Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hiszem hogy optimalizálási gond lenne főleg hogy gondolom friss az XP.kennyke04 írta:Egy kis optimalizálási segítséget szeretnék kérni.
régen én a TweakXPnevű progit használtam, az elég hatékony volt a memória és cpu optimalizálásábankennyke04 írta:Egy kis optimalizálási segítséget szeretnék kérni.
Mutternak vettem egy masinát, Celeron 2.4ghz, 512mb rammal, nem mai gyermek tudom, de ezen egy XP-nek azért csak gond nélkül el kéne tudni futni nem? Problémám az lenne, hogy a bootolás normál tempóban megy, majd máris 100%osan használatra kész, de 2-3perc múlva olyan mintha lefagyna. CPU 3-4% körül mozog, memória 10%on, nem is világít a LED-sem, nem is hallom hogy pörögne bármi is mint pl amikor indítok vmi progit. Valaki tudja mi lelheti ilyenkor? ugyanaz a config fut enyémen is, nálam nincs ez a probléma. (és nem, nem fagy le, mert pl jobb klikket engedi, de kb semmi másra nem reagál, pl asztalon ikon rendezés oda húzni nem engedi ahova szeretném, hiába egyéni van beállítva.)
Bármilyen tippet szívesen fogadok, mert minden ötletem kifújt.
szerintem a fekete többféle ruhához passzol,így azt választanámsocio66 írta:igazából attól függ milyen cuccokban jársz,milyen a stílusod.
alapból szerintem a hugo boss az elegánsabb,férfiasabb,de ha megfelelő ruhákkal veszed fel,akkor a fehér is lehet jó.
egyébként nagyon jó áron vannak,boltban ennek a többszöröséért kapnád meg őket.
Nekem a második jobban tetszik.levproff írta:Nem nagy dolog, de szerintetek melyik jobb/nézki jobban?![]()
http://divat-ruha.vatera.hu/kiegeszitok ... 84532.html
http://divat-ruha.vatera.hu/kiegeszitok ... 84529.html
![]()
Ejj,pedig most akartam felajánlani egy win7 kézikönyvet(viccen kívül).Drigo írta:Egy igen nagy problémám kerekedett:
Valamiért minden programot a windows media center akar megnyitni, ezért aztán semmit nem tudok csinálni a gépemen, a firefoxot is csak úgy tudtam megnyitni, hogy egy naplózott beszélgetést nyitottam meg és onnan már ment a firefox, de egyébként semmit nem tudok megynyitni, ami .exe, vagyis megnyitja, de a windows media center jön be.
Valami tipp?
Probléma megoldva!
Próbáltad már kikapcsolni a WMC-t?Drigo írta:Egy igen nagy problémám kerekedett:
Valamiért minden programot a windows media center akar megnyitni, ezért aztán semmit nem tudok csinálni a gépemen, a firefoxot is csak úgy tudtam megnyitni, hogy egy naplózott beszélgetést nyitottam meg és onnan már ment a firefox, de egyébként semmit nem tudok megynyitni, ami .exe, vagyis megnyitja, de a windows media center jön be.
Valami tipp?
könyvjelzők-könyvjelzők kezelése-importálás és mentés-mentéslui1698 írta:Anno kérdeztem már, de elfelejtettem és nem is másoltam le sehova szóval:
Fierfox-nál, hogy tudom kimenteni a könyvjelzőimet?
a PrintScreen mindig beválikLG írta:Vki tudja, h pdf-ből hogy lehet képen lementeni?
kész elemzéseket nem kaptunk mi se, viszont sztem nem gáz a grafikonelemzés, betanulod a pár alapkifejezést, utána már megy az egész magától... (mondjuk nekem szerencsére nincs rá szükségem, nem is lesz jó ideig, mert lassan 4 éve megvan a szakmaigergo9 írta:Angol zöld utas muszaki nyelvizsgához valaki nem tud kész grafikonelemzéseket? gugli nem nagyon dob ki értelmes találatot
Nem is feltétlenül muszáj hogy muszaki legyen lényeg hogy grafikonelemzés.
ha win7-et használsz, annak van egy beépített képmetsző nevű alkalmazásaLG írta:Vki tudja, h pdf-ből hogy lehet képen lementeni?
Nekem sima alapgép kellene, ilyen kinect dologra egyáltalán nincs szükségem!Billentyúzetet akarok hozzá venni, mert joystickkal nem akarok játszani!S egyszer szó volt róla, hogy hál istennek lehet billentyűzettel játszani vele, így gondoltam beruházok egyre!De utána akarok járni a dolgoknak, milyet érdemes venni, meg ami a legfontosabb billet hol lehet nálunk venni!De köszi a hűtő alaplap infokatbarcafan0911 írta:
Ha xboxot veszel, akkor csakis Jasper alaplappal és Overcool hűtéssel legyen felszerelve.Ezek már megbízható összetevők, egy ideig nem lesz gatya a gépnek. Az pedig hogy vinyóval vagy anélkül az lényegtelen, szerintem nem fontos a vinyó. Inkább akkor vegyél mellé kinect mozgásérzékelőt, aszt mondják nagyon jó vele játszani az ehhez kifejlesztett sport gameket.
Ha xboxot veszel, akkor csakis Jasper alaplappal és Overcool hűtéssel legyen felszerelve.Bob_Marley írta:Szeretném megkérdezni egy hozzáértőtől, hogy milyen Xbox konzolt érdemes venni?Miután sok helyen akciók várhatóak, illetve vannak gondoltam beruházok egy Xboxra!De utoljára Sega konzolom volts nem igazán ismerem, hogy milyen kellene!Egy sima egyszerű konzolra lenne szükségem, s még egyszer valaki belinkelné, hol lehet hozzá billentyűzetet vásárolni!Meg hát aki a törést ismeri megírhatná püben, mert ehhez sem értek!Előre is köszönöm aki csak elolvassa már azt is