Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

ezért kellett volna cr-nek az elejétől fogva sárgát adni és így ha már a 4. meccsen állítják ki,akkor talán abbahagyja. csak megfelelő bíró kell és bárki nevelhetőFecooo írta:sztem ő az oka annak, ha megmukkan már büntetik is meg... nem tolerálják már a viselkedését, ami azért sztem vhol normális reakció...
olyan, mint cr-nél a sok színészkedés: annyiszor fetrengett meg fetreng, h a bírók már a valódi szabálytalanságokat se mindig fújják be...
én nem tudom,hallod...Fecooo írta:Mourinho: "Van egy szabály rám, és van egy szabály az összes többi edzőre vonatkoztatva. Vannak edzők, akik elhagyhatják a technikai zónát, mások nem. Egyesek agressziót szimulálhatnak, mások nem. Marcelo reklamálása sem zavar, vannak játékosok, akik reklamálhatnak, mások nem."
daffy, téged kérdezlek: az ilyen nyilatkozatoknak mi értelme? (persze már is véleményezheti...)
gondolom befolyásolni akarja a sporikat, de ha túlzásba viszi(márpedig közel jár hozzá már...), akkor az ellentétes hatást érheti el...
mit gondolsz?
védekezni simán stabilabban, megbízhatóbban tud, mint ramos. persze ramos technikásabb, jobb összjátékban, ezért többet támad, de ebből csak annyi jön le, hogy szaladnia kell hátra és buta módon szívatják orrba szájba. ezért se gondolja olyan hatalmas hátránynak a hiányát sok madridista.Amúgy én nem látom hogy Arbeloa kicsivel is jobb volna mint ramos, sőt. Bár talán nem akkora hentesállat. Örülök ha ez is szempont a madridistáknál, és ezért gondolják h Arbeloa a jobb.
hopp...carvalho sincs. így a védelem: ramos(?)-pepe-albiol-arbeloaAndris írta:Pepének néha lehúznak egyet a strigulákból a szép mosolyáért.![]()
btw most ki nem játszik a Sevilla ellen?
Higu, Ramos, Marcelo, Alonso, van még vki ?
Amúgy én nem látom hogy Arbeloa kicsivel is jobb volna mint ramos, sőt. Bár talán nem akkora hentesállat. Örülök ha ez is szempont a madridistáknál, és ezért gondolják h Arbeloa a jobb.
RonaldinhoX írta:Ezek kitôl fognak kikapni?
mu,barca,chelsea. már ha a realra gondoltálRonaldinhoX írta:Ezek kitôl fognak kikapni?
Tőlünk.RonaldinhoX írta:Ezek kitôl fognak kikapni?

nem tudok róla,hogy ne játszhatna a többi játékos. a real az almeria által bemutatott kontrákkal össze fogja verni ezt a rakás kula sevillát. ennél jobbkor nem is lehetne játszani velükAndris írta:Pepének néha lehúznak egyet a strigulákból a szép mosolyáért.![]()
btw most ki nem játszik a Sevilla ellen?
Higu, Ramos, Marcelo, Alonso, van még vki ?
Amúgy én nem látom hogy Arbeloa kicsivel is jobb volna mint ramos, sőt. Bár talán nem akkora hentesállat. Örülök ha ez is szempont a madridistáknál, és ezért gondolják h Arbeloa a jobb.
Nem bántsátok már tényleg mindig szegény világlegjobbját.Robcsyy írta:nekem ilyenkor mindig a barca elleni teljesítménye ugrik be... olyankor meghúzza magát, kerüli a kamerátAndris írta:Hát, talán nem illik megjegyezni ezt a gólörömöt most, mert ez volt az első szabadrúgásgólja talán idén, amit igazából jól eltalált, de azért mindenbe oda tudja csempészni azt az ocsmány síltusát.
A hajó viszont ezzel elment mára.
ilyenkor meg egy flegma f.
nekem ilyenkor mindig a barca elleni teljesítménye ugrik be... olyankor meghúzza magát, kerüli a kamerátAndris írta:Hát, talán nem illik megjegyezni ezt a gólörömöt most, mert ez volt az első szabadrúgásgólja talán idén, amit igazából jól eltalált, de azért mindenbe oda tudja csempészni azt az ocsmány síltusát.
A hajó viszont ezzel elment mára.

én már akkor is mondtam, hogy három sárgája van. aztán végül a túloldalon valahogy érvelgettek, amit meg már én is elhittem, hogy négy van neki. de akkor mégis igazom volt és most van négy sárgája.Egyébként Pepének hány sárgája van? már a clasico után is majdnem elhittük h eltiltott lesz, aztán még multkor is kapott egy sárgát a Valencia ellen, ha jól emlékszem. Nem volna már időszerű az 5. fajta eltiltás?
jó róla tudni, én egészen máshogy tudom, de te biztos jobban informáltabb vagy nálam.más topikot úgysem látogatsz
egyáltalán nem voltam semennyire "szomorú" ,hogy lesérült Ramos... Arbeloa lazán lehozza... mostanában még jobb is és megérdemli ezt a szünetet Sergio...Isten nem bottal ver....Termeszetesen nem orulok a serulesenek,de legalabb letolti azt az idot a lelaton amit erdemelt volna a klasszikus utan.(2-3 meccset adtam volna neki)