Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Utolsó 7 meccs gólkülönbsége a 2 csapatnakLG írta:Ezek micsodák?Bree írta:A mienk meg 31-1? Tökjóbence-barca írta:Bree itt válaszolok:
16-8as gólkülönbség 6gy 1v
Ezek micsodák?Bree írta:A mienk meg 31-1? Tökjóbence-barca írta:Bree itt válaszolok:
A mienk meg 31-1? Tökjóbence-barca írta:Bree itt válaszolok:
Ez az oldal tiltólistán van.detabarca írta:http://www.pepsifoci.hu/node/81310
CR-t nem sokan lájkolják a Realban. Saját elmondása szerint is csak 3 csapattársával jó a viszonya. Ahogy arról beszéltünk is nemrég, amikor a gólja után 1-2 ember szállingózott csak oda hozzá.
nincsenek összevásárolt sztárok. a fociban az elmúlt 5-6 évben egy jelentős minőségbeli romlás figyelhető meg(nekem minőségbeli,mert a zidane-os,dinhos focit szerettem meg és a mai felgyorsult játék nem tetszik). a jelen futball játékospiacán nincsenek xavik,meg raúlok. a realba a calderon éra után minden poszt hiányposzt volt. perez kivételesen okosan igazolt. az,hogy sok játékos kellett,még nem jelent eszetlen összevásárolást. fiatal focisták jöttek hiányposztra(teszem gyorsan hozzá,hogy jobbak is jöhettek volna,de a buksza ugye nem feneketlen). a madridi légkör szépen kikészítette többjüket és nem tudnak megfelelően teljesíteni,mertdetabarca írta:Tényleg csak azért vették Mou-t, hogy szarból várat építsen. Az ész nélkül összevásárolt sztárokat, akik 1 évig nem is beszéltek egymással, most össze kell kovácsolnia csapattá.daffy írta:mounak sajnos több szempontból nincs könnyű dolga madridban
Na majd talán télen sikerül igazolni egy olyan csatárt, aki jóban lesz CR-rel és akkor már a kezdő 11 felének a hozzáállásával nem lesznek gondok.
Tényleg csak azért vették Mou-t, hogy szarból várat építsen. Az ész nélkül összevásárolt sztárokat, akik 1 évig nem is beszéltek egymással, most össze kell kovácsolnia csapattá.daffy írta:mounak sajnos több szempontból nincs könnyű dolga madridban
mounak sajnos több szempontból nincs könnyű dolga madridbandetabarca írta:Nemrég Bo Larssen a világ egyik legelismertebb bírója is azt nyilatkozta, hogy CR a legidegesítőbb játékos.daffy írta:ha fel kell állítani egy szimpatikus-nem szimpatikus sorrendet,egyértelmű,hogy a nem szimpatikusba kerülne. szemrebbenés nélkül casillast választanám helyette,bár ahogy látom ezzel mindenki így van arrafelé.
Mou-nak nem lehet könnyű dolga...
Nemrég Bo Larssen a világ egyik legelismertebb bírója is azt nyilatkozta, hogy CR a legidegesítőbb játékos.daffy írta:ha fel kell állítani egy szimpatikus-nem szimpatikus sorrendet,egyértelmű,hogy a nem szimpatikusba kerülne. szemrebbenés nélkül casillast választanám helyette,bár ahogy látom ezzel mindenki így van arrafelé.
ha fel kell állítani egy szimpatikus-nem szimpatikus sorrendet,egyértelmű,hogy a nem szimpatikusba kerülne. szemrebbenés nélkül casillast választanám helyette,bár ahogy látom ezzel mindenki így van arrafelé.detabarca írta:http://www.pepsifoci.hu/node/81310
CR-t nem sokan lájkolják a Realban. Saját elmondása szerint is csak 3 csapattársával jó a viszonya. Ahogy arról beszéltünk is nemrég, amikor a gólja után 1-2 ember szállingózott csak oda hozzá.
Varatrix írta:Ilyet kilehet kötni a szerződésbe?Initom írta:tárgytalan,úgy tudom,hogy úgy adjuk!adtuk el,hogy nem veheti meg a reál.
Olyat is ki lehet kötni,hogy ne fingjon csak napi 3szor, szóval bármit bele lehet kötni a szerződésbe:DVaratrix írta:Ilyet kilehet kötni a szerződésbe?Initom írta:tárgytalan,úgy tudom,hogy úgy adjuk!adtuk el,hogy nem veheti meg a reál.
ezek szerint igenVaratrix írta:Ilyet kilehet kötni a szerződésbe?Initom írta:tárgytalan,úgy tudom,hogy úgy adjuk!adtuk el,hogy nem veheti meg a reál.
Erről én is olvastam.Varatrix írta:Ilyet kilehet kötni a szerződésbe?Initom írta:tárgytalan,úgy tudom,hogy úgy adjuk!adtuk el,hogy nem veheti meg a reál.
