Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.12.25. 10:35:05

Szerintem technikailag semmi probléma nincs vele.
Szerintem nem véletlenül játszatja szélen Bojant mert ott ő fut be a labdával középre és passzolja tovább. Ha viszont középen játszik akkor neki kell befutnia és labdát kérnie de ez nem megy neki.
Jobb lenne ha nyáron kölcsön adná a Barca egy spanyol csapatba ahol állandó kerettag lehet és Keirrisont visszahozná hogy egy pindurka esélye legyen a bizonyításra szegény srácnak.
levproff
Director del Fútbol

2010.12.25. 10:29:34

Télen én sem adnám semmiért. Pont az általad említett ok miatt..egy sérülés vagy valami és már nagy sz.rba is lennénk. Viszont nyáron én is megpróbálnám a kölcsönbe adását, de eladni nem adnám el, mert rendszeres játéklehetőség mellett tudjuk mire képes Krikic.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
LM10
Director del Fútbol

2010.12.25. 10:23:46

A SPORT szerint a Valencia már a télen vinné Bojant. Arról nem írnak, hogy végleg, vagy kölcsönben. Nem hiszem, hogy a télen odaadjuk őt, mert akkor csak Villa,Messi,és Pedro lennének az épkézláb támadóink. De nyáron nem árthatna neki egy Valencia szintű csapat.
"Bojanfan"
Barça B

2010.12.22. 22:00:38

Tocy írta:
Sanama írta:Borzalmasan gyenge volt,de legalább a többiek fejenként lőttek 3mat :))
Csak Bojan évek óta borzalmasan gyenge. És ami a legfontosabb: fele annyira se küzd, hajt mint kéne. Pedronak se ment év elején, mégis lélekszakadva sprintelt vissza labdát szerezni, szerelni, támadni az ellenfelet...Bojannál szinte sose láttam ilyet...elnyomják, eltüntetik és megáll. Ez az, amit nem lenne szabad.
basszus ez nagyon nagy meglátás!!!
azon túl, hogy nem látok benne technikailag semmi olyat ami a Barcába való lenne, mindíg volt valami ami nagyon zavart vele kapcsolatban, csak nem tudtam megfogalmazni, de most hogy ezt írtad rájöttem.
Pedro, Ini, Xavi, Alves stb. de mém messi is hajt egy elvesztett lbdáért, de a mostani meccsen is feltűnő volt mennyire nem hajtott egy elveszett labda után. tökre egyetértek :)
"Ede72"
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.12.22. 13:33:35

gergo9 írta:
recrea írta:Azért az éremnek két oldala van. (mindkettőről írok)

Amikor tavaly tavasszal kiszorította Ibrát, jól ment neki a foci, ráadásul a bajnokság kiélezett volt. (Rosszkor jött neki a szezon vége.) Erre idén megkapja Villát, aki ellen vajmi kevés esélye van, bár ezt hittük Ibra mellett is. Érezhetően nem bízik benne Pep, 5-10 perceket játszva nem lesz önbizalma, sokan meg azt várják, na most kezdő, akkor parádésan kell játszania és a hülye nem él a lehetőséggel.

A másik: centernek nem való, elnyomják, megelőzik, fizikálisan gyenge még és nem is az a csípek-harapok típus...és akkor mi van...sok ilyen sztár van. Korábbi véleményem szerint szélsőnek nagyszerű lenne, bár kissé aggaszt, h 1 az 1-ben egyre kevesebbet vállal, azt sem túl sikeresen.

Lényegében azt, h eltékozlunk egy olyan játékost, aki a mindenkori legtöbb gólt lőtte a korosztályos csapatokban, nem csupán Bojan számlájára írom. A kölcsönadásokat soha nem tartottam jó ötletnek, legalább is nem igazán emlékszem olyan játékosra, akit kölcsönadtunk, aztán visszatérve (ha egyáltalán...) meghatározó tudott volna lenni. Sajna ez esetben nem igazán látok más megoldást, de nagyon el kell találnunk a csapatot, ahova adjuk.
Azért annyira nem játszott nagyot tavasszal hogy ne kapja meg Villa-t.
Viszonylag biztató teljesítményt nyujtott de közel sem annyit és olyan hosszu ideig hogy bérelt helye legyen akár Pedro helyén is.

