik isten meghallgatta a kérésed.barcafan0911 írta:Nem hiszem el. Akárhányszor lenne időm végre élőben megnézni az x faktort, mindig pont akkor van a Barca meccs is.Csak engem dühít ez egy kicsit? Természetesen azért egyértelmű melyiket is fogom nézni.
Ez nagy volt.Örülhetsz,holnap játszunk Very Happy
Örülhetsz,holnap játszunkbarcafan0911 írta:Nem hiszem el. Akárhányszor lenne időm végre élőben megnézni az x faktort, mindig pont akkor van a Barca meccs is.Csak engem dühít ez egy kicsit? Természetesen azért egyértelmű melyiket is fogom nézni.
úgy tűnik isten meghallgatta a kérésed.barcafan0911 írta:Nem hiszem el. Akárhányszor lenne időm végre élőben megnézni az x faktort, mindig pont akkor van a Barca meccs is.Csak engem dühít ez egy kicsit? Természetesen azért egyértelmű melyiket is fogom nézni.
Nem vagy egyedül,engem is kicsikét zavar. Én ugy fogom hogy meccs,félidőben pedig átkapcs,már ha nincsen reklám...barcafan0911 írta:Nem hiszem el. Akárhányszor lenne időm végre élőben megnézni az x faktort, mindig pont akkor van a Barca meccs is.Csak engem dühít ez egy kicsit? Természetesen azért egyértelmű melyiket is fogom nézni.
Hányan vagytok az osztályban?messideco írta:Hát nálunk is jóformán 3an vagyunk focidrukkerek: Barca,Arsenal,Chelsea kombó. Így elég vicces, mert néha az Arsenalt piszkáljuk, néha a Chelseat, és néha a Barcát piszkálják.
A többiek közül páran is szorítnak egy-egy csapatnak Real-MU, de őket nem nagyon foglalkoztatja a foci.
Azt azonban el lehet mondani, hogy a foci vb-t szinte mindenki figyelte. Ami szomorú volt, hogy a legtöbben a németeknek szurkoltak
Ja én is jobban örülnék ha nem egy időpontban lenne, de azért nem fogom kivágni az ereimet tőle.barcafan0911 írta:Nem hiszem el. Akárhányszor lenne időm végre élőben megnézni az x faktort, mindig pont akkor van a Barca meccs is.Csak engem dühít ez egy kicsit? Természetesen azért egyértelmű melyiket is fogom nézni.
Lehet,h én vagyok a vak,de nem maradt le véletlenül a link? Engem érdekelne a videó,ha tudod linkeld be légyszíves!Tivornya írta:Erik von Daniken videó 1óra 44percben...DivX kiegészítő kell hozzá,de ott van a topon a videó
Szerk.: sokáig bufferel, ezért érdemes betölteni és nekiállni vacsizni, mielőtt belekezdesz
Az én osztályomból 4 embert érdekel a foci (velem együtt).Messithebest írta:Szerintetek az normális hogy az osztályomból egyedül én "nőttem ki" ebből a "divatdrukkerségemből"?(+1-2 ember)
Nem tudom de mindig mindenki annak szurkol aki épp nyer....néha kezd idegesíteni....nem is értem,én kb mióta az eszemet tudom a Barcának szurkolok..... Nem furcsa ez?
Az lesz az. Most mondták a híradóban.messideco írta:Sacc/kb Vatikán- Szent Péter tér. De egyáltalán nem biztos. Oda szoktak ilyen nagy karácsonyfákat állítani.
Ja ez a dokufilm talán még vhs-en is megvan.gergo9 írta:Ehhez nekem is rémlik még pár dolog
Emlékeim szerint egy olyan fém volt ami ha deformálódik, elhajlik egy idő után visszanyeri az alakját. Mint a gumi.
Ezt azóta felfedezték már szval hivatalos csak a mai tudósok szerint akkoriban lehetetlen volt olyat készíteni