Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem ilyenkor mindig a barca elleni teljesítménye ugrik be... olyankor meghúzza magát, kerüli a kamerátAndris írta:Hát, talán nem illik megjegyezni ezt a gólörömöt most, mert ez volt az első szabadrúgásgólja talán idén, amit igazából jól eltalált, de azért mindenbe oda tudja csempészni azt az ocsmány síltusát.
A hajó viszont ezzel elment mára.
én már akkor is mondtam, hogy három sárgája van. aztán végül a túloldalon valahogy érvelgettek, amit meg már én is elhittem, hogy négy van neki. de akkor mégis igazom volt és most van négy sárgája.Egyébként Pepének hány sárgája van? már a clasico után is majdnem elhittük h eltiltott lesz, aztán még multkor is kapott egy sárgát a Valencia ellen, ha jól emlékszem. Nem volna már időszerű az 5. fajta eltiltás?
jó róla tudni, én egészen máshogy tudom, de te biztos jobban informáltabb vagy nálam.más topikot úgysem látogatsz
egyáltalán nem voltam semennyire "szomorú" ,hogy lesérült Ramos... Arbeloa lazán lehozza... mostanában még jobb is és megérdemli ezt a szünetet Sergio...Isten nem bottal ver....Termeszetesen nem orulok a serulesenek,de legalabb letolti azt az idot a lelaton amit erdemelt volna a klasszikus utan.(2-3 meccset adtam volna neki)
más topikot úgysem látogatsz, itt meg senki sem szereti a real madridot, ellenben amíg akkora görények játszanak nálatok mint pl a három portugál, sok utálkozás lesz itt mindig.ferninho írta:már Mikulás óta meg sincs említve CR, itt volt már az ideje, hogy valaki belinkeljen vmi idióta cikket, csámcsogjunk vmi baromságon...
komolyan mondom, egyesek ezt nem unják már?
Barca vs Real topic, a Barcáról tudunk beszélni más topicokban, ezért itt mi másról szóljon a nép, mint a Realról...egyébként tényleg hülyeség, mindenki tudja h CR a legundorítóbbferninho írta:már Mikulás óta meg sincs említve CR, itt volt már az ideje, hogy valaki belinkeljen vmi idióta cikket, csámcsogjunk vmi baromságon...
komolyan mondom, egyesek ezt nem unják már?
Valóban jó kis írás, csak kicsit ki van hegyezve Florentinora is. Mármint simán elhiszem amik írva vannak, de pl Calderon éppen csak meg van említve, pedig ott sem volt tiszta minden...Feketesz írta:Nemrég olvastam a Real elmúlt 10 évéről egy kis összegzést egy blogger tollából. Szerintem egész jó kis összefoglaló írás lett. Annyi edző volt a Realnál ,hogy felére nem is emlékeztem:)
http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... rdog_maga/
bízom benne,hogy benzi elkapja végre a fonalat és bizonyítja tehetségét. nagyon kedvelem az eleganciája miatt és a játéka számomra sokkal szimpatikusabb,mint higuainé és nem utolsó sorba hasznosabb is. az egyetlen gondom a sráccal,hogy kell mellé még egy csatár,mert néha nem elég rámenős és nem támadja oly nagyon a kaput. ha van fent mellette valaki,akkor nagyon beválhat. mondjuk egy kaka-benzema-ronaldo támadó triót elfogadhatónak tartok. a lényeg az,hogy folytassa a tegnap elkezdett fejlődést és akkor megoldódhat a csatárgond. arról nem is beszélve,hogy a sarabia fiú sem egy botlábú figura.Halfkey írta:...
Lőtt 3 gólt, hajtott, és mezőnyben is voltak jó megmozdulásai. Ezen kívül tényleg nem volt király, nem mentett például a gólvonalunkról és nem volt 15 labdaszerzése. Sőt, csórikám nem is cselezett ki egymás után 3-nál több embert egymás után. Nem kell elájulni tőle mert nem a világ legjobb csapata ellen játszott és a meccsnek sem volt tétje, de ne vegyük el tőle azt amit össze tud kaparni magának. Viszont természetesen attól, hogy tegnap jó volt, még közel sem lesz a világ legjobbja, és nem is találkoztam olyan hszel a madridistán sem amelyben annak lett volna tartva. Lehet mégsem ennyire gyengeelméjűek a madridisták, bár ilyet csak félve merek itt leírni, nehogy megbántsam a közvéleménytbenzema a góljain kívül olyan nagyon nagy király nem volt
Vazs megyei tájszólázslui1698 írta:Ehh... kicsit beszélni mádzsár?Initom írta:off: nem mennél a Barcába focizni?hm... te tudod
Fuss neki szerintem még egyszer.
Ehh... kicsit beszélni mádzsár?Initom írta:off: nem mennél a barcába focizni?hm... no c.
Initom írta:
off: nem mennél a barcába focizni?hm... no c.