Ilyet kilehet kötni a szerződésbe?Initom írta:tárgytalan,úgy tudom,hogy úgy adjuk!adtuk el,hogy nem veheti meg a reál.
kanty írta:Szerintem Ibrahimovic tökéletes érzi jelenleg magát a Milánban, róla szól minden, azt csinál amit akar és még a játék is megy neki. A másik meg az, h tapasztalta, h a spanyol bajnokság nem annyira fekszik neki, mint az olasz. Szerintem ő marad a Milánnál.LG írta: Sztem Ibra is menne, ha hívná José. A Madrid jelenleg jobb csapat, mint a Milan, és Mourinhoval jóban van. Rossz szájízzel ment tőlünk, és a Madrid elsősorban az a csapat, ahol borsot törhetne az orrunk alá. Persze nem lenne egyszerű Madridba igazolnia, hiszen még a mi tulajdonunk, és bár biztos, h visszatérni nem fog, de valószínű nem pont a Madrid az a klub, aki az első számú opció lenne az eladására, + a Milannak opciós joga van rá. Ennek ellenére én elképzelhetőnek tartom, h ha Morinho marad jövőre is a Real edzője, h előbb v. utóbb ott köt majd ki Zlatan.
Szerintem Ibrahimovic tökéletes érzi jelenleg magát a Milánban, róla szól minden, azt csinál amit akar és még a játék is megy neki. A másik meg az, h tapasztalta, h a spanyol bajnokság nem annyira fekszik neki, mint az olasz. Szerintem ő marad a Milánnál.LG írta: Sztem Ibra is menne, ha hívná José. A Madrid jelenleg jobb csapat, mint a Milan, és Mourinhoval jóban van. Rossz szájízzel ment tőlünk, és a Madrid elsősorban az a csapat, ahol borsot törhetne az orrunk alá. Persze nem lenne egyszerű Madridba igazolnia, hiszen még a mi tulajdonunk, és bár biztos, h visszatérni nem fog, de valószínű nem pont a Madrid az a klub, aki az első számú opció lenne az eladására, + a Milannak opciós joga van rá. Ennek ellenére én elképzelhetőnek tartom, h ha Morinho marad jövőre is a Real edzője, h előbb v. utóbb ott köt majd ki Zlatan.
én ezt kizárom. cr meg ibra nem fér meg egy csapatban. talán jobb is,mert ibránál jobban senkit nem utálok.LG írta:Sztem Ibra is menne, ha hívná José. A Madrid jelenleg jobb csapat, mint a Milan, és Mourinhoval jóban van. Rossz szájízzel ment tőlünk, és a Madrid elsősorban az a csapat, ahol borsot törhetne az orrunk alá. Persze nem lenne egyszerű Madridba igazolnia, hiszen még a mi tulajdonunk, és bár biztos, h visszatérni nem fog, de valószínű nem pont a Madrid az a klub, aki az első számú opció lenne az eladására, + a Milannak opciós joga van rá. Ennek ellenére én elképzelhetőnek tartom, h ha Morinho marad jövőre is a Real edzője, h előbb v. utóbb ott köt majd ki Zlatan.kanty írta:Szerintem Tevez egy fokkal jobb játékos, mint Higuain, de Higu kezelhetőbb, tehát sokkal előbb nem lenne a Real ha leigazolná Tevezt. Persze ez csak pletyka...
Azzal egyetértek, h a Real játékán sokat dobna egy klasszis csatár, de kit lehetne leigazolni? Drogba, Torres, Eto'o, Villa, Ibrahimovic egyik sem menne oda, az én szememben ők jelenleg a klasszis csatárok.
Sztem Ibra is menne, ha hívná José. A Madrid jelenleg jobb csapat, mint a Milan, és Mourinhoval jóban van. Rossz szájízzel ment tőlünk, és a Madrid elsősorban az a csapat, ahol borsot törhetne az orrunk alá. Persze nem lenne egyszerű Madridba igazolnia, hiszen még a mi tulajdonunk, és bár biztos, h visszatérni nem fog, de valószínű nem pont a Madrid az a klub, aki az első számú opció lenne az eladására, + a Milannak opciós joga van rá. Ennek ellenére én elképzelhetőnek tartom, h ha Morinho marad jövőre is a Real edzője, h előbb v. utóbb ott köt majd ki Zlatan.kanty írta:Szerintem Tevez egy fokkal jobb játékos, mint Higuain, de Higu kezelhetőbb, tehát sokkal előbb nem lenne a Real ha leigazolná Tevezt. Persze ez csak pletyka...
Azzal egyetértek, h a Real játékán sokat dobna egy klasszis csatár, de kit lehetne leigazolni? Drogba, Torres, Eto'o, Villa, Ibrahimovic egyik sem menne oda, az én szememben ők jelenleg a klasszis csatárok.
daffy írta:off:D