Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ugye-ugyeozsimiki írta:Röviden: Szíj Melinda= Király L Norbi
Veca= Sanders
Kökény=Nicolas
Reni=Vastagh Csaba
Az abszolút esélyes,és egyik favorit Sanderst kiejti Reni --> Vecát kiejti az addig annyit korántsem mutató Csaba (pont ugyanabban a periódusban amikor 4en vannak), majd ha véletlenül maradunk a párhuzamoknál,akkor ma Csaba továbbmegy,és Norbi távozik ugye
Kökény simán döntőbe került, Nicolas is oda fog, mégse a jobb hang nyert megásoknál, és ha ezek után Csaba Nicolas döntő lesz,és Csaba nyer, senki se mondja,h véletlen
Teljesen eggyet értek:D HAJRÁ NORBI ÉS BARCELONA:Dfcbarca0827 írta:Tök egyértelmű, hogy Csaba fog kiesni, ahogy az is, hogy Nicolas nyeri. Én Norbinak szurkolok. De a leglényegesebb, hogy hajrá Barca.![]()
Én mást látok ebben, mert önmagában szerintem nem a szavazatok jelentik a legnagyobb pénzt, de természetesen a tévedés demokratikus jogát mindketten fenntartjuk magunknakozsimiki írta:Ebben könnyen tévedhetsz.Kalap1988 írta: Egyébként teszek rá itt helyben milliókat, hogy a válogatásnál az országnak semmilyen szerepe nincs.... Főleg nem ennél a két csatornánál, amik abszolút "nemzetközi", azaz semmilyen értékrenddel rendelkeznek ( képzavar,de értitek). Másnak lehet szerepe, de konkrétan ennek biztosan nincs.
Szerintem tudatosan (IS- azaz természetesen nem csak emiatt) válogatnak be több külföldön élő magyart a műsorokba, mivel ezek a műsorok már elég régóta a nyereségről szólnak a csatornáknak,nem pedig arról,h MI nézők valós képet kapjunk az aktuális felhozatal erejérőlKülföldről érkező szavazatok úgy vélem többe fájnak,mintha belföldről szavaznának. De legalábbis szélesebb réteget mozgathatnak meg így, csak azzal,h honnan jött az illető (plussz egy térség ragadhat telót). Így ha nem is teljesen végig (bár erre már egyre kevesebb példa van),de mindig lesz a végjátékokban nem Magyarországon élő Magyar.
Üzlet. Nem pedig véletlen. De kihangsúlyozom,hogy nem tehetségtelen emberek természetesen ezek az énekesek sem szerencsére,de jelenlétük nem csak a tehetségüknek köszönhető
Szóval ezek a csatornák semmilyen értékrend mellett, elég nagy ÖNérdekkel rendelkeznek.
Ebben könnyen tévedhetsz.Kalap1988 írta: Egyébként teszek rá itt helyben milliókat, hogy a válogatásnál az országnak semmilyen szerepe nincs.... Főleg nem ennél a két csatornánál, amik abszolút "nemzetközi", azaz semmilyen értékrenddel rendelkeznek ( képzavar,de értitek). Másnak lehet szerepe, de konkrétan ennek biztosan nincs.
kanty írta:A A közösségi háló c. film szikronosan vhol fenn van-e? Elkezdtem nézni felirattal, de srác olyan gyorsan beszél, h lefárasztott.
Egyetértek.Kalap1988 írta:Így van. Az ország és a nemzet két külön fogalom. Nem beszélve arról, hogy nem mindenki ott él, ahol szeretne és van több millió magyar, akit erőszakkal szakítottak el eredeti hazájától, de ettől még a nemzethez tartozásuk nem vették el, ugyanolyan magyarok, mint mi.Fecooo írta:nagyon nem tetszik ez a magyar-nem magyar téma, ezért csak 1 megjegyzést hozzá:
számomra mindenki magyar, aki annak érzi magát...
Magdi vajda. Ha jól tudom az szerb ha nem akkor bocsi.Messithebest írta:Nikolas Szlovákiában él,igen,Magdiról viszont én sem tudom hogy Szerbiában élne.kanty írta: Nicolas szlovák, Magdi szerb?
Így van. Az ország és a nemzet két külön fogalom. Nem beszélve arról, hogy nem mindenki ott él, ahol szeretne és van több millió magyar, akit erőszakkal szakítottak el eredeti hazájától, de ettől még a nemzethez tartozásuk nem vették el, ugyanolyan magyarok, mint mi.Fecooo írta:nagyon nem tetszik ez a magyar-nem magyar téma, ezért csak 1 megjegyzést hozzá:
számomra mindenki magyar, aki annak érzi magát...
Nikolas Szlovákiában él,igen,Magdiról viszont én sem tudom hogy Szerbiában élne.kanty írta: Nicolas szlovák, Magdi szerb?
Ez az utolsó amire reagálok, mert ez a téma eléggé érzékenyen érint. Attól, h valaki kisebbségben él akár Szlovákiában, akár Szerbiában, akár Romániában attól még lehet ugyanolyan magyar, mint az aki Magyarország területén él. Arról senki sem tehet, h hol született és milyen időben.S.Agüero írta:.
Szóval 4 nem magyar teljesen.
Nem is azt mondtam, h tehetnek róluk, csak hogy 5-ből 4nek van valami kapcsolata más országgal. pl h ott született.kanty írta:Nicolas szlovák, Magdi szerb? Szerintem nem...nem tehetnek arról, h hol születtek. Igy beskatulyázni szerintem butaság.S.Agüero írta:Visszatérve a Megasztárra meg X-faktorra:
Az is érdekes, h a Megasztárban összesen 1 magyar nyert.
Király Viktor - Amerikai
Caramell - Roma
Reni - Románia
Rúzsa Magdi - Szerbia
egyedül teljes magyar aki nyert az Vera.
X-faktorba is lehet, h most szlovák nyer.![]()
Elég fura.