2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
http://www.mobile9.com/Perrero írta:azmiabré?bence-barca írta:mobile9 ?Perrero írta:Nokia N95re honnan tölthetnék le témákat és játékokatTorrent kilőve, és a zedge.net is, mert ott nem konkrétan N95re vannak "állítva" a cuccok, hiába az van beállítva, gyakran kiírja h a cucc nem kompatibilis........ ovistore szintén kilőve, már 1 hete (nem) küldik az smst ahonnan tölthetem le...
mobile9 ?Perrero írta:Nokia N95re honnan tölthetnék le témákat és játékokatTorrent kilőve, és a zedge.net is, mert ott nem konkrétan N95re vannak "állítva" a cuccok, hiába az van beállítva, gyakran kiírja h a cucc nem kompatibilis........ ovistore szintén kilőve, már 1 hete (nem) küldik az smst ahonnan tölthetem le...
KöszcsiFecooo írta:
vegyél ZTE blade-t, ha magentás vagy, kenterbe veri a SE-t
fantasztikusan jó készülék, egyedül a fotózásban gyenge...
(tudom, mert én is zétéet vettem)
egyébként a ZTE ezekkel van kb egy kategóriában: LG optimus, SE X8, Samsung galaxy 3
előfizuval 18 ezer, dominoval 36... igen korrekt ár egy androidos, GPS-es, wifis, 3,5'-ös kijelzővel,480x800 pixeles felbontással rendelkező telóért
Ha jól emlékszek akkor az wmv-ben dolgozik. Lehet, hogy hülye ötlet, de próbáld meg átkonvertálni .avi fájltípusba, lehet, hogy az segít.kanty írta:Srácok!elég amatőr problémám van. :oops:Movie makerben csinaltam egy slide showt eddig oké, viszont ha átküldöm valakinek és az megnézi akkor a képek nem jelennek meg.
Ezer köszönet annak aki segit, elég fontos.
MichaaBee írta:Szükségem lenne ismét a jó fülű emberekre.
http://www.youtube.com/watch?v=dhsfFlOVilA
Melyik ország himnusza ez?
az új messengerhez való MSG plus live bétából(amit te felraktál) kivették a kompatibilitást, ami szükséges ahhoz, h fusson rendesen...Lionel85 írta:A 2011-es msn plus telepítése után ezt a hibaüzenetet kapom:
Az újratelepítést végrehajtottam, de semmi változás. Új skint akarok az msn-re, de nem működik. :S
Valakinek van megoldása rá?
Nem tudom hogy milyen márkájú a szemüveg,de nagyon hasonlít a Ray-ban Wayfarer napszemüvegre.Piqué írta:Lehet Magyarországon ilyen napszemüveget kapni???
http://img.skatewarehouse.com/new_big/VAS2WSG-1.jpg
Nagyon kellene!![]()
én vettem 1et a vaterán, eléggé kérdőjeles nekem, hogy eredeti-e, külsőleg mindenben olyan mint az eredeti, viszont nekem pár mosás után lejött a nike+dri-fit felirat ami hátul belül a gallérnál található, anyagra is hasonlónak tűnik mint az eredeti 7-8 ezret azért sztem megértwikko írta:Mezt akarnék venni ,de most nincs rá 18-20 rongyom... szerintetek amik vannak vaterán ilyen 8-10 ért azok eredetiek vagy miért olyan olcsók ?
előre is köszi
igazából mind1,de azért kössz . már megoldottam a problémátRobcsyy írta:mihez kéne? az annyira nem nehéz szvsz. erősség, gyengeség, lehetőség, veszélyek.ge3yra írta:Valakinek található a gépén egy SWOT elemzés?nagyon kellene egy,beadandó dolgozat..
mihez kéne? az annyira nem nehéz szvsz. erősség, gyengeség, lehetőség, veszélyek.ge3yra írta:Valakinek található a gépén egy SWOT elemzés?nagyon kellene egy,beadandó dolgozat..
vegyél ZTE blade-t, ha magentás vagy, kenterbe veri a SE-tgergo9 írta: Más vkinek van tapasztalata az Sony Ericsson X8-ról?
Tesztek alapján jónak tűnik, Androidos ám kezelhetősége kérdés nálam.
Szval elég picinek tűnik az érintőképernyője nem biztos hogy az én nem éppen S-es kezemhez kalibrálták.
Valakinek van tapasztalata a kezelhetőségében?