kristop írta:én csak azt nem értem, hogy alapból mindenki osztja az aranylabda szavazást.. meg hogy 2002ben hét meccsre kapta ronaldo, 2006 cannavaro miért kapta? nevetséges. de amikor velünk akarják megcsinálni ugyanezt, akkor átveszitek az érvrendszerüket és vébé döntő gól miatt jogosnak hiszitek iniesta tophármas jelölését, meg világbajnoki aranyra adnátok az aranylabdát. ezt elmagyarázná valaki?
Nézd meg lejjebb miket írtam pl. én. Egyikkel sem értek egyet! De van igazság abban amit mondasz, 2002-ben és 2006-ban itt pattogott mindenki, de Iniesta hasonló körülmények között fog Aranylabdát kapni, nem hiszem, h olyan sokan szóvá teszik az igazságtalanságot, lévén, h egy Barcásról van szó.
Meg ha már 2006 szóba került, Cannavaro itt a fórumon épp azért lett ekkora közellenség, mert itt sokan R10-t akarták Aranylabdásként látni. Az nem érdekelte a nagy többséget, h a BL döntő óta alibizett, de mivel Barcás, kapja ő....

Na meg azért Cannavaronal az is közre játszott a gyűlöletben, h ekkor már a RM-ban, és egy átlag eurobarcás fórumozónál ez eleve megbocsáthatatlan bűn. Nem mondom, h akkor Cannavaro megérdemelte, de 1000x inkább ő, mint R10, aki a szezon nagy részében szinte semmit nem játszott, illetve a VB-n cserben hagyta az agyonfavorizált brazilokat.
Amúgy nem értem, h ennyire számít a VB, akkor az EB miért nem? 2004-ben miért Seggcsenkó kapta, aki ki sem jutott csapatával? 2008-ban miért C. Ronaldo, aki leégett az EB-n, pedig ott volt egy Xavi is, aki parádézott az EB-n, tavasszal ő tartotta a lelke a Barcában, és ősszel élete formájában tolta a Barcával? Holott Ronaldo az ősz nagy részén sérült volt!
Ő miért kapott egy jó tavaszi szezonért, egy rossz EB-ért, egy rossz őszért Aranylandát, R10 meg ilyen alapon miért nem, hisz kb. ugyanazt nyújtotta mint C., csak neki rossz EB helyett, rossz VB-je volt.
Hol itt a logika???