Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem van fanatikus milan drukker haverom, de inkább a FRADIZMUS köt össze minket.z9 írta:igen,ő volnék. és hála istennek nekem nincs milános rokonom(ha lenne sem élne már),szóval ilyen jellegű félreértés sem fordulhat elő velem:)mucs1 írta:Már ha z9 azonos a juventusos Zével, persze.
igen,ő volnék. és hála istennek nekem nincs milános rokonom(ha lenne sem élne már),szóval ilyen jellegű félreértés sem fordulhat elő velem:)mucs1 írta:Már ha z9 azonos a juventusos Zével, persze.
Te, mint a torna főszervezője, itt szivesen látott vendég vagy, és itt nem is azzal volt probléma, ki kinek szurkol.z9 írta:bocsi,h külsősként beleugatok,de csak a békesség kedvéért: Myx valóban MU-drukker,Marcsók, a milános fiatalember pedig az unokatestvére. tehát nincs semmiféle sunnyogás
Te tudod egyáltalán, hogy miről beszélsz? Mi a tisztességtelen?mucs1 írta:Részemről befejezve,csak elég tisztességtelen dolog.
Te szerencsétlen az az unokabáttyám...mucs1 írta:Mix, elég #5!/O" dolog a részedről, hogy itt hazudozol, játékost kérsz a manuba tőlünk, és közben pedig az a milanos gyerek vagy, aki játszott ellenünk szombaton!megint kezditek a balhézást a forumon?