Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem feltétlen kell az ötvenes években játszania ahhoz hogy régiesen hasson egy képRataccess írta:Hát nem tudom mit értessz Te pixeles alatt, de tuti nem azt amit valójában jelent... Egyébként meg nem az ötvenes években játszott Rivaldo, hogy barnás vagy feketefehér siget kelljen gyártani róla a korhűség érdekében
szerk.: minimális zaj (nemegyenlő pixelesség) valóban érzékelhető a renderen, meg a felirat környékén (legalábbis az én optimalizálatlan monitoromon), de ez akár direkt is lehet, "mozgalmassabbátételi" okokból
Hát nem tudom mit értessz Te pixeles alatt, de tuti nem azt amit valójában jelent... Egyébként meg nem az ötvenes években játszott Rivaldo, hogy barnás vagy feketefehér siget kelljen gyártani róla a korhűség érdekébenMessiFan írta:Pl barnát. Hogy régiesen nézzen ki. De nem akarok belekötni.Kidb írta:Egy Barcelona játékoshoz te milyen színeket tudsz elképzelni?MessiFan írta: De egyébként baró csak a színek nem tetszenek.
Még1x megkérdezem hogy csak nekem rossz minőségű, pixeles kidb sige?
Jó én nem fogom elmagyarázni a siget neked. Az viszont érdekelne engem is, hogy ki látja ezt pixelesnek.MessiFan írta: Pl barnát. Hogy régiesen nézzen ki. De nem akarok belekötni.
Még1x megkérdezem hogy csak nekem rossz minőségű, pixeles kidb sige?
Pl barnát. Hogy régiesen nézzen ki. De nem akarok belekötni.Kidb írta:Egy Barcelona játékoshoz te milyen színeket tudsz elképzelni?MessiFan írta: De egyébként baró csak a színek nem tetszenek.
Egy Barcelona játékoshoz te milyen színeket tudsz elképzelni?MessiFan írta: De egyébként baró csak a színek nem tetszenek.
Oké. Akkor kérlek mondd el mit hiányolsz erről?fanbarca írta: Nem az van, hanem az, hogy szerintem azok nem lettek olyan szép munkkák, üresnek éreztem őket, ne haragudj ..
Általában nem a rajta szereplő játékos miatt szoktak egy siget kitenni hanem mert az neki tetszik. Én külön kérni szoktam magamnak mert az csak az enyémKidb írta:Most erre mit mondjak? Rivaldo és Cruyff ezek szerint nem olyan menő.Initom írta: viszont ez szomorú...
Rataccess írta: Zseniális mindkettőKb. mint két értelmi fogyatékos
![]()
![]()
Nem az van, hanem az, hogy szerintem azok nem lettek olyan szép munkkák, üresnek éreztem őket, ne haragudj ..Kidb írta:Most erre mit mondjak? Rivaldo és Cruyff ezek szerint nem olyan menő.Initom írta: viszont ez szomorú...
![]()
![]()
Most erre mit mondjak? Rivaldo és Cruyff ezek szerint nem olyan menő.Initom írta: viszont ez szomorú...
![]()
Zseniális mindkettőMessiFan írta:
viszont ez szomorú...Kidb írta:Csodálom, mert a 2 Barca legenda akiket beraktam senkinek sem kellett.Initom írta: nah...mit mondtam?
Stoppolnám is.MessiFan írta:
Köszönöm, még valaki ? : ))davidvilla77 írta:sportgfx-en szerintem vannak.TrogAir írta:Sziasztok olyan jellegű kérdésem lenne, hogy hol találok Pedro-ról és Eto'o-ról olyan képeket amiből tudok 1366x768as hátteret csinálni, fontos lenne. Előre is köszönöm : )
Csodálom, mert a 2 Barca legenda akiket beraktam senkinek sem kellett.Initom írta: nah...mit mondtam?
Így már profidavidvilla77 írta:javítva
Jó ez,csak nem Vastagh, hanem Vastagdavidvilla77 írta:most egy ilyen egyszerűbb: