Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem csak elmélet, köztudomású, hogy a személyiségi jogok miatt csak azt írhattak a forgatókönyvben, amit ő engedélyezettFecooo írta: van egy elméletem: sztem ez a cukorhegy gyerek a valóságban méginkább pénzéhes lehet, nem kizárt, h a rendező kapott egy kis mellékest, h vmelyest szépítsen a személyiségén...
múlt héten láttam moziban a filmet...Bob_Marley írta:http://index.hu/tech/net/2010/11/11/a_f ... az_iwiwet/
Nagyon érdekes cikk.....Hosszú tudom, de csak átfutni rajta érdemes!Valaki látta a facebookos filmet?
Ez nagyon nagy film!Csillagos tetkók, vér, meg az öreg tiszta Brando stílusban egyengeti a dolgokat!Imádom az olyan jeleneteket, mikor kisgyerekkel játszik, majd halál fa arccal kiadja kit miért kell kibelezni!Keresztapában is ez a kontraszt hihetetlen!Bár ott Brando olykor elég nagy nagyképűsége is tök jó!Nem egyszerű a maffiafőnökök "munkája"bouba írta: Eastern promises
Nézzed csak szorgalmasan. Nagyon jó télleg.Victor_Valdes írta:Rescue Me. Óriási sorozat, igaz még a 2. évad 3. részénél tartok.
igazság szerint egy komoly negatívuma volt ennek a résznek:Charlie írta:Hát vége van a Dexternek,
Jó rész volt, sok izgalommal. Kicsit nagyobb csattanóra vártam, nem sikerült a 4. évad zárását felülmúlni. Pedig nagyon reménykedtem. Annak viszont örülök, hogy Debrába is van egy kis rossz valahol mélyen, hogy elengedte őket együttérzésből. Dex nem változik szerencsére, várhatjuk szeptembertől az újabb gyilkolászásait.
C.
Eastern promisesalbicelesteX írta:Üdv!Valaki nem tudna ajánlani mafia témájú filmeket.Főleg orosz mafia és jakuza,triádok témájúak érdekelnének.Köszi.
Én is ma néztem meg és szintén bejövős volt.Jó kis film,ajánlós!P.U.Y.O.L. írta: Red: 10/8
Nekem tetszett. Sok ilyen jellegű film van, de én bírom őket, ráadásul jó volt a szereposztás is és a poénok is ültek!
John Malkovich meg egy állat!A végén, amikor belelő még egyet a hullába, megkérdezi tőle Willis, hogy ettől most jobb? Válasz: Iiigen! Eszünk egy palacsintát?
Szellemíró jó, a 13 nem annyira; ellenben az egy francia film remake-je, amit viszont egyszer érdemes megnézni (kivéve akkor, ha láttad már az amerikait, mert akkor a történet már nem tartogat újdonságot)Barcaforever írta:13 és Szellemírón vagyok túl.
A 13 tényleg gyenge, igaza volt a kommentelőknek, jó szándékkal 10/5 pedig a szereplőlista többet ígért.
A Szellemíró nekem tetszett, bár nem egy többször nézős film, az a baj, h túl sok csavaros filmet nézek és a rájöttem sokkal hamarabb a végére, de am okés.10/7
A kettőtök hszéből összeharácsolt információkból kiindulva jelwaz a Gomorra c. filmre gondol, ami viszont nem egy túl jó filmmessideco írta:Berlusconijelwaz írta:Húú, nem tudja valaki mi annak a filmnek a címe, ami egy maffiózó olasz miniszterelnökről szól? Viszonylag új film.![]()
Rémlik az a film, el is kezdtem még régebb nézni. Valami újságíró a főszereplő ugye?
Én láttam. Hiába szerepelt benne két, a szívemhet közel álló színész (Fassbender, West); a film egyszerűen gyenge és kész.sjay írta:A 9. légiót látta már valaki?
Berlusconijelwaz írta:Húú, nem tudja valaki mi annak a filmnek a címe, ami egy maffiózó olasz miniszterelnökről szól? Viszonylag új film.
Geszti Péter nős, gyakorló édesapa.messideco írta:X-Faktor
Szerintetek volt, vagy esetleg lesz valamilyen kapcsolat Geszti Péter és Veca között? Vegyétek elé a szennyes fantáziátokat.
Ez hogy vetődött fel benned?messideco írta:X-Faktor
Szerintetek volt, vagy esetleg lesz valamilyen kapcsolat Geszti Péter és Veca között? Vegyétek elé a szennyes fantáziátokat.