USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.16. 17:15:20

Game90 írta:Boston - NY: nba.com-on nézem, hogy szoros a meccs, mondom az utolsó negyedet megnézem. Hatalmas meccs volt, kár, hogy Amare triplája már időn túl volt. Pierce pedig még lejjebb süllyedt a szememben.

Közben a Miami is belelendült, 10 győzelem zsinórban.
Pierce esetében mire gondolsz?Elugrott Nate elől, arra??

A meccsről annyit, hogy Rondo sérülése nagy gond lesz....ma (Sport tv is mutatja) az Atlanta ellen, igaz a Gardenben, de elképzelhető, hogy megszakad a winstreak (reálisan nézve, nem játszik Rondo, nincs West,Wafer magas posztokon szenvedünk)!Philly ellen is folyamatosan szedték a támadópatikat, most meg Stoudamire volt megállíthatatlan, Hawks ellen, meg mindjárt Horford, s Smith a két torony !De a Boston szív hátha fog segíteni :lol: Gallinari előtt le a kalappal, rengeteget fejlődött, s a NY-kal komolyan számolni kell szerintem, mert jó csapat, s szenvedés árán lehet csak őket kiejteni (megnéznék egy Heat-Knicks párharcot első körben, s hátha.... :lol: )!
Alapból is mindig nagyon jó meccsek vannak a Knicksel, nem hiába csoportellenfél, s mindegy ki milyen formában van, élet-halál csata!
Aki teheti nézze meg, mert nagyon színvonalas mérkőzés volt!

Tudom nem sokat ér, de 2 éve is a nyögvenyelős meccseket hoztuk, tavaly meg csak a POban (kivéve sajnos a 7ik meccsen :? )!A mai meccs igazi csemege lesz, nagyon várom le is "dőlök", hogy fent tudjak maradni :P

Miami meg a fene se tudja, még mindig tartom magam ahhoz, hogy Keleten gyilkos lesz a PO, mert vannak "hentes" csapatok, s sokat számíthat 82 meccs alapszakasz után folyamatosan "szenvedős" meccseket játszani!De a Heat valóban esélyes egyértelműen keleten, de!!!!Majd meglátjuk :lol: :wink:
PCsabi
aka Game90

2010.12.16. 15:01:59

Boston - NY: nba.com-on nézem, hogy szoros a meccs, mondom az utolsó negyedet megnézem. Hatalmas meccs volt, kár, hogy Amare triplája már időn túl volt. Pierce pedig még lejjebb süllyedt a szememben.

Közben a Miami is belelendült, 10 győzelem zsinórban.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.15. 00:15:41

Huh te atyaúristen imádlak Wilson!!!!
Most néztem az ismétlést, s még mindig 210 a vérnyomás
Ha ezt elvesztettük volna hát én nem tudom mit csináltam volna!Természetesen le a kalappal a Texans előtt, mert nem semmi mekkora hátrányból álltak fel, s hihetetlenül fontos győzelem volt! számunkra, s meg is érdemeltük az első félidő alapján (Texans meg a 2ik alapján)Így a Coltsot Chargers-t kiejthetjük, de ezeket a szívbajos meccseket abbahagyhatják már a srácok! :lol: Mint a statisztikák is mutatták 4 meccset sikerült elveszteni utolsó negyedben, s a Pats elleni meg külön fájó+ Steelers, mert simán hozhatóak lettek volna, s akkor már nem is 9-4....Bears sajna nagy zakót kapott, de a hollók bizonyítottak!De a 2 kedvencem ott lesz nagy valószínűséggel a rájátszásban, hál istennek :lol:
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.12.14. 21:18:11

Frank Rijkaard írta:Majd kiderül. Mindenesetre mélyen elítéli minden szakíró. Nem véletlen, hogy nem szokás az ilyen ünneplés...
Ugyan már, kit izgatnak? Ez csak egy játék, ő meg élvezi. Eagles fanoknak meg élvezet nézni amit csinál. Innen a többi irigység. Minthogy jót nevetnénk együtt, inkább szidjuk a másikat, mert az jobban csinálja a dolgát. Tippppikus
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2010.12.14. 17:50:38