Szélsőnek meg annyira sem való adottságbeli hiányai még jobban kijönnének azon a poszton 1vs1-ben. Meg ott Pedro,Villa kettőssel kéne megküzdenie fényévekre van mind2-től.

Év elején azért kapott félidőket, 20-30 perceket , asszem egy teljes meccset is minimális remény sem volt a játékában. Teljesen jogtalan lett volna mondjuk Pedro-val szemben hogy Bojan-t a kárára játszassák.
Jelenleg semmivel nem érdemel többet minthogy néha pihentesse a jelenlegi tridentét és igen mutatnia kell 20-10 perc alatt olyat amivel jogosnak érezzük hogy több lehetőséget kapjon.
Lásd Masch idejött szinte nulla játéklehetőséget kapott majd szépen lassan egyre többet ahogy fejlődött asszem a béelben több percet játszott Busquetsnél is.
Nagyjából egyetértek, de azért a kölcsönadással addig mindenképp várnék, amíg nem igazolunk egy olcsó, de megbízható cserecsatárt. Kevesen vagyunk ugyanis elöl. Ami a gáz Bojannal, hogy még mindig csak egy tehetséges KISFIÚ, de abszolút nincs benne az a tűz, ami pl. Pedróban. Amivel kicsit lehetne javítani a helyzetén, hogy mondjuk 3-0-nál nyugodtan beküldhetné Pep az 55-60. percben is, nem kell a 80. percig várni a cserékkel. A hozzászólásod többi részével egyetértek.
gergo9
Director del Fútbol

2010.12.22. 13:22:25

Amikor tavaly tavasszal kiszorította Ibrát, jól ment neki a foci, ráadásul a bajnokság kiélezett volt. (Rosszkor jött neki a szezon vége.) Erre idén megkapja Villát, aki ellen vajmi kevés esélye van, bár ezt hittük Ibra mellett is. Érezhetően nem bízik benne Pep, 5-10 perceket játszva nem lesz önbizalma, sokan meg azt várják, na most kezdő, akkor parádésan kell játszania és a hülye nem él a lehetőséggel.

A másik: centernek nem való, elnyomják, megelőzik, fizikálisan gyenge még és nem is az a csípek-harapok típus...és akkor mi van...sok ilyen sztár van. Korábbi véleményem szerint szélsőnek nagyszerű lenne, bár kissé aggaszt, h 1 az 1-ben egyre kevesebbet vállal, azt sem túl sikeresen.

Lényegében azt, h eltékozlunk egy olyan játékost, aki a mindenkori legtöbb gólt lőtte a korosztályos csapatokban, nem csupán Bojan számlájára írom. A kölcsönadásokat soha nem tartottam jó ötletnek, legalább is nem igazán emlékszem olyan játékosra, akit kölcsönadtunk, aztán visszatérve (ha egyáltalán...) meghatározó tudott volna lenni. Sajna ez esetben nem igazán látok más megoldást, de nagyon el kell találnunk a csapatot, ahova adjuk.
Azért annyira nem játszott nagyot tavasszal hogy ne kapja meg Villa-t.
Viszonylag biztató teljesítményt nyujtott de közel sem annyit és olyan hosszu ideig hogy bérelt helye legyen akár Pedro helyén is.

Szélsőnek meg annyira sem való adottságbeli hiányai még jobban kijönnének azon a poszton 1vs1-ben. Meg ott Pedro,Villa kettőssel kéne megküzdenie fényévekre van mind2-től.

Év elején azért kapott félidőket, 20-30 perceket , asszem egy teljes meccset is minimális remény sem volt a játékában. Teljesen jogtalan lett volna mondjuk Pedro-val szemben hogy Bojan-t a kárára játszassák.
Jelenleg semmivel nem érdemel többet minthogy néha pihentesse a jelenlegi tridentét és igen mutatnia kell 20-10 perc alatt olyat amivel jogosnak érezzük hogy több lehetőséget kapjon.
Lásd Masch idejött szinte nulla játéklehetőséget kapott majd szépen lassan egyre többet ahogy fejlődött asszem a béelben több percet játszott Busquetsnél is.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.12.22. 12:57:21

Az elolvasott hsz-ok közül ezzel azonosul leginkább az én véleményem is, nagyon korrekten sikerült megfogalmaznod, így már nem is fűznék semmit hozzá.
recrea
Llegenda del Barça

