Bajnoki Mérkőzések 05/06

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Maxi
Entrenador del Barça

2005.09.25. 13:38:50

Los Banditos írta:Nem voltam itthon.Most értem haza.Nyertünk 1-4-re!Fantaztiikus. :D Valaki leírná hogy kihogy játszott.Megköszönném. :D
Olvass vissza két-három oldalt és látni fogod!
Forca Barca
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.09.25. 13:38:36

Los Banditos írta:Nem voltam itthon.Most értem haza.Nyertünk 1-4-re!Fantaztiikus. :D Valaki leírná hogy kihogy játszott.Megköszönném. :D
1) Olvasd el a meccsöszzefoglalót.
2) Olvass itt is vissza.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2005.09.25. 13:37:28

Nem voltam itthon.Most értem haza.Nyertünk 1-4-re!Fantaztiikus. :D Valaki leírná hogy kihogy játszott.Megköszönném. :D
in to exile
Gee777
Barça B

2005.09.25. 13:25:53

Enrique írta:Belletti sztem egyáltalán nem volt valami nagy durranás. :roll:

Ja persze a cserék: Ezqu + Maxi + Ini is fantasztikus volt, Ezqu pl. simán kezdő is lehetne a jobb oldalon... Többet csinált 25 perc alatt, mint Gili hetvenX alatt.. :roll:
Veled tuti egy meccset neztem, mert kb mindenben egyetertunk, de a tobbiekkel??
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.09.25. 12:55:17

sztem ezek az osztályzatok,amiket a játékosok kaptak teljesen jogosak!mindíg ilyen osztályzatokat szeretnék látni,vagy még ennél is jobbakat! 8)
Morminho
Entrenador del Barça

2005.09.25. 12:49:54

Jah igen, Maxi!
Hihetetlen nagy lelkesedéssel játszott abban a 15 percben! Ezquerro meg télleg jó volt, kipróbálnám Giuly helyett a kezdőben.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.09.25. 12:43:16

Belletti sztem egyáltalán nem volt valami nagy durranás. :roll:

Ja persze a cserék: Ezqu + Maxi + Ini is fantasztikus volt, Ezqu pl. simán kezdő is lehetne a jobb oldalon... Többet csinált 25 perc alatt, mint Gili hetvenX alatt.. :roll:
Morminho
Entrenador del Barça

2005.09.25. 12:40:21

Szerintem Sylvinho nagyon jó volt. Larsson sajna tegnap gyenge volt.
És Iniesta is nagyon jól játszott! Ő az új Xavi! Ezquerro meg nekem bebizonyította, hogy jó játékos és érdemes volt leigazolni 8) Van Bommel-t meg a kezdőbe! Nagoyn jó játékos, akit nem szabad a kispadon jegelni!
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.09.25. 12:37:22

én 3 helyen nem értek egyet:

1. Belletti jobb volt, mint amilyennek leírtad
2. Sylvinho is
3. Larsson meg egy kalap sz*r volt

jah és még egy: amíg Etoo átlagban minden meccsen gólt lő, nem panaszkodhatunk rá
Drigo
Eurobarca Staff

2005.09.25. 12:36:32

A kommentátorokhoz még annyit 11-esnél F.Norbert Eto'o lő és gól vagy mégsem?!
Chris
Capitá del Barça

2005.09.25. 12:31:39

Enrique írta:Na akkor én is adok egy kis zusammenfassungot a csapatról:

VV: Hiba nélkül hozta az 1-2 szokásos bravúrját.
Belletti: Hát-hát.. Végre nem kolbászolt annyit elől, de a gólban nagyon benne volt, meg volt még 1 helyzet mikor megint elkésett. De javul az a lényeg.
Puyol: Én nem láttam nagyot hibázni, még mindig a legbiztosabb pont a védelemben.
Oleguer: Hiba nélkül, megbízhatóan tolta. Végre.. :)
Syl: A szokásosnál jobb volt, de Gio még mindig fényévekkel job nála.

Edmilka: Gyenge, gyenge.... Sokat kell javulnia még, mert ki fog maradni hamarosan ezzel a teljesítményével.
Xavi: Jó volt, de semmi extrát nem nyújtott.
VB: Kiválóan pótolta Decot, Edmilson helyett príma lenne nagyon, ráadásul mondjuk 1 Xavi-Deco-VB 3as a középpályán verhetetlen lenne. 8) Kezdőbe vele!!