Eazzy írta: Ó, de nagyon megbánta már ő azt a "jó arc" tettet. Az ellenfél pályáján
Hát mit ne mondjak, nem értek veled egyáltalán egyet. Egyrészt kizárt hogy megbánta volna. Másrészt, el kell kapni ahhoz, hogy "megbüntessék", harmadrészt pedig tökre nem a Cowboyst akarta megalázni, ugyanis megkérdezték tőle, hogy miért csinálta ezt, és azt mondta, hogy azért, mert senki nem csinált még ilyen TD-ket mint amiket ő, és ezeket nem fogják elfelejteni, ezzel tűnik ki a többiek közül. Negyedrészt pedig pont hogy ezt a Cowboyst nem kell félteni, ha TD ünneplésről van szó. Rengetegszer kaptak túlzott gólöröm miatt büntetést már.
Ezek alapján pedig könnyen mondhatom, Vick felesleges szétverése gusztustalanabb.
Majd kiderül. Mindenesetre mélyen elítéli minden szakíró. Nem véletlen, hogy nem szokás az ilyen ünneplés...
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.12.14. 10:39:52

Frank Rijkaard írta:
Eazzy írta:Valaki figyelmezte DeSean Jackson TD-ját a Cowboys ellen :?: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=xLNbfxotfuE

Egyszerűen beteg ez az ember. Ezért bírom én annyira, nem elég hogy szétfutja a pályát, de a végén már megint mit csinált már :?: Vá de jó arc. :shock:
Ó, de nagyon megbánta már ő azt a "jó arc" tettet. Az ellenfél pályáján így megalázni egy ősi riválist... Nem sokkal később 5-en rontottak rá end around-nál, inkább el is dobta magát a LoS előtt, mielőtt bezúzták volna darabokra.
Az ilyen dolgok nem felejtődnek el. Megkapja 1 hét, 1 hónap, 1 év múlva, de nem fogják ezt elfelejteni. Nyilatkozták is már Dallasban, hogy lesz még meccs a 17. héten... Nem fogja zsebretenni, amit majd kap :)
És ez szerintem gusztustalanabb, mint az hogy Vick kapott egyet-kettőt játék közben...
Hát mit ne mondjak, nem értek veled egyáltalán egyet. Egyrészt kizárt hogy megbánta volna. Másrészt, el kell kapni ahhoz, hogy "megbüntessék", harmadrészt pedig tökre nem a Cowboyst akarta megalázni, ugyanis megkérdezték tőle, hogy miért csinálta ezt, és azt mondta, hogy azért, mert senki nem csinált még ilyen TD-ket mint amiket ő, és ezeket nem fogják elfelejteni, ezzel tűnik ki a többiek közül. Negyedrészt pedig pont hogy ezt a Cowboyst nem kell félteni, ha TD ünneplésről van szó. Rengetegszer kaptak túlzott gólöröm miatt büntetést már.
Ezek alapján pedig könnyen mondhatom, Vick felesleges szétverése gusztustalanabb.
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.14. 08:56:22

Miihii erre gondolt:
Gyűjteményem egyik legszebb darabja :D
Kép
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.12.14. 06:27:16

Monday Night Football: Baltimore-Houston!
12:00 Sport1, 20:15 Sport2!!!
KÖTELEZŐ!!!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
miihii
KHAL

2010.12.13. 23:00:01

P.U.Y.O.L. írta:

Egyszerűen beteg ez az ember. Ezért bírom én annyira, nem elég hogy szétfutja a pályát, de a végén már megint mit csinált már :?: Vá de jó arc. :shock:
Ez a "befejezés" tényleg rendben volt! :)
Bár néha túl könnyelmű. Tavaly volt talán, amikor egy hosszú futás végén előbb dobta el a labdát, mint ahogy beért volna a célterületre? (amúgy utána TD lett belőle...)
A meccsen be is vágták a hanyattesős TD-je után egy egyetemi meccséről az emlékezetes tigrisbukfences majdnem TD-t -amikor sikerült a fél yardnál letennie a tojást- majd közvetlenül utána az említett jelenetet,amikor szintén úgy fél yardnál hátradobta a lasztit.
Az biztos h kapni fogja ezért,a Kovbojok nem olyan felejtős formák meg nem is nagyon tolerálják ezt. Pölö T.O. is ugye csúnyán meg lett büntetve a csillagrarakós mutatványáért 8)

