Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.12.18. 12:21:39

Mártírok: nem igazán tudom hova tenni. Igazából jó is volt, meg nem is. Egy olyan film, amit talán többször kéne megnézni és sok mindenen kéne elgondolkozni közben, de annyira meg nem tetszett, hogy még egyszer megnézzem.

Összességében 10/6.5

A film második fele már egyértelműen jó volt, de az első 45 perc után még nem voltam benne biztos, hogy megéri végignézni...
MatyiG
Adminisztrátor

2010.12.18. 11:50:07

lui1698 írta:
S.Agüero írta:világszínvonalon
Elég könnyen dobálják ezt a jelzőt, de azért a lássuk már, hogy közel nem voltak ők a világszínvonalhoz.
Azért így elénekelni egy Christina Aguilera számat nem semmi.
Meg előző héten a Crazy is nagyon jó volt.
Nem hinném., h sokan el tudnák ezeket így énekelni.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.12.18. 11:47:36

S.Agüero írta:világszínvonalon
Elég könnyen dobálják ezt a jelzőt, de azért a lássuk már, hogy közel nem voltak ők a világszínvonalhoz.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.12.18. 11:45:00

Szerintem meg Reni világszínvonalon énekelt és ő fejlődött a legtöbbet.
Kökénynek is nagyon jó hangja van csak nekem túl cigányosan énekel.(nem rasszizmusból).
X-faktorba meg KLN vagy VCS nyerni.
Nikolast nem tudom elképzelni az első helyen. :roll:
Amúgy ez most tök rossz, h ilyen kevés idejük lesz a másik napra is felkészülni.(ugye szombat vasárnap lesz) :roll:
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.18. 11:26:27

Csaba mellett szól az is (ha bejut a döntőbe), hogy neki még nincs profi karrier a háta mögött, ahogy Reninek se volt. Ellenben Kökénnyel és Nikolasszal.
Csak egy újabb hasonlóság. :roll:
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.18. 11:17:07

Amúgy nekem elég sok párhuzam,és hasonlóság van az X-faktor és a Megasztár között. Tuti nem véletlen,hasonló karakterek,és "viták", mintha ebben is egymást majmolnák.

Röviden: Szíj Melinda= Király L Norbi
Veca= Sanders
Kökény=Nicolas
Reni=Vastagh Csaba

Melindát hosszú ideig tolta a zsűri is,nézők megőrültek érte (már akik szavaztak),aztán egyre inkább háttérbe szorult,és már-már a kiesését követelték, Norbinál is az elején,és közepén még óriásit dobott a stílusa,aztán egyre inkább bosszantó volt,h mennyire nincs hangja,és már-már saját magát parodizálja, így itt is talán most jön el az a pont,h ő fog kiesni,amikor 3an maradtak, Megásoknál is akkor esett ki Melinda "véletlenül", amikor már mindenhol az szólt,h mennyire nincs helye ott.

Az abszolút esélyes,és egyik favorit Sanderst kiejti Reni --> Vecát kiejti az addig annyit korántsem mutató Csaba (pont ugyanabban a periódusban amikor 4en vannak), majd ha véletlenül maradunk a párhuzamoknál,akkor ma Csaba továbbmegy,és Norbi távozik ugye :D

Kökény simán döntőbe került, Nicolas is oda fog, mégse a jobb hang nyert megásoknál, és ha ezek után Csaba Nicolas döntő lesz,és Csaba nyer, senki se mondja,h véletlen :D

Hozzáteszem, ha ezek után homlok egyenes más lesz a faktorban, akkor is rengeteg azonosság volt ugyanabban a periódusban a megásoknál és náluk.

Tv2, mivel végleg rájött,h Melinda nem lenne annyira eladható,és vállalható koncerteken, mint a másik kettő (Reni,Kökény), szépen kihátrált mögüle (ugye a nézők szavaztak azért rá bőven továbbra is) és mellőzte a döntőből. Szerintem az RTL mostanra ért oda el,h megtegye ezt Norbival is,akire egyre több negatív vélemény érkezik az utóbbi időben (hozzáteszem jogosan) a mentoroktól,és biztosra veszem,h már a múlt héten kiesett volna ha a mentorok döntenek.

Azért érdekes mert Norbi teljesen az ellentettje Melindának, de mégis azonos cipőben járnak, csak Norbi eladható egy showba,viszont nem a hang miatt, Melinda meg csak amiatt, viszont a többi show eleme meg kritikus.

nah ez hosszú lett, daffy püben majd írok egy konkrétat, a fentiek szigorúan szubjektív véleményemet formálják,de már mások is mondták,h sok azonosságot fedeznek fel a két műsor "története" közt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LM10
Director del Fútbol

2010.12.18. 08:24:25

Charlie írta:Nahát, nem a "C" kategóriás nyerte. Csoda. Akkor tudta már sok ember, hogy ki nyeri az egészet amikor még 13-n álltak a színpadon, ugyanúgy mint az X-faktorban. Hallottam, hogy megy ez, olyantól aki a mentorok házáig jutott.
C.
Ez engem is érdekelne, PÜ-ben megosztanád velem, bizalmasan?
PCsabi
aka Game90

2010.12.18. 01:04:10

Kissé meglepődtem, hogy a Reni nyert, egyszerűen nem hiszem el, hogy többen szavaztak rá, Kökény szerintem sokkal szélesebb réteget fogott meg. Amúgy szerintem kicsit pihentetni kéne a Megasztárt, egyre kevesebb hatalmas tehetség tűnik fel, sok a középszerű énekes.