Giuly: Szokásos futkosós játékával most semmire nem ment..
Larsson: Hát, játszott. :lol: Jól jöhet még, hosszú a szezon.
Eto'o: Benőhetne a feje lágya, de most már tényleg. Nem lehet ennyit hibázni egy meccsen.. De talán 1x megkomolyodik, és nem a margó cabronozásával foglalkozik, akkor talán nem fog ennyit hibázni a kapu előtt. :)

És Rijkaard: Kiváló edző, végre bebizonyította a kétkedőknek. 8)

a cserékről miért nem írtál :?:

amúgy egyetértek veled kivéve Larssont, szvsz ő is jól nyomta (pl: tizi), jól megtartotta a labdát, és jól osztogatott.
Kép
balboa7
Entrenador del Barça

2005.09.25. 12:26:21

Mental_Theo írta:De ez a meccskommentálás szörnyűséges volt...
...hu ezt el is felejtettem..Tornyi le Gullitezte Franki-t :lol: - azt hittem ledobom az erkélyről a TV-t!!! :twisted:
...Farkas Norbi is keverte a neveket párszor...meg az Eto'o második góljánál, a " les volt" beszólása :lol: - fater meg is jegyezte, hogy sokszor nagyon okosak akarnak lenni a közvetítők! - van benne valami!... :roll:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.09.25. 12:25:56

Na akkor én is adok egy kis zusammenfassungot a csapatról:

VV: Hiba nélkül hozta az 1-2 szokásos bravúrját.
Belletti: Hát-hát.. Végre nem kolbászolt annyit elől, de a gólban nagyon benne volt, meg volt még 1 helyzet mikor megint elkésett. De javul az a lényeg.
Puyol: Én nem láttam nagyot hibázni, még mindig a legbiztosabb pont a védelemben.
Oleguer: Hiba nélkül, megbízhatóan tolta. Végre.. :)
Syl: A szokásosnál jobb volt, de Gio még mindig fényévekkel job nála.

Edmilka: Gyenge, gyenge.... Sokat kell javulnia még, mert ki fog maradni hamarosan ezzel a teljesítményével.
Xavi: Jó volt, de semmi extrát nem nyújtott.
VB: Kiválóan pótolta Decot, Edmilson helyett príma lenne nagyon, ráadásul mondjuk 1 Xavi-Deco-VB 3as a középpályán verhetetlen lenne. 8) Kezdőbe vele!!

Giuly: Szokásos futkosós játékával most semmire nem ment..
Larsson: Hát, játszott. :lol: Jól jöhet még, hosszú a szezon.
Eto'o: Benőhetne a feje lágya, de most már tényleg. Nem lehet ennyit hibázni egy meccsen.. De talán 1x megkomolyodik, és nem a margó cabronozásával foglalkozik, akkor talán nem fog ennyit hibázni a kapu előtt. :)

És Rijkaard: Kiváló edző, végre bebizonyította a kétkedőknek. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique 2005.09.25. 12:27:01-kor.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2005.09.25. 12:21:52

De ez a meccskommentálás szörnyűséges volt.Végig fikázta az egész közvetités alatt a Barcát,pedig azttán rengeteg helyzete volt,a Betisnek meg volt vagy 2...
balboa7
Entrenador del Barça

2005.09.25. 12:20:13

...Tegnapi meccsel kapcsolatban:
...Védelem: sztem már jobb volt mint az eddigiekben. Edmilson, igen, sztem is nem a legmegbízhatóbb volt. Kicsit Woodgate-s beütés, vagy nemtom :roll: ...De Edmilson-ról amit megfigyeltem, hogy jól osztogat háturól 30-40 méteres passzokat :shock: ...Belletti, jah, jobban koncentrált...Oleguer annyira nem lett próbára téve - még jó hogy Oliveira-t kiállították :) ...Sylvinho jól húzódott előre ha kellett, de Joaquin beültette az ingyen ringisbe párszor... :roll:
...Középpálya: Edmilson-t már leírtam...Xavi hozta a formáját...VB: hát, tegnap Eto'o után a második legjobbja volt a Barcának...Már a meccs elejétől sokat volt a játékban 8) ...Iniesta, beállításával ritmust kapott a játék...Guily: jo volt tegnap, átlagos teljesítményt nyújtott...Larsson: sztem nem igazán találta a helyét, keveset is volt játékban...Maxi: hozta a formáját...Ahányszor beáll, mindig minden labdáér harcol, nekem szimpatikus az elszántsága! 8) ...Ezquerro: Jól játszott, én nem vártam tőle sokat, meg is lepett...és Eto'o: vezéregyénisége volt a csapatnak tegnap...Igaz 5 gólt lőhetett volna...Ő volt tegnap a legjobb!... :wink:
...Franki meg, olvasta a játékot...Jó keretünk van!!!...de egy védő elférne még! :wink:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2005.09.25. 12:12:49

Örülök,hogy nyertünk és végre egész (A hozzászólásaitokból ítélve) jó játékkal,megnézem a góljainkat,biztos szépek stb.