Szerk.:
Krojf koma!
Remélem nem maradtál le a MNF alatt elhangzó havas kérdésed beolvasásáról :wink: Amennyiben igen,Ricsiék válasza:kizárt dolog a 40 centis hó Dallasban ,uh bírni fogja a csarnok.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.13. 22:37:05

Én visszacsatolnék a Pats-re mert ugye írtam, hogy majd a Bears vagy Ravens "összetöri" ezt az offenset, hát tévedtem!Úgyhogy elnézést kell kérjek minden Pats szurkolótól, mert idén lesznek gondok ezzel a NE-del!De reménykedek a POban, mert ott mindig vannak csodák, de most Bostonban nem "egyszerű" az élet!Igaz a bocsok szürkébbek de csak a C's és a Pats mögött!Ellenállhatatlannak tűnik a 2 "qb" (Rondo, Brady), csak hogy kicsit témába hozzam a keltákat is :lol: De valóban eshet eső fújhat szél, Brady úgy dobál mint edzésen, de majd a POban......! :wink:
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2010.12.13. 22:29:55

Ó, de nagyon megbánta már ő azt a "jó arc" tettet. Az ellenfél pályáján így megalázni egy ősi riválist... Nem sokkal később 5-en rontottak rá end around-nál, inkább el is dobta magát a LoS előtt, mielőtt bezúzták volna darabokra.
Az ilyen dolgok nem felejtődnek el. Megkapja 1 hét, 1 hónap, 1 év múlva, de nem fogják ezt elfelejteni. Nyilatkozták is már Dallasban, hogy lesz még meccs a 17. héten... Nem fogja zsebretenni, amit majd kap :)
És ez szerintem gusztustalanabb, mint az hogy Vick kapott egyet-kettőt játék közben...
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.12.13. 22:16:34

Ez a "befejezés" tényleg rendben volt! :)
Bár néha túl könnyelmű. Tavaly volt talán, amikor egy hosszú futás végén előbb dobta el a labdát, mint ahogy beért volna a célterületre? (amúgy utána TD lett belőle...)
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.12.13. 18:56:13

Valaki figyelmezte DeSean Jackson TD-ját a Cowboys ellen :?: :lol:

Na most a Giants ellen kéne a Vikesnak nyerni, és akkor már közel az édes elsőség. Mit ne mondjak, erre se nagyon számítottam év elején.

Egy dolgot kiemelnék. Mostmár egyre inkább komolyodik a dolog, hogy Vick-et nagyon durván szerelik folyamat. Most is amikor már szépen kisétált volna a vonalon, teljesen feleslegesen löktek rajta egy brutálisat. Értem én hogy nem tudnak már mást kitalálni ellene, na de ez akkor is gusztustalan...
Krojf

2010.12.13. 18:40:14

L.Messi 10 írta:New England Patriots 36 - Chicago Bears 7
369 yard és 2 td!
Megvan a rájátszás, és Brady bebizonyította, hogy őt se eső se hó meg nem állítja :lol:
Különösebben nem "tolom" a Patst, de ragyogóan szép lenne, ha Meskó Zoli rögtön a debütáló évében SB-győztes lenne!
Azt hiszem hogy a magyar nyelvterület egyik legfényesebb sikere lenne!
Hajrá Zoli!!!
K.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.12.13. 10:17:39

New England Patriots 36 - Chicago Bears 7
369 yard és 2 td!
Megvan a rájátszás, és Brady bebizonyította, hogy őt se eső se hó meg nem állítja :lol:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.12. 23:46:54