2010.12.22. 12:45:36

Azért az éremnek két oldala van. (mindkettőről írok)

detabarca
Capitá del Barça

2010.12.22. 12:31:13

herlius írta:Én ezt egyáltalán nem találom ennyire viccesnek. Tény, hogy tegnap gyenge volt mindenki, de Bojan-nak pont ezeken a meccseken kéne a belét is kihajtania. Nem konkrétan a góltalanságával van bajom, hanem a "befogom a pofámat és hajtok amíg a seggemen veszem a levegőt" típusú mentalitást hiányolom tőle, ami speciel a semmivel sem tehetségesebb Pedro-ban mindig benne van. Ezt a gyereket szvsz nagyon elrontották a korai (és talán indokolatlan) sztárolással, most pedig képtelen felnőni a feladathoz. Fejben óriási hiányosságok vannak nála és nem vagyok benne biztos, hogy ezt egyhamar orvosolni lehet. Nagyon sok játéklehetőségre, sikerélményre van szüksége, hogy a kellő magabiztossága meglegyen. Ezt viszont ebben a Barca-ban nem fogja megkapni. Én mindenképpen a kölcsönadása mellett szavaznék, mert látszik rajta, hogy képtelen a hatalmas elvárásokkal megküzdeni. Egy Mallorca vagy Getafe szintű csapatban alapember lehetne, ahol az egyéni eredményei is jönnének, a Barca-ban viszont szép lassan bele fog fásulni a padozásba, a maradék tehetsége és önbizalma is szép lassan kiég.
Talán most fogalmaztad meg a legjobban. Ezzel már én is egyet tudok érteni.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.12.22. 12:08:14

Sanama írta:Borzalmasan gyenge volt,de legalább a többiek fejenként lőttek 3mat :))
Én ezt egyáltalán nem találom ennyire viccesnek. Tény, hogy tegnap gyenge volt mindenki, de Bojan-nak pont ezeken a meccseken kéne a belét is kihajtania. Nem konkrétan a góltalanságával van bajom, hanem a "befogom a pofámat és hajtok amíg a seggemen veszem a levegőt" típusú mentalitást hiányolom tőle, ami speciel a semmivel sem tehetségesebb Pedro-ban mindig benne van. Ezt a gyereket szvsz nagyon elrontották a korai (és talán indokolatlan) sztárolással, most pedig képtelen felnőni a feladathoz. Fejben óriási hiányosságok vannak nála és nem vagyok benne biztos, hogy ezt egyhamar orvosolni lehet. Nagyon sok játéklehetőségre, sikerélményre van szüksége, hogy a kellő magabiztossága meglegyen. Ezt viszont ebben a Barca-ban nem fogja megkapni. Én mindenképpen a kölcsönadása mellett szavaznék, mert látszik rajta, hogy képtelen a hatalmas elvárásokkal megküzdeni. Egy Mallorca vagy Getafe szintű csapatban alapember lehetne, ahol az egyéni eredményei is jönnének, a Barca-ban viszont szép lassan bele fog fásulni a padozásba, a maradék tehetsége és önbizalma is szép lassan kiég.
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.22. 11:28:04

Csak Bojan évek óta borzalmasan gyenge. És ami a legfontosabb: fele annyira se küzd, hajt mint kéne. Pedronak se ment év elején, mégis lélekszakadva sprintelt vissza labdát szerezni, szerelni, támadni az ellenfelet...Bojannál szinte sose láttam ilyet...elnyomják, eltüntetik és megáll. Ez az, amit nem lenne szabad.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.12.22. 11:24:31

Borzalmasan gyenge volt,de legalább a többiek fejenként lőttek 3mat :))
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.12.22. 11:14:41

