Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.12.04. 12:35:26

Salt ügynök:
az anorexiás Angelina Jolie végigveri Amerika titkosszolgálatait abc-sorrendben, és közben még a ruszkik is vagánykodnak egy sort.

kb. ennyi volt ez a film nekem: 5/10, egyszer meglehet nézni, de többször nem.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Charlie
Öreg Harcos

2010.12.04. 10:53:03

Szíj Melinda borzalom, muzsikus cigány se nyerjen már, Renáta se egy nagy durranás, de legalább van olyan stílus ami jól áll neki és őt legalább el lehet képzelni "sztárnak".
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
messideco
Presidente del Barça

2010.12.04. 08:26:51

Shrek4
:? Nem a legjobb, megmondom őszintén. Pontosan 3 :!: jó poén volt a filmben, a többi abszolút nagy autocenzúra.

Össz: 5/10, de csak azért mert Shrek...
Kép
"And my heart will leave you never."
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.04. 07:41:04

Azt remélem senki nem hiszi el, hogy a 4 versenyző közül Szíj Melindára szavazott a legtöbb ember. (ő jutott tovább először)
Lehetetlennek tartom, hogy a nyugdíjas klub több szavazatot hozzon össze, mint a tinilányok Saundersnek. Na mind1, eddig se vettem komolyan ezt a fost eztán se fogom.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Messithebest
Director del Fútbol

2010.12.04. 07:27:37

Én utálom ezt a Melindát,önsajnálattal szerzi itt a sok szavazatot....aztán egy nagy 0.....A Kökény Atillának kéne nyerni,vagy ha más nem a Reninek,de nem ennek a Melindának....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.12.04. 03:02:42

Most kezdem el nézegetni,hát Kökény elment,Szíj Melinda egyszerűen borzalmas,értékelhetetlen volt. Nem is értem miért nyomatják. Alig van hangja,totál képzetlen. Még hogy Susan Boyle.Hagyjuk már. Ország szegénységi bizonyítványa lesz ha ő nyer.
Eleve van 2 ember,akik sokkal jobbak nála például,és már kiestek. Csonka Andreas és Lakatos Yvette. Jah meg a most kiesett Saunders is. Yvette például minden stílusban kumma jó volt. Andreas meg olyan muzikális volt,hogy arra nincsenek szavak.
No mindegy. Holnap végignézem rendesen.
De röhejes ami itt megy. Eddig favorizáltam az zsé-faktorral szemben,mert ott is kritikán aluli ami folyik. De most ott tartok,hogy nincs kedvem nézni egyiket sem.

szerk.: és még játssza a fejét,hogy elnézést kér,amiért továbbjutott. közben meg totál boldog. Álszent nő.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kudu
Entrenador del Barça

2010.12.04. 00:11:53

kennyke04 írta:ki esett ki? láttam h Kállay vs Tolvai volt... bár asszem sejtem ki...
Saunders esett ki... :?
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
lui1698
Llegenda del Barça

2010.12.04. 00:06:11

kennyke04 írta:ki esett ki? láttam h Kállay vs Tolvai volt... bár asszem sejtem ki...
Én se láttam, de sztem a csaj. Jöhet mostmár hozzám. :P
Amúgy Kállay-val az a baj, hogy mindent ugyan úgy ad elő. Igaz azt nagyon tudja, és az a stílus be is jön nekem, de mondjuk egy LGT vagy hasonló nótát olyan stílusban nem biztos, hogy szívesen hallgatnék.
Tehát kicsit bővíthetné a repertoárját a fijú.

Szíj Melindával nekem semmi bajom, de kezd nagyon sok lenni az, hogy akár hányszor látom tv-ben, vagy olvasok róla az van, hogy szegény milyen nyomorult életet élt, vagy hogy ez meg az akadályozza a szereplésben, és így tovább.
Nem baj az, ha valaki esetlen, nem baj az, ha valaki depressziós típus, de könyörgöm ne ebből éljen már meg. Mert (számomra) sok újat ő se tudott felmutatni a műsor során.

Akiktől én szívesen hallgatok zenét azok már réges régen kipotyogtak innen, vagy az x faktorból:
KP Jancsi, Dannona, Pita, Deniz, Two Duo

Más:
Most szólnék mindenkinek aki valaha is Punnany Massif hallgatásra adná a fejét, hogy súlyos függőséget okoz. :D
A Shen Kick-et kb. 8.-szor hallgattam ma végig, és még mindig zseniális.

http://www.youtube.com/watch?v=H8nUM3rZbZU
http://www.youtube.com/watch?v=q-ghqJT2TyY
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2010.12.04. 00:15:19-kor.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.12.03. 23:56:13

ki esett ki? láttam h Kállay vs Tolvai volt... bár asszem sejtem ki...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.03. 22:37:29

3 embernek volt hangja abban a műsorban. Abból az legjobb a Csonka Andreas volt. Miatta néztem volna az egyébként gyenge felhozatalú évadot, de első körben hazaküldték!!! Számomra ott vége is lett a műsornak. Ez a Szíj Melinda meg egy vicc...