Más: Megaagy c. filmet érdemes megnézni? Trailer alapján bejövős :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
daffy
Madridista

2010.12.18. 00:49:01

ozsimiki írta:Én is sajnáltam,mert Attilának drukkoltam, de Reni is ott van, csak azért kár,h már le volt vajazva ez is, buta nézők meg azt hiszik,ők döntöttek:D há hogyne.

ilyen pletykákat én is tudok (hála unokatesóm barátjának aki tv2es munkatárs :D) de szigorúan titkos :-# :lol: ugye Charlie...:D
nocsak-nocsak...mit is tudsz?:D elmondani rögtön :!: :)
miihii
KHAL

2010.12.18. 00:39:44

A Faktorral kapcsolatban én úgy gondolom,h ha egyikőjük sem fog hibázni akár az előadással akár a számválasztással,akkor a közönség továbbviszi a Norbit a végső döntőbe.A párbajban pedig nagyon picin fog múlni akármelyiknek.Ha a mentorok döntenek,akkor a Nikolas megy tovább sztem,ha a közönség,akkor meg a Csaba.A fináléban pedig valszeg a mentorok döntenek,uh sztem biztos h nem a Norbi fog nyerni,egyik ellen sem.Kíváncsian várom mennyi jön be a forgatókönyvemből :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.18. 00:35:15

Én is sajnáltam,mert Attilának drukkoltam, de Reni is ott van, csak azért kár,h már le volt vajazva ez is, buta nézők meg azt hiszik,ők döntöttek:D há hogyne.

ilyen pletykákat én is tudok (hála unokatesóm barátjának aki tv2es munkatárs :D) de szigorúan titkos :-# :lol: ugye Charlie...:D
Kép
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.18. 00:13:46

Sanama írta:
detabarca írta:Na, nem akarom azt mondani, hogy tudtam, DE! Tudtam ezt is előre, mint majdnem az összes eddigi eredményt....Ezért se néztem tovább a Mester Tomi dala után. Nem akartam felidegelni magam, mert sztem se ő az "év hangja".
Miért pl. mit szolnál Ha a másik adón Norbi lenne az "év hangja"? Hát én kínomban röhögnék.
Faktorban nekem a kis Vastag hangja tetszett és tetszik még most is nagyon,meg Veca hangja,persze.
De most azért remélem Csaba behúzza.
Norbi? Azkiaz??? Ja, akire 1 hónap múlva senki se emlékszik.
Vecának drukkoltam végig, úgyhogy innentől nem izgat, hogy ki nyeri. A véleményem egyébként az, hogy Nikolasnak jobb hangja van és jobban is énekel, mint a Csaba. Utóbbinak nagyon jól áll a Ronan Keating style, abban verhetetlen. A csajok is imádják, szóval esélyes.

(Johan Cruyff)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.12.18. 00:08:58

Charlie írta:Hallottam, hogy megy ez, olyantól aki a mentorok házáig jutott.
C.
No, ez érdekelné a pletykás vénasszony énemet, úgyhogy ha nem titkos info akkor püben leírhatnád bővebben. :) :wink:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.12.18. 00:08:12

detabarca írta:Na, nem akarom azt mondani, hogy tudtam, DE! Tudtam ezt is előre, mint majdnem az összes eddigi eredményt....Ezért se néztem tovább a Mester Tomi dala után. Nem akartam felidegelni magam, mert sztem se ő az "év hangja".
Miért pl. mit szolnál Ha a másik adón Norbi lenne az "év hangja"? Hát én kínomban röhögnék.
Faktorban nekem a kis Vastag hangja tetszett és tetszik még most is nagyon,meg Veca hangja,persze.
De most azért remélem Csaba behúzza.

Charlie, X-faktorban ki a "TIPPED" ? :)
Az esetleges PÜ nekem is jöhetne :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2010.12.18. 00:09:52-kor.
Charlie
Öreg Harcos

2010.12.18. 00:06:31

Nahát, nem a "C" kategóriás nyerte. Csoda. Akkor tudta már sok ember, hogy ki nyeri az egészet amikor még 13-n álltak a színpadon, ugyanúgy mint az X-faktorban. Hallottam, hogy megy ez, olyantól aki a mentorok házáig jutott.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.17. 23:59:42

Na, nem akarom azt mondani, hogy tudtam, DE! Tudtam ezt is előre, mint majdnem az összes eddigi eredményt....Ezért se néztem tovább a Mester Tomi dala után. Nem akartam felidegelni magam, mert sztem se ő az "év hangja".

