Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem mind1? Ezt csinálják a bírók 80 akárhány éve, amióta van spanyol bajnokság! A lényeg a "királyi horda" v"csorda", úgyis útáljuk Őket 1-től 1-ig! Nem? Hát de! A lényeg h Barcelonában más a FOCI és bújjon el a kasztíliai 3betűs, aminek a vége .os! sztetek mi az első betű?ferninho írta:a bíró olyan baromságokat fújt, hogy nézni rossz volt, fújt össze-vissza, viszont a kiállítás nem az ő sara volt teljesen mivel az asszisztense jelzett, hogy kéz volt és ha az kéz volt, akkor az csak szándékos lehet ami ugye sárga. bár ekkor már nem sok köze volt a meccshez a Valenciának, de ez csak másodlagos...menczel írta:A bíró elcsalja a meccset. Kamu kiállítás, mostmeg agyonrugjáék a Valencia középpályását és ebből kontráznak és gól. Jóhogy nem vesz fel fehér mezt a bíró.
a 2.gólnál meg egyszerűen lass szabálytalankodott és előnyszabályt ítélt a spori és a a vendégeknél maradt a labda, ezek után lass már szabályosan megszerezte a labdát és felvitte a félpályáig, ott lepasszolta CR-nek és küzdött a valenciaival, mindketten használták a kezüket, ezt egy spori se fújja le (bár ezt csak hegyiszakértőúr kifogásolta).
lehet ezt a bíróra fogni, de semmi értelme, mert mindenki ismeri a Realt, hogy ezt ígyis úgyis behúztuk volna....
Hülye kérdés: ebbe ugye nem tartoznak bele pl. a rövidhírek idézése és hasonlók?Andris írta:Most mondom a tisztelt társaságnak, hogy be fogunk vezetni egy új rendszert, mégpedig azt, hogy aki nem frissen regisztrált tag, és a madridista.hu fórumával foglalkozik akár csak egy tőmondat erejéig is ITT, azt örökre kitiltjuk innen.
Előbb megbeszélem a társakkal hogy ez mennyire pc, aztán alkotmányos többséggel megszavazom vagy így vagy úgy, úgyhogy rettegjetek, mert kezd rohadt unalmassá válni amit műveltek. Igen ez kizárólag a Barcásoknak szól, elképesztő hogy ennyire értetlenek vagytok.
a bíró olyan baromságokat fújt, hogy nézni rossz volt, fújt össze-vissza, viszont a kiállítás nem az ő sara volt teljesen mivel az asszisztense jelzett, hogy kéz volt és ha az kéz volt, akkor az csak szándékos lehet ami ugye sárga. bár ekkor már nem sok köze volt a meccshez a Valenciának, de ez csak másodlagos...menczel írta:A bíró elcsalja a meccset. Kamu kiállítás, mostmeg agyonrugjáék a Valencia középpályását és ebből kontráznak és gól. Jóhogy nem vesz fel fehér mezt a bíró.
Rinku írta: A Real meg látom, hogy csak behúzta, kár várni, hogy valakivel döntetlent játszon. Csak a Barca veheti el a kedvét, csak a Barca lehet egyenrangú, avagy nála erősebb ellenfél a ligában.
neem. én a real madrid név és mez imádója vagyok. a csapatot most hagyjukMikaos írta: daffy, nem gondolkoztál azon el, hogy inkább Barca-drukker leszel?Itt a vissza nem térő lehetőség
![]()
akkor valamilyen tudatmódosító szerek hatása alatt állhattam...érthetetlen.Amúgy én is ezt mondtam pár napja, amit most írsz (csak én a passzokra hegyeztem ki a témát), de asszem pont te nem értettél velem egyet?!...na, mindegy, lényegtelen.
daffy, nem gondolkoztál azon el, hogy inkább Barca-drukker leszel?daffy írta:a kiállítás óta nézem a meccset(saccra 10 perce). ez arra elég,hogy megállapíthassam:
-otthon ívelgetünk
-a védők állva(!) nézik a valencia támadását.(nem sétálgatnak,állnak)
-a pályán tanulunk meg passzolni(még gyakorolni kell,mert nagyon nem megy)
-labdaátvétel...![]()
és egyé nyalánkságok. a legtechnikásabb liga...hát,inkább néznék brazil bajnokikat. és lassan belátom,hogy anno a másik oldalon hehének teljesen igaza volt. itt nem a mentalitás a baj,hanem hogy ezek ennyit tudnak. ez a játékosállomány nem kupaképes. lehet lehordani...!
egyedül felment,se madridi,se valenciai nem követte úgy igazán,1-2 bicikli és gólcsababarca írta: Közben Ronaldo góljával már 2-0.
Volt közte szabadrúgás,vagy valami pontrúgás cucc? vagy most rendes gólokat rúgott?
daffy írta:a kiállítás óta nézem a meccset(saccra 10 perce). ez arra elég,hogy megállapíthassam:
-otthon ívelgetünk
-a védők állva(!) nézik a valencia támadását.(nem sétálgatnak,állnak)
-a pályán tanulunk meg passzolni(még gyakorolni kell,mert nagyon nem megy)
-labdaátvétel...![]()
és egyé nyalánkságok. a legtechnikásabb liga...hát,inkább néznék brazil bajnokikat. és lassan belátom,hogy anno a másik oldalon hehének teljesen igaza volt. itt nem a mentalitás a baj,hanem hogy ezek ennyit tudnak. ez a játékosállomány nem kupaképes. lehet lehordani...!
Bestbarca írta:No ez az nem megy a Realnak,megkapják a segítséget,egy jogatalan kiállítás a Valenciánál talán eléglesz!Nem hiszem el...Nem írok többet mert az már nem fórum képes!
Nem volt kéz!daffy írta:miért jogtalan?Bestbarca írta:No ez az nem megy a Realnak,megkapják a segítséget,egy jogatalan kiállítás a Valenciánál talán eléglesz!Nem hiszem el...Nem írok többet mert az már nem fórum képes!
miért jogtalan?Bestbarca írta:No ez az nem megy a Realnak,megkapják a segítséget,egy jogatalan kiállítás a Valenciánál talán eléglesz!Nem hiszem el...Nem írok többet mert az már nem fórum képes!