(Johan Cruyff)
socio66

2010.12.03. 22:22:34

puyiii06 írta: Szerintem Giorgio volt a legjobb
Mióta kiesett már nem is nézem
én is őt komáltam,miatta kezdtem el belenézegetni a műsorba,kb mikor a tom jones számot énekelte akkor fedeztem fel.
sajnáltam hogy kiesett,de tudtam hogy neki ott vége lesz,hetek óta teljesen kiszámítható a kiesők személye.
ma a szőke csajszi megy.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.12.03. 22:16:13

puyiii06 írta:
albicelesteX írta:Nézzétek a TV2-őt.Az "év hangja" Szíj Melinda milyen "csodás" előadást csinál.Eszméletlen gyenge és szerintem ő nyeri majd meg...óriási..gratulálok. :? :? :? :? :evil: :evil:
Szerintem Giorgio volt a legjobb
Az összes ilyen "tehetség"kutató (x-faktor, megasztár...) egx hatalmas korrupció, sokan a nevük és nem a tudásuk miatt nyernek...ezért nem is nézem őket... :?
puyiii06
Jugador del Barça

2010.12.03. 22:13:34

albicelesteX írta:Nézzétek a TV2-őt.Az "év hangja" Szíj Melinda milyen "csodás" előadást csinál.Eszméletlen gyenge és szerintem ő nyeri majd meg...óriási..gratulálok. :? :? :? :? :evil: :evil:
Szerintem Giorgio volt a legjobb
Barca & WHU & Fradi & Hali<3
albicelesteX
A Vadász

2010.12.03. 21:45:18

Nézzétek a TV2-őt.Az "év hangja" Szíj Melinda milyen "csodás" előadást csinál.Eszméletlen gyenge és szerintem ő nyeri majd meg...óriási..gratulálok. :? :? :? :? :evil: :evil:
Kép
Robcsyy
Entrenador del Barça

2010.12.03. 21:00:44

socio66 írta:jersey shore-t nézi valaki?
alap 8)
bár már a 2. évadnak nemsokára vége, szerintem 1-2 rész.
akit érdekel, az mtv honlapján fent van az összes rész.

The Situation vmi kegyetlen bunkó tag, de hatalmas :D :D
barcaloki
Jugador del Barça

2010.12.03. 20:29:07

Nem az elejétől de utolsó pár részt láttam MTV hungaryn
socio66

2010.12.03. 19:37:10

jersey shore-t nézi valaki?
kurdt
Megmentő :)

2010.12.03. 16:42:45

jelwaz írta: ,,A történetekkel azért kell vigyázni, mert azt az illúziót keltik, hogy valami történik" Na persze ez nem az avatarral kapcsolatban igaz. De nem is értem, hogy, ha valaki szereti a Dogville-t, akkor hogyan szeretheti a Truman showt is? Mert a dogville-lel kapcsolatban szerintem a fenti megállapítás igaz. Annak sem a történet lényege.
Egyrészt, ez nekem annyira nem logikus. Rengeteg dolog miatt lehet szeretni egy filmet; a két említett film ráadásul teljesen különböző.

A Dogville-ben pedig szvsz a történet abszolút egyenrangú partnere a megvalósításnak, ha ez így érthető...
Nem tudom, láttad-e a Menderlay-t...
jelwaz írta:Az avatarnál ez elfogadható álláspont, de azért van még szeglete a film világának.
Tény, és én ezt csak az Avatarra értettem. Naqyon felhúzott az a film...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
albicelesteX
A Vadász

2010.12.03. 16:20:51

Megmondom őszintén én azért nézek filmet,hogy szórakozzam,lekössem magam stb. Engem mindig inkább a cselekmény és maga a történet az ami megfog ami érdekel.A látvány nem annyira fontos számomra.
Kép
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.03. 16:19:39

lui1698 írta:
4. évadra van rendesen puskapor. Ugye a fater kérdés, akkor ott van a Hale aki indul polgármesternek, és Unser visszavonultával szabadon garázdálkodhat. Nagyon megnehezítheti a Sons életét.
Plusz ugye a ruszkik is át lettek vágva a palánkon, és még ki tudja mit találnak ki.
Úgyhogy ha Sutter-ék jól dolgoznak visszatérhetünk arra az útra amit a 2. évad végén megkezdtünk, és amit a belfast-i kirándulásért félbe szakítottunk. És bizony akkor lesz miről írogatni rendesen.
Unser vhogy biztos kiveszi még a részét a történésekből, de tény, hogy jelen állás szerint nagyon paprikás évadnak nézünk elébe. Főleg, ha továbbra is korlátok nélkül dolgozhat a zseni. A legjobb tán az lenne, ha az évad nagy részében Putlováékkal menne az adok-kapok, de lehet hogy annál vmi sokkal jobbat tartogat számunkra Kurt papa! :wink:

