Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért így elénekelni egy Christina Aguilera számat nem semmi.lui1698 írta:Elég könnyen dobálják ezt a jelzőt, de azért a lássuk már, hogy közel nem voltak ők a világszínvonalhoz.S.Agüero írta:világszínvonalon
Elég könnyen dobálják ezt a jelzőt, de azért a lássuk már, hogy közel nem voltak ők a világszínvonalhoz.S.Agüero írta:világszínvonalon
Ez engem is érdekelne, PÜ-ben megosztanád velem, bizalmasan?Charlie írta:Nahát, nem a "C" kategóriás nyerte. Csoda. Akkor tudta már sok ember, hogy ki nyeri az egészet amikor még 13-n álltak a színpadon, ugyanúgy mint az X-faktorban. Hallottam, hogy megy ez, olyantól aki a mentorok házáig jutott.
C.
nocsak-nocsak...mit is tudsz?:D elmondani rögtönozsimiki írta:Én is sajnáltam,mert Attilának drukkoltam, de Reni is ott van, csak azért kár,h már le volt vajazva ez is, buta nézők meg azt hiszik,ők döntöttek:D há hogyne.
ilyen pletykákat én is tudok (hála unokatesóm barátjának aki tv2es munkatárs) de szigorúan titkos
![]()
ugye Charlie...
Norbi? Azkiaz??? Ja, akire 1 hónap múlva senki se emlékszik.Sanama írta:Miért pl. mit szolnál Ha a másik adón Norbi lenne az "év hangja"? Hát én kínomban röhögnék.detabarca írta:Na, nem akarom azt mondani, hogy tudtam, DE! Tudtam ezt is előre, mint majdnem az összes eddigi eredményt....Ezért se néztem tovább a Mester Tomi dala után. Nem akartam felidegelni magam, mert sztem se ő az "év hangja".
Faktorban nekem a kis Vastag hangja tetszett és tetszik még most is nagyon,meg Veca hangja,persze.
De most azért remélem Csaba behúzza.
No, ez érdekelné a pletykás vénasszony énemet, úgyhogy ha nem titkos info akkor püben leírhatnád bővebben.Charlie írta:Hallottam, hogy megy ez, olyantól aki a mentorok házáig jutott.
C.
Miért pl. mit szolnál Ha a másik adón Norbi lenne az "év hangja"? Hát én kínomban röhögnék.detabarca írta:Na, nem akarom azt mondani, hogy tudtam, DE! Tudtam ezt is előre, mint majdnem az összes eddigi eredményt....Ezért se néztem tovább a Mester Tomi dala után. Nem akartam felidegelni magam, mert sztem se ő az "év hangja".
Én sajnálom... Renáta szerintem nem nagy cucc, Atilla sokkal jobb szerintem,de hát ez van.ozsimiki írta:Nagyon meglepődtem,h Tolvai nyertefőleg azok után,h egy belsős kiszivárogtatta a múlt heti után,h már megvan a győztes,és Ő az. azért kell az sms pénz, vmiból a díjat is állni kell
le volt ez is vajazva.
azért grt Attilának is,nagyon jó hangja van!
Mester meg állat volt
JaaaSanama írta:Nem arra értem
Felvétel volt az egész dal. Le is vették az ÉLŐ feliratot a TV2 logó alól)
Egyébként Tamásnak tényleg jo a hangja,nekem is tetszik.
Sztem ráénekelt a playbackre, de nem is az a lényeg. Neki élőben is jó hangja van. De ez az új dal.... nagyon király volt.Sanama írta:Azért remélem észrevetted,hogy nem élőben nyomtadetabarca írta:Gyerekek....Mester Tamás, amit művelt most a Megaszar döntőjében az megér egy misét. Ezt a dalt még sokat fogom hallgatni azt hiszem. Már csak ezért is érdemes volt ezt nézni.
Nekem amúgy sem tetszett az SGU. A Csk1 és az Atlantis a kedvencem, szerintem a Universe-nek nincs olyan igazi Csillagkapu-feelingje. ár ha elkezdték, tényleg be kéne fejezni. Folytassák inkább az Atlantis-t.torrentkiller írta:http://www.sg.hu/cikkek/78902/annyi_a_s ... iverse_nek
Kár, pedig a laposabb szezonkezdet után kezdett beindulni, és egész jók voltak az utóbbi részek. Plusz ez az egész Destiny küldetése dolog is kezdett végre sci-fis dolgokat pengetni, nem csak az érzelmi szálakkal foglalkoztak.
Sajna így lezárása nem lesz a dolognak, és hagyják az egészet a levegőbe lógni...
Azért remélem észrevetted,hogy nem élőben nyomtadetabarca írta:Gyerekek....Mester Tamás, amit művelt most a Megaszar döntőjében az megér egy misét. Ezt a dalt még sokat fogom hallgatni azt hiszem. Már csak ezért is érdemes volt ezt nézni.