Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én csak azért sajnálom,mert így az Inter újra ellenfél lehet.Lionel85 írta:Itt egy cikk is róla, hivatalos közleménnyel:
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... s-2057660/
Én személy szerint nem bánom a döntést. Jó edzőnek tartom Benítezt, de ultimátumot nem adhat a vezetőknek, mert egyértelmű ilyenkor, hogy elbocsátás lesz a vége. Ráadásul komoly eredményeket sem ért el az Interrel, látványosan vergődött vele a csapat. Egyetlen pozitívum, hogy nála újra virágozni kezdett Eto'o karrierje.
Szerintem vagy marad Angliában, vagy kiszab magának egy nagyobb pihenőt. Spanyolországot sem tartom elképzelhetetlennek majd.
Alleluja!!!Fecooo írta:sajnos menesztették Benitezt, így jövőre ismét ellenfél lehet az Inter...![]()
Forza Roma!
Én az edző helyébe azt a Lecce támadót, aki nem paszolta le a 100 százalékos zicceremben lévő társának a labdát elzavartam volna még pálya környékéről is.messideco írta:Mik maradtak ki,te jó ég...
Azért utolsó percekben ilyet elvállalni nem kis önbizalomra vall...
Mik maradtak ki,te jó ég...
Pedig lett volna buli Genovában :S Amúgy szerintetek a kettő közül melyik a jobb? Szerintem a Genova.
A vicc az, hogy a Laziot és a Milant idegenben!!!Fecooo írta:szép ez az este!
meg lehet kezdeni a felzárkózást!![]()
a rangadókat a Juve elleni kivételével mind megnyerték!
Forza Roma!
Ezt én is olvastam már...messideco írta:Beszólt az elnöknek valamit, kirakták a keretből is. Ha jól tudom bocsánatot kért, de nem igen fogadták el...