Kalap1988 írta:Gyerekek ez a legerősebb keretünk a sérüléseket kivéve?
Húú, ez egy nehéz történet. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Ezt a konkrét esetet nem látom, nem tudom, csak egy olyan esetet tudok elmondani, hogy Magyarországon játszott egy srác a korosztályomban, aki nem viccelek: Karabatic és Kretshmar pozitív tulajdonságait egyesítette. Az országban nem volt egyetlen hozzá hasonló játékos, mégse jutott előre. Mind-mind személyi kérdés volt. Biztos vagyok benne, hogy Svédországban ilyen nincs. ha továbbra is olyan dolgok mennek az utánpótlásban, mint, amik most mennek, akkor lehet, hogy nem lesz erősebb keretünk. És lehet, hogy a szem előtt lévők közül az lesz a legjobb keret, csak hát... na, remélem nem voltam kusza.
Csababarca!
Bulathról alkotottvéleményeddel nem értek egyet. Talajharcban jó, de tényleges átlövő nélkül nem tudjuk ezt kamatoztatni, sőt mást se.
AlbicelesteX
A csalódottság beszél belőled, megértem. De nem véletlen, hogy a 4-ben 3 skandináv lesz. A románok meg tőlünk tanultak. Mindig esélyesek, aztán elszúrják. Bár ez már ránk nem igaz. Már, hogy esélyesek vagyunk.