Remélem ez a győzelem lökést ad a csapatnak..
Csak így tovább!

ViScA El BaRcA!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Gee777
Barça B

2005.09.25. 12:05:05

sztem Belletti igenis jól oldotta meg hátul, a védelemben a legkevesebb panasz őt érheti

Mondjuk az O feje felett szallt el a labda a kapott golna + amikor Vikor nagyot vedett az elso felidoben akkor mellole fejeltek vissza a labdat + volt meg egy par ilyen de ezt majd vissza kell neznem a konkretumok miatt.
(tegnap azert olyan nagyon nem kellett megszakadni a vedekezesben 10 ember ellen.
Theo
Jugador d'estrella

2005.09.25. 11:53:23

boggabor írta:
Charlie írta:
Ronaldinho 17 írta:Megőrültem amikor Eto'o kihagyta a büntetőt,de aztán Oliveira a jelenleg igencsak népszerű tapsolással segített nekünk,emberelőnyben ez a realitás,lényeg hogy nyertünk,és remélem elindulunk felfele 8) FORCA BARCA
Tapsolásért állították ki?Azért alap mert a bírók nem tűrik a gúnyolódást,nem 1 ilyen eset volt már.
C.
A biro nem szolhatunk semmit, ha minden ilyen lap akkor Pippo Inzaghi vagy Ronaldinho sem huzna sokaig a palyan .
Nekünk most volt bajnoki és vagy 10x megtapsoltam sporit amiko sárgát adott az ellenfélnek :) de oliveira gunyosan csinalta nagggyon
Theo
Jugador d'estrella

2005.09.25. 11:51:52

Na végre igy kell jáccani!!!Eto'O büntetője mar mind1 HAJRÁ BaRcA
Bodi
Director del Fútbol

2005.09.25. 11:44:24

Badi írta:Belletti szterintem tegnap bebizonyította, hogy helye van a csapatban, még jót is tett neki a pihenő, mert most sokkal fegyelmezettebb.
Edmilson tényleg gyenge, dehát alapesetben Oleguer helyén játszhatna, és ő se jobb
Szerintem is jó volt Belletti!!!!
Ha kellett akkor előrement ő,de vissza is zárt!
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.09.25. 11:39:15

Belletti szterintem tegnap bebizonyította, hogy helye van a csapatban, még jót is tett neki a pihenő, mert most sokkal fegyelmezettebb.
Edmilson tényleg gyenge, dehát alapesetben Oleguer helyén játszhatna, és ő se jobb
Vito
Llegenda del Barça

2005.09.25. 11:35:22

Gee777 írta:Belletti:Eddig ment elore mint a meszes, most meg lathatoan be volt tojva (nem veletlen), semmit nem csinalt elol hatul tovabra is bizonytalankodas, pontrugasnal Rola is kaptuk a golt.
sztem Belletti igenis jól oldotta meg hátul, a védelemben a legkevesebb panasz őt érheti
Gee777 írta:Edmilson: O szamomra a legnagyobb csalodas.Miota felepult nem lattam egyszersem jol jatszani , csupa bizonytalankodas az egesz munkaja, mind hatvedkent mind szurokent.Nagyon ossze kene kapnia magat.Jelen pillanatban szerintem nem kene befernie a kezdobe.
na ezt viszont pontosan ugyanígy látom4 edmilson eddig csupa csalódás -nem egy gólban segített már az ellenfélnek
Gee777
Barça B

