2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Te jó Isten ezt megse hallottuk, ilyet ne írj! ez akkora hülyeség hogy áááá, Xavi a lelke a csapatnak, maga a nyugalom a biztonság, sosem a teknikája miatt szerettük, pedig az is van nekiretek írta:szerintem meg xavi helyére kellene! Bár ő ős-barcás, de ez nem lényeg.kralo írta:én betenném Bommelt Deco helyére!szerintem egy próbát megérne! Deco is pihenhetne legalább, mert kezd beleszürkülni a csapatba! csak 1meccsen kíváncsi lennék én is Bommelre mert tavaly szerintem nem semmit művelt a PSV ben! Igaz Deco meg a csapatunk motorja!
Szóval nehéz lenne kihagyni...
Szerintem bommel többet tud mint Xavi.
szerintem meg xavi helyére kellene! Bár ő ős-barcás, de ez nem lényeg.kralo írta:én betenném Bommelt Deco helyére!szerintem egy próbát megérne! Deco is pihenhetne legalább, mert kezd beleszürkülni a csapatba! csak 1meccsen kíváncsi lennék én is Bommelre mert tavaly szerintem nem semmit művelt a PSV ben! Igaz Deco meg a csapatunk motorja!
Szóval nehéz lenne kihagyni...
Nem kellene padoznia szentem se. De vkp nak nem lenne olyan jó, mert Bommel IRÁNYÍTÓ játékos!Morminho írta:én is így játszanékNóbi írta:oleguer nem fér(ne) be ebbe a barcába, főleg nem szélsőhátvédként. edmilsonnak sem a kezdőben a helye. nemtom mér nem játszunk marquez-puyol brutál belsővédő-párossal, bellettivel a szélen (ha nincs más..). szűrő meg mér nem van bommel???? én a nyakamat mertem volna rá tenni, h ő lesz rejkárdnál a szűrő ember, erre tessék. még szerencse, h nem tettem...![]()
Van Bommel nagyon jó játékos és nem szabadna a kispadon csücsülnie
én is így játszanékNóbi írta:oleguer nem fér(ne) be ebbe a barcába, főleg nem szélsőhátvédként. edmilsonnak sem a kezdőben a helye. nemtom mér nem játszunk marquez-puyol brutál belsővédő-párossal, bellettivel a szélen (ha nincs más..). szűrő meg mér nem van bommel???? én a nyakamat mertem volna rá tenni, h ő lesz rejkárdnál a szűrő ember, erre tessék. még szerencse, h nem tettem...
én is ugyanerre próbáltam célozni:Zsolti írta:hagyjátok már békén a brazilokat...ilyen védővel,mint belletti,vagy ha netalántán silvniho,vagy oleguer van a szélén,akko rez úgy lenne [auto_cenzúra],haogy lene!nagyin jó ez a felállás,csak el kellene egy kicsit gondolkozniuk a srácoknak,meg rijkaardnak is,de nagyon...