benzema a góljain kívül olyan nagyon nagy király nem volt
Lőtt 3 gólt, hajtott, és mezőnyben is voltak jó megmozdulásai. Ezen kívül tényleg nem volt király, nem mentett például a gólvonalunkról és nem volt 15 labdaszerzése. Sőt, csórikám nem is cselezett ki egymás után 3-nál több embert egymás után. Nem kell elájulni tőle mert nem a világ legjobb csapata ellen játszott és a meccsnek sem volt tétje, de ne vegyük el tőle azt amit össze tud kaparni magának. Viszont természetesen attól, hogy tegnap jó volt, még közel sem lesz a világ legjobbja, és nem is találkoztam olyan hszel a madridistán sem amelyben annak lett volna tartva. Lehet mégsem ennyire gyengeelméjűek a madridisták, bár ilyet csak félve merek itt leírni, nehogy megbántsam a közvéleményt
Raúlnak megérte váltani, aki néha néz Schalke meccseket, látja hogy az új közeg őt is felspanolta. Remélem be fog neki figyelni valamilyen trófea még - talán egy német kupára lehet esély.
Etoot én mindig is nagyon komplett és jó csatárnak tartottam, akinek a játékát kedvelem. Sajnos egy suttyó, aki még ráadásul utál is minket. Pesben anno megvettem, de a valóságban nem tenném

.