Megyek meglesem az említett blogot :!:

(Johan Cruyff)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.12.03. 16:06:43

detabarca írta:Hát megmondom neked én mindenre számítottam a kis curvát illetően, de erre nem. Engem mindig meg tudnak lepni. Az tetszett a legjobban, hogy nagyon visszavettek az eddigi részekhez képest, nem volt benne az a pörgés, ami jellemzi az egész sorozatot, mégis rohadtul izgalmas volt, majd minden perce. Arra meg nagyon kiváncsi vok, mit hoznak majd ki apuci halálából. Eddig ugye egy szó se esett róla, úgyhogy ideje lesz megtudni mi történt pontosan.

Azért az Írországi részeknek köszönhetően szerintem ez az évad kicsit gyengébb, lett, de a zárás megmentette.
Comment.blog-on van egy jó összefoglalás az évadról egyébkén. Ott írják, hogy Sutter maga mondta el, hogy nem szeretik a nézők ha a gonosz megússza (2. évadban ugye Zobell), ezért a ribinek kijárt a tarkólövés. Meg Opie is megérdemelte már.
4. évadra van rendesen puskapor. Ugye a fater kérdés, akkor ott van a Hale aki indul polgármesternek, és Unser visszavonultával szabadon garázdálkodhat. Nagyon megnehezítheti a Sons életét.
Plusz ugye a ruszkik is át lettek vágva a palánkon, és még ki tudja mit találnak ki.
Úgyhogy ha Sutter-ék jól dolgoznak visszatérhetünk arra az útra amit a 2. évad végén megkezdtünk, és amit a belfast-i kirándulásért félbe szakítottunk. És bizony akkor lesz miről írogatni rendesen.
Kép
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.03. 15:57:18

lui1698 írta:Sons of Anarchy S3 évadzáró

Végre megfingatták azt az atf-es picsát. :P Már mióta vártam erre.
Szépen kijátszották őket. Sejteni lehetett mikor a klubnál búcsúzkodtak, meg meg úgy az egész adta magát, de nagyon tetszett ahogy véghezvitték.
Tara mostmár tudja, hogy Clay és Jax anyja nyírták ki az öreget, kérés elmondja-e majd neki?

Valahogy így kell befejezni egy évadot kérem.
Hát megmondom neked én mindenre számítottam a kis curvát illetően, de erre nem. Engem mindig meg tudnak lepni. Az tetszett a legjobban, hogy nagyon visszavettek az eddigi részekhez képest, nem volt benne az a pörgés, ami jellemzi az egész sorozatot, mégis rohadtul izgalmas volt, majd minden perce. Arra meg nagyon kiváncsi vok, mit hoznak majd ki apuci halálából. Eddig ugye egy szó se esett róla, úgyhogy ideje lesz megtudni mi történt pontosan.

(Johan Cruyff)
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.12.03. 15:55:44

lui1698 írta:
Hát meglehet venni az átlagnézőt kék háromdés indiánokkal meg úhajókkal.
Sztori? Kit érdekél?

Egyébként a listádról megnéztem 2 filmet:
Két félidő a pokolban és a Truman show. Mindkettő nagyon bejött.
Úgyhogy folytatom a listát a Dogville-el.
,,A történetekkel azért kell vigyázni, mert azt az illúziót keltik, hogy valami történik" Na persze ez nem az avatarral kapcsolatban igaz. De nem is értem, hogy, ha valaki szereti a Dogville-t, akkor hogyan szeretheti a Truman showt is? Mert a dogville-lel kapcsolatban szerintem a fenti megállapítás igaz. Annak sem a történet lényege.
kennyke04 írta:Valóban nem nagy durranás a sztori, de nem is az volt benne a lényeg
kurdt írta:Ha a történet nem lényeg, akkor fessen...
Az avatarnál ez elfogadható álláspont, de azért van még szeglete a film világának.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára jelwaz 2010.12.03. 15:59:12-kor.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.12.03. 15:41:14

A Showtime berendelte a Dexter 6. évadját:
http://comment.blog.hu/2010/12/03/a_sho ... ell_dexter
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2010.12.03. 15:31:10

Olyan kérdésem volna, hogy online hol tudok filmet/sorozatot nézni?!:... :roll: Egyébként a Kaliforgiát szeretném folytatni, de nincs kedvem letölteni.

Előre is kösz a segítséget! :oops: :)
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Válasz küldése