Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ne késsünk,mert akkor 3-0 oda.barcafan0911 írta:Szerintem inkább késsenek el, hadd legyen idejük felkészülni rendesen.Andris írta:közbe ott az új info srácok,
20.00
Mutassuk meg az idiota spanyol szövetségnek, a madridnak, Pereznek, a Marca főszerkesztőjének és az Osasunának, hogy nekünk mindegy hogy kivel mikor és hogy játszunk, adjunk nekik is egy 8ast!!
Más: pont 3 perce írtam levelet a sport1 szerkesztőségének, hogy közvetítik e a 22:00-ás meccset. Bakker, kicsit leégettem magamat.
Szerintem inkább késsenek el, hadd legyen idejük felkészülni rendesen.Andris írta:közbe ott az új info srácok,
20.00
Mutassuk meg az idiota spanyol szövetségnek, a madridnak, Pereznek, a Marca főszerkesztőjének és az Osasunának, hogy nekünk mindegy hogy kivel mikor és hogy játszunk, adjunk nekik is egy 8ast!!
akkor ez most olyan lessz, hogy mint a taxi 4-ben Cissé? ..kiugranak a buszból és közepet kezdenek ..?Andris írta:közbe ott az új info srácok,
20.00
nézzük csak sorba a Barcát hátrányosan érintő döntéseket CSAK(!!!)a VB-cím óta...Andris írta:közbe ott az új info srácok,
20.00
mert úgy volt, repülővel megyünk...azthiszem ..aynas írta:azért azt megkérdezném:
miért nem tudtak tegnap vagy ma délelőtt elmenni vonattal?
kicsit mi is hibásak vagyunk.
akár ötször is , mint a madrid!barcafan0911 írta: Az osasuna bekaphatja?
Szerintem h meiket közvetítik,azt a múlt heti meccsen eldöntötték.barcafan0911 írta:"16:07 - Úgy tűnik, megszületett a végleges döntés: az Osasuna-Barcelona találkozót ma, azaz szombat 22 órakor fogják lejátszani! Egyelőre ez a legutolsó verzió, ami napvilágot látott."
Lesz elég időnk felkészülni a meccsre? Oda érünk időben? Nem fáradnak ki a sok utazástól a játékosok? Fejben ott leszünk? Egy időben játszunk a madriddal, melyiket közvetíti a sport tv? Az osasuna bekaphatja?
a vonat és a busz sofőr egy kis bónuszért biztos túllépi a megengedett sebességhatártLeomessi14 írta:Miert lenne 22-tol a meccs? Ha nem erkezunk meg akkor sajnos 3-0 nekik.Amugy nagyon aljas huzas az Osasunatol,persze,hogy most dertik ki amikor kiszamoltak mar hogy nem erhetunk oda.Messithebest írta:Remek. Elvileg akkor 22 órakor lesz a meccs. De jó,én akkor semmit sem látok belőle. Na mind1...... remélem nem.
Főoldalon írják élőben a dolgokat,ez a legfrissebb.Leomessi14 írta:Miert lenne 22-tol a meccs? Ha nem erkezunk meg akkor sajnos 3-0 nekik.Amugy nagyon aljas huzas az Osasunatol,persze,hogy most dertik ki amikor kiszamoltak mar hogy nem erhetunk oda.Messithebest írta:Remek. Elvileg akkor 22 órakor lesz a meccs. De jó,én akkor semmit sem látok belőle. Na mind1...... remélem nem.
Miert lenne 22-tol a meccs? Ha nem erkezunk meg akkor sajnos 3-0 nekik.Amugy nagyon aljas huzas az Osasunatol,persze,hogy most dertik ki amikor kiszamoltak mar hogy nem erhetunk oda.Messithebest írta:Remek. Elvileg akkor 22 órakor lesz a meccs. De jó,én akkor semmit sem látok belőle. Na mind1...... remélem nem.
egyértelmű.ab1daL írta:Na bekavart az Osasuna. :S Nagyon kellett.. A végén figyeljétek meg, pont levonással fognak minket büntetni, akármi is lesz...
Teleport.Gauchomester írta:A Sport1-en azt mondta Ágai Kis András, hogy a Barcelona már Pamplonában van.....Azt hogyan csinálták??
Ha igaz,akkor átteleportáltak....Gauchomester írta:A Sport1-en azt mondta Ágai Kis András, hogy a Barcelona már Pamplonában van.....Azt hogyan csinálták??