Bradyék laza 33-0ra vezetnek a 9-3as Macik ellen :D nem semmi azért, lehet mégis csak összeállt az a Defense? hétfőn a 9-2es Jetset mészárolták le,most meg valószínű a Bearst.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Krojf

2010.12.12. 16:56:47

NFL a tévében!
ESPN America, 19:00: NY Giants-Minnesota,
22:00: New England-Chicago,
hétfő hajnali 02:00: Sunday Night Football: Philadelphia-Dallas (ismétlés: 19:30).
Hétfőn még: 15:30: Cincinnatti-Pittsburgh.
17:30: Kansas City-San Diego (vasárnap 22:15, Sport2 élő!).
Jó szórakozást!
K.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.12.12. 03:59:00

Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres 5-2

Megvan a 12. győzelem is!!! 8)
Malkin ma sem játszott sérülés miatt, Jeffrey gyerek ügyes volt.

Kedden kemény kis meccs lesz a Flyers ellen......
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.11. 10:46:50

Igen-igen, örvendetes a Knicks mindenképp. 99-ben voltak döntőben Sprewellékkel, azóta semmi...
Nos jah, a Heat a Bostonhoz elég kevés egyelőre, de merem állítani, hogy a Celticset idén senki nem tudja megállítani, Keleten sima győzelem, és idén a Lakerst is meg lehet fogni...az Orlando is kemény, de ott lehet esély.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2010.12.11. 10:41:28

Ez a Miami idén még kevés lesz a Boston-Orlando(ehhez talán nem) duóhoz, de a Lakers meg egyenesen megoldhatatlan feladat lenne nekik.
Én Rockets szurkoló vagyok '96 óta, sajnálom hogy idén még annyira sem megy mint eddig:(
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.11. 10:34:55

Tocy írta:És sorozatban a 7. Heat-siker :wink: Most már kezd összeállni a gépezet, van elképzelés a játékban, és a 3 nagy közül az egyik mindig jó napot fog ki :D Az Orlando vereségével ezzel már feljebb léptünk a 2. helyre. A Lakers szintén elég tragikus a Magichez hasonlóan, a Utah és a Chicago viszont nagyon jó.
Hát hát!Szép siker a Heattől, de amit írtál fontos, hogy szerencsére valaki jó napot fog ki, nálunk (C’s), meg jó a csapat! :lol: A Knicks 7es győzelmi sorozata na az a nem semmi!Nem vagyok statisztikus, s annyi info van mint égen a csillag, s nem emlékszem pontosan de kb Ewing idejében volt 7es sorozatuk valamikor 92-93 körül!Szval lehet valami elindul NY-ban!Magic meg igaz 4 meccses zakó sorozatban van de előtte meg azt hiszem 8at nyertek!Vannak sérültek is illetve voltak, szóval nem temetném az Orlando-t!Bullsnál fontos, hogy visszajött Boozer, sokat lendít a csapaton!Sötét ló nagyon a BULLS, ráadásul Tibo papa kezdi összeszedni őket védekezésben, s ez bizony aggasztó :lol: Utah mindig is erős Sloanék mindig jó cspatot raknak össze, s Millsap meg…..Tegnapi meccshez még annyit, hogy picit szerencsés volt a győzelem, s amit Kornélék is mondtak végig, sajnos érezhető volt a fáradság, de amúgy is a divizió ellenfelek ellen mindegy ki milyen formában van, élet halál meccsek vannak (lsd Raptors)!Szóval értékes győzelem, s pici szünet, talán a sérültek rendbe jönnek, s lehet araszolgatni így előre!Garnett meg hihetetlen milyen összeszedetten játszik!Rondo csak a szokásos!Nagyon erősek vagyunk :oops: Jöhet ide Miami Orlando Lakers bárki, ezt a Bostont nagyon kemény lesz 4szer megverni egy sorozatban :wink: Tegnap is érezhető volt, hogy amikor össze kell szedni a védekezést akkor,ott nem volt pardon!Csak a bravúr 7-8 méteres emberrel együtt dobások mentek a Sixerstől!De le a kalappal előttük, mert simán nyerhettek volna, de egy Garnettel jobbak voltunk :P
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.11. 09:56:03

