Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
17es!Vito írta:Charlie! -itt a lehetőség a bizonyításra!A katalán klubbal arról folynak majd a tárgyalások, hogyan lehetne Miskolcon egy közös utánpótláscentrumot kialakítani!![]()
hanyas lesz a mezszámod?
A BL-benMental_Theo írta:Miért mondták hogy ez volt Ronaldinho első mesterhármasa a Barcában?
2003.10.15. Barcelona-Puchov. Ronaldinho itt 3 gólt is szerzett....igaz UEFA kupa meccs volt
Ez komoly?
Nagyon valószínű,jópofa kissrác!lincsi írta:http://groups.msn.com/DecoFanwebsite/ih ... ite17.msnw
az ott eto gyereke?
nem értek veled egyet.Belletti jó.oleguer nem annyira, de majd elkapja a fonalat,és akkor jó lesz.még fejlődnie kell,dehát fiatal,és még van rá mód.és SPANYOL.nem ilyen gállászokat kell venni.Zsolti írta:azért abból a pénzből már leeshetne két nagyon jó védő,mert annyi min.kell a télen,de egy az alap.
én ezekre gondoltam:lauren,gallas.bellettit meg a presast úgy kitenném innen,mint a [auto_cenzúra].
Áhh.. Puyol még mindig az igazi. Én nem láttam hibázni tegnap SE.Vito írta:ez igaz Bodi -és észrevehető az is, hogy Puyol egyre bizonytalanabb![]()
amúgy sztem -már több meccs óta látom, hogy - Edmilson az, aki a legkevésbé érzi a csapatot, a védelmet!
minden meccsen van egy-két nagyobb hibája, sajnos!
nem kellene erőltetni...