Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zlatan az egyik kedvenc játékosom, attól függetlenül hol játszik.torrestoni írta:Akinek nem tetszik, annak leírhatod ezt ötvenezerszer, akkor sem fogja könnyen elfogadni. S ha már itt tartunk, Zlatant gyászolni egy fokkal arcpirítóbb...
Egyetértek! A világ változik,és aki nem alkalmazkodik,az eltűnik!Tény,hogy szép volt így,hogy nem volt mez szponzor.De legyünk reálisak,előbb utóbb ezt meg kellett lépni,túl nagy pénzről van szó!Nem kell zokogni, a mes que un club nem azon múlik,hogy van e szponzor vagy nincs,az a csapat filozófiáján alapszik,mint pl. az utánpótlásra építünk,fair play,a szurkolókon...Illetve de a mez szponzoron is múlik,mert ha nincs elég pénz,akkor mindezt nem tudjuk tovább éltetni.Elég nagy hiány van a klubbnál,hogy pontosan mennyi arról mindeki mást mondd,sok az fix.Ahhoz hogy a világ élvonalába maradjunk pénz kell!Az utánpótlás pénz, a fiatal tehetségek igazolása pénz,a rossz igazolásokra is megy pénz,hisz nem lehet mindíg jól igazolni,meg kell próbálni egy-két játékost,azt vagy bejön vagy nem!Bob_Marley írta:¿Le parece bien que Qatar Foundation sea el 'sponsor' de la camiseta del Barça?
Sí 54%
No 46%
Total Votos: 4075
Nem bizonyít semmit, de azt hiszem culék jobban "értenek" hozzá, s nem kevesen szavaztak!
Semmi nem fog rombolódni, ez túl misztifikált dolog!
Rossell szerintetek tönkre akarja tenni a klubbot?
Nem hiszem
Ezt írtam le korábban: ha tudod törleszteni az adósságaidat, akkor nem kell állandóan azért aggódni, hogy magad előtt görgeted a hiteleket. Az világos, hogy jobb hamarabb visszafizetni, de ha a klub működése átütemezés nélkül is fenntartható, akkor nincs feltétlen szükség erre a plusz pénzre. Ezért ez nem perdöntő érv.Bob_Marley írta:KI MIT TENNE AZ ADÓSSÁG (teljesen mindegy milyen mértékű) REDUKÁLÁSÁRA??????????
Szerintem nem felsőbbrendűségként kell kezelni, hogy idáig képes volt a csapat távol maradni ettől a mezszponzortól. Számomra ez valami olyasmit jelent, hogy hiába tehetnél meg valamit, amivel még pénzt is szerezhetnél, mégsem teszed, mert elveid vannak. Ez sokkal többet ér, mint az a pár millió virtuális euró...barcalaci84 írta:a "több mint egy klub " számomra nem azt jelenti , hogy többek vagyunk , felsőbbrendűek más csapatokkal szemben (mindenki eladta már a mezét ez eddig tényleg megkülönböztetett a többi csapattól)
Visszakérdezek.Miért ne fájjon?Nem értem miért kell kérdőre vonni minket?Csak akkor lehetne véleményem ha 110 éve nézném a Barcát?Csak akkor "fájhatnak" bizonyos dolgok?És ez most miért fáj nektek? 110 éve nézitek a Barcát és gyönyörködtök benne hogy milyen szép a mez mert nincs rajzta szponzor? Akkor megérteném de így nem.
Ezzel kapcsolatban meg leírta a véleményemet jelwaz.A culék 120ezren vannak nem négyezren.Ráadásul nem is olyan számottevő szerintem a különbség.Nem feltétlenül jó szembe menni a culék 50%ával sztem.Nem bizonyít semmit, de azt hiszem culék jobban "értenek" hozzá, s nem kevesen szavaztak!
Elfogadjuk, mást nem tehetünk.MessiFan írta: Én nem azért szurkolok hogy ne legyen mezszponzora. Hanem amiket te is mondtál. Engem az sem érdekelne ha nyuszis jelmezben kéne játszaniuk amire rá van írva hogy enerdzsájzer.