2005.09.25. 11:25:48

Egy kis osszefoglalo a reszemrol. Kezdjuk talan az edzovel: Szerintem miota Barcaban van ennyire jol meg nem cserelt.Egyetertettem minden dontesevel (en is igy csinaltam volna max Maxit egy kicsit elobb hoztam volna be) (Hat akar ezekszerint en is lehetnek edzo :) ) VIktoka:A golrol nem tehetett jol vedett.Olyan bakik amiket eddig muvelt nem nagyon fernek bele.Semmi gond vele.Volt jopar bravurja. Sylvi: A tamadasokban nagy segitseg viszont vedekezni nem tud,( olyan jol mint Gio.)Joparszor beultettek a hintaba. Oleg:Ma nem volt kiteve tul nagy nyomasnak.Nem csinalt semmi extrat, semmi hibaja nem volt.(meg mindig tartom, hogy tokeletes cserehatved lenne Belole.) Puyol:Egy kicsit erzodik rajta is a vedelem bizonytalansaga, par hiba meg elmegy.(de Tole nem ezt szoktuk meg)A legbiztosabb pont a vedelemben. Belletti:Eddig ment elore mint a meszes, most meg lathatoan be volt tojva (nem veletlen), semmit nem csinalt elol hatul tovabra is bizonytalankodas, pontrugasnal Rola is kaptuk a golt. Edmilson: O szamomra a legnagyobb csalodas.Miota felepult nem lattam egyszersem jol jatszani , csupa bizonytalankodas az egesz munkaja, mind hatvedkent mind szurokent.Nagyon ossze kene kapnia magat.Jelen pillanatban szerintem nem kene befernie a kezdobe. Xavi: A szezon kezdete miatt (remelhetoleg) meg nem kapta el a ritmust, de a tegnapi meccsen ugy rajta mint az egesz csapaton, latszott az akaras kuzdes, Vele nem lesz gond, osszesegeben jol jatszott. Van Bommel: Kellemes meglepetes volt az O jateka, a mecs elejen nem annyira talalta a ritmust, de hamar elkapta a fonalat.Jol jatszott.(Nem csak a golja miatt.)MIndenkeppen tobb jateklehetoseg kellene Neki.(mondjuk Edmilson helyett siman kezdhetne is, bar egy kicsit visszavontabban tobb vedomunkaval nem tudom milyen lenne, biztos JO) Ludo: Tegnap egy kicsit szurkebb volt, de eddig a szezonban talan O nyujtotta a legtobbet. Etoo: Talan egy kicsit tul sokat probal magara vallalni, nagyon latszik rajat a bizonyitas, emiatt sokmindent egyedul akar csinalni (neha kicsit onzo), de Vele sincs semmi gond.Tegnap nagyon elt.(Sajna O mar sok tizit kihagyott, lehet ha Xavi lone jobban jarnan(a)k.De emiatt nem hibaztatom.Hihetetlen jo jatekos.(csak a befejezeseknel kellene meg egy kis oszpontositas.) Larson: Semmi gond nem volt Vele szerintem jol jatszott, jol fedezi a labdat elol es tobbszor is nagyon jol keszitett elo.(van egy kis meccshianya, nagyon kepzett "ven" roka, jol jon meg) Cserek: Iniesta:Jol jatszott, mintha erettebb lenne mint tavaly vagy csak jobb formaban van nem tudom de osszeszedett volt a kozeppalyan, jol tartotta a labdat jol osztogatott. Maxi:Nem jatszik tul sokat, de szamomra abszulut kedvenc, amikor bejon mindig fut kuzd, csak pozitivat tudok Rola mondani.Eleg technikas neha a mozgasa (meg a magasaga miatt is) Ibramovics hasonlit csak jobban kuzd a palyan.Nagy jovo elott all, ha el nem toljak. Ezqi:Egy teljesen kesz erett jatekos, higadt nyugodt pont olyan amilyen kell nekunk,pont emiatt "igazoltuk" le. Osszessegeben:A csapat ugy jott ki az elso felidoben ahogy mar "reg" lattam Oket jatszani.Futott szaladt mindenki elol hatul.Az elso 10 perc abszulut a mienk volt.Aztan ennyi is volt az elso felidore.Utana kiegyenlitett jatek, nem mi iranyitottunk, hatul bizonytalankodasok sorozata. A masodik felidoben teljesen megvaltozott a jatek kepe vegre ugy jatszottunk ahogy mindig is kellene. Van meg jopar dolog de mar igy is tul hosszu voltam.Bocs erte.
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.09.25. 11:25:16

bellettinek fújt szabit(lehetet volna oliveirának is) erre karlendítésekkel(meg pofázással) kritizálta a bírót,erre kapott egy sárgát,amit gyorsan meg is tapsolt :lol: 20 mp alatt kiálították 8)
Boixos
Llegenda del Barça

2005.09.25. 11:23:23

nem csak tapsikolt, ugatott is a bírónak. azért kapta a sárgát elsőre, azt értékelte a tapssal.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt