Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is azt várom hogy majd idegenbe mit játszik a Madrid a városi rivális ellen vagy a Sevilla,Valencia,Villarreal ellen,majd meglátjuk.ozsimiki írta:Meg kell verni őket tavasszal, ezzel megszakítva Jose ősidők óta tartó hazai veretlenségét honi bajnokikon,és letudni a ligát. Addig úgy is az fog menni,h hasonlóan szemkápráztató játékkal tapadnak ránk, ne adj Isten még egalizálnak is.
Bár azért talán 1-2 idegenbeli rangadón már ténylegesen kevés lesz az,aminek kevésnek illene lennie madrid részről.
gondolom a bíróra gondolsz??[/quote]Tivornya írta:Fantasztikus produkcó![]()
Like gombot az Eurobarcára!sjd írta:van pár ötletem:
-CR-nek még tartozunk 3 góllal, hogy kijöjjön a 8.
-Abidal MÉG MINDIG nem rúgott gólt a Barca színeiben
-Valdes sem
- még nem vittünk végig támadást csak sarkazásokkal
![]()
![]()
![]()
ozsimiki írta: Bár azért talán 1-2 idegenbeli rangadón már ténylegesen kevés lesz az,aminek kevésnek illene lennie madrid részről.
gondolom a bíróra gondolsz??Tivornya írta:Fantasztikus produkcó![]()
van pár ötletem:barcafan0911 írta:Azt már le sem írom mit fog a Barca csinálni tavasszal madridban.
Ez az utóbbi időben kezd egy kicsit paradox lenniAndris írta:Viszont ez legyen a legnagyobb bajunk, képzeljétek szerencsétlen madridistákat, milyen lehet azoknak akik a madrid néven kívül még a focit is szeretik..
És az még nagyobb vicc, hogy a bajnokságban második csapat nyerni tud ilyen góllal...csababarca írta:Vicc,hogy ilyen gólt lehet rúgni a spanyol első osztályban