Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1) Olvasd el a meccsöszzefoglalót.Los Banditos írta:Nem voltam itthon.Most értem haza.Nyertünk 1-4-re!Fantaztiikus.Valaki leírná hogy kihogy játszott.Megköszönném.
Veled tuti egy meccset neztem, mert kb mindenben egyetertunk, de a tobbiekkel??Enrique írta:Belletti sztem egyáltalán nem volt valami nagy durranás.![]()
Ja persze a cserék: Ezqu + Maxi + Ini is fantasztikus volt, Ezqu pl. simán kezdő is lehetne a jobb oldalon... Többet csinált 25 perc alatt, mint Gili hetvenX alatt..
Enrique írta:Na akkor én is adok egy kis zusammenfassungot a csapatról:
VV: Hiba nélkül hozta az 1-2 szokásos bravúrját.
Belletti: Hát-hát.. Végre nem kolbászolt annyit elől, de a gólban nagyon benne volt, meg volt még 1 helyzet mikor megint elkésett. De javul az a lényeg.
Puyol: Én nem láttam nagyot hibázni, még mindig a legbiztosabb pont a védelemben.
Oleguer: Hiba nélkül, megbízhatóan tolta. Végre..
Syl: A szokásosnál jobb volt, de Gio még mindig fényévekkel job nála.
Edmilka: Gyenge, gyenge.... Sokat kell javulnia még, mert ki fog maradni hamarosan ezzel a teljesítményével.
Xavi: Jó volt, de semmi extrát nem nyújtott.
VB: Kiválóan pótolta Decot, Edmilson helyett príma lenne nagyon, ráadásul mondjuk 1 Xavi-Deco-VB 3as a középpályán verhetetlen lenne.Kezdőbe vele!!
Giuly: Szokásos futkosós játékával most semmire nem ment..
Larsson: Hát, játszott.Jól jöhet még, hosszú a szezon.
Eto'o: Benőhetne a feje lágya, de most már tényleg. Nem lehet ennyit hibázni egy meccsen.. De talán 1x megkomolyodik, és nem a margó cabronozásával foglalkozik, akkor talán nem fog ennyit hibázni a kapu előtt.
És Rijkaard: Kiváló edző, végre bebizonyította a kétkedőknek.
...hu ezt el is felejtettem..Tornyi le Gullitezte Franki-tMental_Theo írta:De ez a meccskommentálás szörnyűséges volt...
Nekünk most volt bajnoki és vagy 10x megtapsoltam sporit amiko sárgát adott az ellenfélnekboggabor írta:A biro nem szolhatunk semmit, ha minden ilyen lap akkor Pippo Inzaghi vagy Ronaldinho sem huzna sokaig a palyan .Charlie írta:Tapsolásért állították ki?Azért alap mert a bírók nem tűrik a gúnyolódást,nem 1 ilyen eset volt már.Ronaldinho 17 írta:Megőrültem amikor Eto'o kihagyta a büntetőt,de aztán Oliveira a jelenleg igencsak népszerű tapsolással segített nekünk,emberelőnyben ez a realitás,lényeg hogy nyertünk,és remélem elindulunk felfeleFORCA BARCA
C.
Szerintem is jó volt Belletti!!!!Badi írta:Belletti szterintem tegnap bebizonyította, hogy helye van a csapatban, még jót is tett neki a pihenő, mert most sokkal fegyelmezettebb.
Edmilson tényleg gyenge, dehát alapesetben Oleguer helyén játszhatna, és ő se jobb
sztem Belletti igenis jól oldotta meg hátul, a védelemben a legkevesebb panasz őt érhetiGee777 írta:Belletti:Eddig ment elore mint a meszes, most meg lathatoan be volt tojva (nem veletlen), semmit nem csinalt elol hatul tovabra is bizonytalankodas, pontrugasnal Rola is kaptuk a golt.
na ezt viszont pontosan ugyanígy látom4 edmilson eddig csupa csalódás -nem egy gólban segített már az ellenfélnekGee777 írta:Edmilson: O szamomra a legnagyobb csalodas.Miota felepult nem lattam egyszersem jol jatszani , csupa bizonytalankodas az egesz munkaja, mind hatvedkent mind szurokent.Nagyon ossze kene kapnia magat.Jelen pillanatban szerintem nem kene befernie a kezdobe.