És sorozatban a 7. Heat-siker :wink: Most már kezd összeállni a gépezet, van elképzelés a játékban, és a 3 nagy közül az egyik mindig jó napot fog ki :D Az Orlando vereségével ezzel már feljebb léptünk a 2. helyre. A Lakers szintén elég tragikus a Magichez hasonlóan, a Utah és a Chicago viszont nagyon jó.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.10. 11:40:37

Kalap én néztem, egy darabig :lol: De pont egy Igu vissza zsák környékén aludtam el, ha már írtad a támadópatikat!15:45től ismétlik, úgyhogy pótolok mindent!Erden nem volt rossz, de csak az első negyedet bírtam....sajnos
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.10. 11:35:13

Ma hajnalban senki sem nézte a Boston-Philadelphiát? :shock: Nekem nagyon tetszett, óriási meccs volt. 102-101-re nyert a Boston Garnett utolsó másodperces kosarával. Hiányzik most Shaq, illetve ugye Perkins a szezon eleje óta, tehát viszonylag alacsony szerkezettel állt ki a Boston, ezért történhetett meg, hogy a Philly tudta tartani a lépést. Rengeteg off. rebound-juk, illetve 2. esélyből szerzett kosaruk adódott Elton Brand vezényletével,aki egymaga 8! támadó lepattanót gyűjtött!! Emellett a Philadelphia csapategysége emelhető ki, ezen az estén 7 játékosuk szerzett kétjegyű számú pontot. Iguodala pedig amikor kellett nagyon odatette magát.
A Boston kezdőjéből sem PP sem Garnett nem fogott ki nagy napot, Allen termelt 23-at, de még ez sem annyira kiemelkedő. Rondo 19 pontja és 14 gólpassza viszont már annál inkább. Zseniálisan játszott a kicsi újfent. Illetve az idén szenzációs Glen baby Davist emelném ki, aki szintén fontos pillanatokban szerzett kosarakat és összesen 16 pontot termelt. A csapat erejét mutatta, hogy a végén még a gyengélkedőbb játékosok ( így PP a 10 pontjával) is bedobták a clutch dobásokat. A legutolsó figura, Garnett (oldalról)-Rondo-Garnett összjáték pedig zseniális volt. A Philly benézte, az irányító Holiday maradt KG-re. Valószínűleg azt hitték, hogy a bedobás után rádobja a labdát kapó, ehelyett a bedobó ember kapta az alley-oop-ot. Valszeg azért egy Lakers ezt nem eszi meg, tehát legközelebb tessék hamarabb eldönteni a meccset :D Let's go Celtics !!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.07. 15:43:46

Azért messze még akár csak a PO is fiatalok!
Tényleg hihetetlenül simán gázoltak át a JETSen, s Brady borzasztó jól játszik hetek óta, de 1-1 meccsen bármi történhet a POban!Természetesen nem kívánom senkinek a sérülést, de mindig benne van, hogy valamelyik "sztár" lesérül!Ahogy tavaly a sólymok széttörték Brady-t úgy idén is megeshet!Tudom Welker nem játszott, s a sok fiatal rohangál jobbra balra és nehéz őket megfogni, de én bízok Ray Lewisban és a védelemben!Igaz nekem a Baltimore, s a Bears a 2 kedvencem, s nem a támadásról híresek, de pont azt szeretem bennük, mint a "dobálósdit" :lol: De tényleg aggasztóan jó a Pats :lol: De Steelers, Ravens Jets vagy ha bejut a Chargers, Colts, mind bombaerősek!De meglátjuk, de SBről beszélni már most....felelőtlenség, s akkor még ott az NFC is!!!!Jetset sajnálom, mert eddig nagyon jó meccseket játszottak, de teljesen szétcincálták őket!
Superbowlban Bears-Ravens döntő 0:0ás végeredménnyel 12-12 INT/Fumble és a hosszabbításban Gould mezőnygóljával nyernek a macik :lol: ÁMEN (én lennék a legboldogabb :wink:)
Válasz küldése