De ha ti mérgesek vagytok Rosellra és a vezetőségre emiatt. Én elfogadom és remélem ti is elfogadjátok majd hogy lesz mezszponzor.
Én nem azért szurkolok hogy ne legyen mezszponzora. Hanem amiket te is mondtál. Engem az sem érdekelne ha nyuszis jelmezben kéne játszaniuk amire rá van írva hogy enerdzsájzer.kanty írta:Te miért drukkolsz a Barcának? Gondolom mert tetszik a játéka, tetszik a klub filozófiája, legalábbis én ezért. Na ehhez a filozófiához hozzátartozott az is, h nem volt sponszor. Mostantól viszont ez megváltozik. Persze ettől még a Barca az Barca, de nekem nem tetszik amikor a pénz mindennél fontosabb. Lehet, h ilyen szempontból régimódi vagyok.
bullshit.MessiFan írta:Én nem azért szurkolok hogy ne legyen mezszponzora. Hanem amiket te is mondtál. Engem az sem érdekelne ha nyuszis jelmezben kéne játszaniuk amire rá van írva hogy enerdzsájzer.
De ha ti mérgesek vagytok Rosellra és a vezetőségre emiatt. Én elfogadom és remélem ti is elfogadjátok majd hogy lesz mezszponzor.
Hányszor akarod még beírni ezt a hülyeséget... Mondogasd csak. Egyébiránt utána nézhetsz, akkor is pattogtam, sőt akkor is mikor az UNICEF jött.Enjoy írta:Nyáron miért nem jöttél ezzel?
Akkor is volt mezszponzorunk..
Ne csináljátok már... ez nevetséges.
Hát ez elég röhejes érv. Ők szokták megtölteni a 90000-es stadiont, és ezzel egy időben több milliós nézettséget produkálnak a TV-k számáraBob_Marley írta:Total Votos: 4075
Te miért drukkolsz a Barcának? Gondolom mert tetszik a játéka, tetszik a klub filozófiája, legalábbis én ezért. Na ehhez a filozófiához hozzátartozott az is, h nem volt sponszor. Mostantól viszont ez megváltozik. Persze ettől még a Barca az Barca, de nekem nem tetszik amikor a pénz mindennél fontosabb. Lehet, h ilyen szempontból régimódi vagyok.MessiFan írta:
És ez most miért fáj nektek? 110 éve nézitek a Barcát és gyönyörködtök benne hogy milyen szép a mez mert nincs rajzta szponzor? Akkor megérteném de így nem.
És az hogy már volt mezszponzora a Barcának az senkinek nem tűnt fel..
Akinek nem tetszik, annak leírhatod ezt ötvenezerszer, akkor sem fogja könnyen elfogadni. S ha már itt tartunk, Zlatant gyászolni egy fokkal arcpirítóbb...Enjoy írta:Nyáron miért nem jöttél ezzel?nihill141 írta:Ez egyszerűen csak SZOMORÚ!
Elvettek TŐLÜNK valamit, amire eddig nagyon is büszkék lehettünk.
Vajon mi lesz a következő...?
Messi a Man.Cityben?
SZÁNALMAS...
És ez most miért fáj nektek? 110 éve nézitek a Barcát és gyönyörködtök benne hogy milyen szép a mez mert nincs rajzta szponzor? Akkor megérteném de így nem.kanty írta:Egyetértek. Ez is egyike volt azon dolgoknak amitől a Barca más, mint a többi. Értem én, h kell a pénz mert "olyan világot élünk", de azért nem mindig a pénz kellene legyen az elsődleges. Egy újabb érdekes húzás Roselltól.Bányász írta: Engem a magam részéről nem érdekelnek a számok.Csak zavar,h egy 110 éves hagyományt felrúg a tisztelt elnök úr és a vezetőség.
eNJOY...tHE sILENCE! B-)Enjoy írta:Nyáron miért nem jöttél ezzel?nihill141 írta:Ez egyszerűen csak SZOMORÚ!
Messi a Man.Cityben?
SZÁNALMAS...
Nyáron miért nem jöttél ezzel?nihill141 írta:Ez egyszerűen csak SZOMORÚ!
Messi a Man.Cityben?
SZÁNALMAS...