jah igen és mivel késtünk fellebbez a Real és 3-0 odabarcafan0911 írta:Természetesen nem érdemeltük meg a győzelmet. A bíró miatt nyertünk csak! Ebben még ma este Mourinho is meg fog erősíteni.![]()

jah igen és mivel késtünk fellebbez a Real és 3-0 odabarcafan0911 írta:Természetesen nem érdemeltük meg a győzelmet. A bíró miatt nyertünk csak! Ebben még ma este Mourinho is meg fog erősíteni.![]()
Reál fan. Engem is jobban érdekelne egy Malaga-Barca 0-0 mint egy Reál-Sevilla 3-0istee104 írta:Hát elég szomorú, hogy jobban érdekel egy 0-0-ás Real-Valencia...
Ha nem vagy kíváncsi erre a Barcelonára akkor ne haragudj de gyökér vagy..ferninho írta:neked lehet ajándék, nekem egyáltalán nem és nem is szégyellem, nincs hozzá most kedvem
Szégyelld magad.ferninho írta:nézzünk egy már eldőlt Osa-Barcát, egy Real Valencia rangadóhelyett....
gratulálok a sport tv-nek....
nem lett volna egyszerűbb ha elkezdik a Real meccset és ha történik vmi átkapcsolnak a Barcáéra??? mert ez a barca meccs eléggé unalmas és már rég el is dőlt....
Köszönöm!Valbali írta:Csúsztatva lesz a mi meccsünk után a Sport2-n.Tocy írta:Most akk mi adja a Real-meccset?
Csúsztatva lesz a mi meccsünk után a Sport2-n.Tocy írta:Most akk mi adja a Real-meccset?
Csak a kommentátor számolta el. Gondolom..Zsolti95 írta:Nem úgy volt hogy a sárgák miatt Pepe nem játszhat a Valencia ellen?
Mourinho megalkotta a 4-6-0ás felállástszombat, 21:23 - A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Arbeloa, Pepe, Albiol, Marcelo, Lass, Xabi Alonso, Khedira, Özil, Di María és Cristiano Ronaldo.
„Kitüntetésnek fogom föl ezt a büntetést, és nem fogok megváltozni. A nagymamám már régen meghalt, de emlékszem mit mondott, amikor még gyerek voltam: »Légy boldog, ha irigyek rád az emberek«. Ez az, ami velem most történt" – mondta Mourinho.Zbacsi írta:Mit mondott ?Bányász írta: Viszont ennek ellenére Mourinho gyakorlatilag képen röhögte az UEFA-t a nyilatkozatában.
Mit mondott ?Bányász írta: Viszont ennek ellenére Mourinho gyakorlatilag képen röhögte az UEFA-t a nyilatkozatában.
Hát,fogjuk rá.azért a BL-ben szerintem megkapják/megkapták a jogos büntetéseket.
azért a BL-ben szerintem megkapják/megkapták a jogos büntetéseket.Perrero írta:Csak nekem furcsa, h madridékat sehol nem büntetik meg, se bajnokságban, se blben, most ez... bezzeg ha náluk van vmi akkor meg forradalom meg dzsihád meg minden
Ez a kép választ ad a kérdésedre: (tavalyi kép, az említett időszak körül keletkezett)barcafan0911 írta:Hát igen, ezt eddig is tudtuk. Tavaly a hajránál valahogy elszakadt a cérna a madridi sajtónál, megmutatták igaz énjüket. A főszerkesztő ott a leg anszimpatikusabb egyén. Nem jut eszembe hogy hívják, de pl a tavaszi classicó előtt is idétlen dolgokat nyilatkozott.Andris írta:madridban nem csak a sportolók és a sportvezetők, de a sportújságírók is gerinctelen férgek. MARCA a legjobb... most épp a halasztás mizéria nyomán pécézték ki Pep-et, ahelyett hogy a harmatgyenge csapatuk rangadójával foglalkoznának, Pep van a címlapon.
Legalább egy valakinek fáj, hogy ez így van: Zsozénak.
Hát igen, ezt eddig is tudtuk. Tavaly a hajránál valahogy elszakadt a cérna a madridi sajtónál, megmutatták igaz énjüket. A főszerkesztő ott a leg anszimpatikusabb egyén. Nem jut eszembe hogy hívják, de pl a tavaszi classicó előtt is idétlen dolgokat nyilatkozott.Andris írta:madridban nem csak a sportolók és a sportvezetők, de a sportújságírók is gerinctelen férgek. MARCA a legjobb... most épp a halasztás mizéria nyomán pécézték ki Pep-et, ahelyett hogy a harmatgyenge csapatuk rangadójával foglalkoznának, Pep van a címlapon.
Legalább egy valakinek fáj, hogy ez így van: Zsozénak.