(Johan Cruyff)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.12.17. 23:53:03

ozsimiki írta:Nagyon meglepődtem,h Tolvai nyerte :D főleg azok után,h egy belsős kiszivárogtatta a múlt heti után,h már megvan a győztes,és Ő az. azért kell az sms pénz, vmiból a díjat is állni kell :D

le volt ez is vajazva.

azért grt Attilának is,nagyon jó hangja van!

Mester meg állat volt 8)
Én sajnálom... Renáta szerintem nem nagy cucc, Atilla sokkal jobb szerintem,de hát ez van.
X-faktor jobban érdekel :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.17. 23:50:41

Nagyon meglepődtem,h Tolvai nyerte :D főleg azok után,h egy belsős kiszivárogtatta a múlt heti után,h már megvan a győztes,és Ő az. azért kell az sms pénz, vmiból a díjat is állni kell :D

le volt ez is vajazva.

azért grt Attilának is,nagyon jó hangja van!

Mester meg állat volt 8)
Kép
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.17. 23:41:10

Sanama írta:Nem arra értem :)
Felvétel volt az egész dal. Le is vették az ÉLŐ feliratot a TV2 logó alól :))

Egyébként Tamásnak tényleg jo a hangja,nekem is tetszik.
Jaaa :D
Azt nem is figyeltem :roll:

(Johan Cruyff)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.12.17. 23:34:23

Nem arra értem :)
Felvétel volt az egész dal. Le is vették az ÉLŐ feliratot a TV2 logó alól :))

Egyébként Tamásnak tényleg jo a hangja,nekem is tetszik.
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.17. 23:26:30

Sanama írta:
detabarca írta:Gyerekek....Mester Tamás, amit művelt most a Megaszar döntőjében az megér egy misét. Ezt a dalt még sokat fogom hallgatni azt hiszem. Már csak ezért is érdemes volt ezt nézni.
Azért remélem észrevetted,hogy nem élőben nyomta :)
Sztem ráénekelt a playbackre, de nem is az a lényeg. Neki élőben is jó hangja van. De ez az új dal.... nagyon király volt.

(Johan Cruyff)
Bree
Jugador d'estrella

2010.12.17. 23:24:13

torrentkiller írta:http://www.sg.hu/cikkek/78902/annyi_a_s ... iverse_nek

Kár, pedig a laposabb szezonkezdet után kezdett beindulni, és egész jók voltak az utóbbi részek. Plusz ez az egész Destiny küldetése dolog is kezdett végre sci-fis dolgokat pengetni, nem csak az érzelmi szálakkal foglalkoztak.
Sajna így lezárása nem lesz a dolognak, és hagyják az egészet a levegőbe lógni... :-({|=
Nekem amúgy sem tetszett az SGU. A Csk1 és az Atlantis a kedvencem, szerintem a Universe-nek nincs olyan igazi Csillagkapu-feelingje. ár ha elkezdték, tényleg be kéne fejezni. Folytassák inkább az Atlantis-t. :)
Kép
Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
Sanama
Llegenda del Barça

2010.12.17. 23:21:20

detabarca írta:Gyerekek....Mester Tamás, amit művelt most a Megaszar döntőjében az megér egy misét. Ezt a dalt még sokat fogom hallgatni azt hiszem. Már csak ezért is érdemes volt ezt nézni.
Azért remélem észrevetted,hogy nem élőben nyomta :)
vargaakos
Capitá del Barça

2010.12.17. 22:51:34

A RED-et én is tegnap néztem. Nekem is bejött úgy általában, viszont az elején volt egy érdekes jelenet amikor megijedtem hogy túlságosan mese lesz. Mikor kiszállt a keresztbe álló kocsiból és egyből lőtt. Összességébe izgalmas, mindenképp ajánlós egyszer minimum Bruce miatt.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.12.17. 22:44:54

Red:
Nekem bejött. Nem volt vontatott, izgalmas volt, tele hülyeséggel meg ökörséggel, de a humor ezt kompenzálta. Összességében: 10/8.

Elkezdtek végre nézni a SoA-t én is. Csak a mai nap 8 részt daráltam be eddig. Bejön eléggé. Tetszik a filozófia meg fantasztikus a szereposztás, de az azért nálam sokat levon, hogy eléggé elrugaszkodott a valóságtól, főleg a rendőrségi ügyekkel kapcsolatban. Ez oké lenne, ha a 60-as években játszódna, de legyen akármennyire is elzárt az a kisváros, a szövetségi ügyeket ilyen simán eltusolni, meg az IRA-val üzletelni ugyanmáár. Mindegy ennek ellenére tuti, hogy végignézem, mert nagyon jó! Eddig: 10/7.5.

Ami tervben van még:
Tolvajok városa
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Válasz küldése