herlius írta:Borzalmasan gyenge volt tegnap is. Elkap a harctéri idegesség a flegma játékát látva. Pedro két gyönyörű belőtt labdájáról is lemaradt, pedig egy kicsit nagyobb elszántsággal mindkettő simán gól lett volna. A sokáig lesajnált Pedro az ilyenekre bombaként robban be, a szupertehetségünk viszont öregfiúk meccsen érzi magát. Komolyan mondom egy Torghelle Sanyiban nagyobb tűz van, mint ebben a szupergyerekben. Évek óta várunk a nagy kiugrásra tőle, kicsit már úgy vagyok vele, mint a magyar fociválogatottal, hogy hátha majd az idén lesz valami. Aztán persze mindig a nagy büdös semmi következik. Ez a kölyök nem csatárnak való, az holtbiztos. Fizikálisan gyenge, egy komolyabb védő simán megeszi. Fejjátéka értékelhetetlen, lövőereje dettó. A cselei lassúak, körülményesek és kiszámíthatóak. A kezdősebessége gyenge, 1-1-ben szinte senkit nem ver meg az első ligás védők közül. Soha nem érzem azt rajta, hogy megszakadna a pályán a csapat sikeréért, de legalább az arca már simán többszöröse egy Pedro-énak. Csak tudnám mire. El nem tudom képzelni, hogy mit lát benne a csapatvezetés, amiből 2015-ig biztosan mutat is valamit.
teljesen egyetértek :roll: Szerintem a szerződését is csak azért hosszabbították meg, hogy ha később is rosszul játszana, még el lehessen adni. Ha a továbbiakban sem javul, a Milannal egy Pato-Bojan csere szóba jöhet :o
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.12.22. 11:11:07

faithnomore írta:
Messithebest írta:
Vagy Pl.: Toni aki 28(!) évesen lett gólkirály a Fiorentinában,addig azt se tudtuk hogy kicsoda.....
Igen, de szerintem a vezetőség se olyan h*lye hogy 2018-ig itt tartja hátha majd 28 évesen belejön. :wink:
Toni-ról 28 éves koráig sem tudtuk, hogy kicsoda, de már az utóbbi években sem igazán tudjuk. Egyszezonos csatárokból bőven van kínálat, azért viszont kár fizetni valakit hosszú éveken keresztül, hogy aztán egy félszezont hajlandó legyen végighajtani.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.12.22. 11:01:59

Borzalmasan gyenge volt tegnap is. Elkap a harctéri idegesség a flegma játékát látva. Pedro két gyönyörű belőtt labdájáról is lemaradt, pedig egy kicsit nagyobb elszántsággal mindkettő simán gól lett volna. A sokáig lesajnált Pedro az ilyenekre bombaként robban be, a szupertehetségünk viszont öregfiúk meccsen érzi magát. Komolyan mondom egy Torghelle Sanyiban nagyobb tűz van, mint ebben a szupergyerekben. Évek óta várunk a nagy kiugrásra tőle, kicsit már úgy vagyok vele, mint a magyar fociválogatottal, hogy hátha majd az idén lesz valami. Aztán persze mindig a nagy büdös semmi következik. Ez a kölyök nem csatárnak való, az holtbiztos. Fizikálisan gyenge, egy komolyabb védő simán megeszi. Fejjátéka értékelhetetlen, lövőereje dettó. A cselei lassúak, körülményesek és kiszámíthatóak. A kezdősebessége gyenge, 1-1-ben szinte senkit nem ver meg az első ligás védők közül. Soha nem érzem azt rajta, hogy megszakadna a pályán a csapat sikeréért, de legalább az arca már simán többszöröse egy Pedro-énak. Csak tudnám mire. El nem tudom képzelni, hogy mit lát benne a csapatvezetés, amiből 2015-ig biztosan mutat is valamit.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.12.22. 10:32:02

Kezdem úgy érezni hogy miután hosszabbítottak vele, kölcsön lehetne adni egy Real Sociedad szintű csapatba mert a Barcában egyszerűen nem képes felvenni a ritmust. Az tenne neki jót a legjobban, ha elmenne egy olyan csapatba ahol állandóan a kezdőcsapatban lenne és lenne egy kis rutinja meg önbizalma is.
De ne egy Juventusba menjen mert berosálok...
faithnomore
Entrenador del Barça

2010.12.22. 10:28:02

Messithebest írta:
Vagy Pl.: Toni aki 28(!) évesen lett gólkirály a Fiorentinában,addig azt se tudtuk hogy kicsoda.....
Igen, de szerintem a vezetőség se olyan h*lye hogy 2018-ig itt tartja hátha majd 28 évesen belejön. :wink:
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2010.12.22. 09:36:31

detabarca írta:Olyan mint egy szűz kisfiú, aki ha punci közelébe kerül összemegy a p..cse és félénk bárányka lesz belőle, aki nem tud élni a lehetőséggel. Egysze-egyszer összejön neki egy csúnya numera (=kiscsapat ellen jól játszik), de ez nem elég a hosszútávú üdvösséghez. Ahhoz, hogy kellő önbizalma legyen és bármikor bármelyik puncival férfi módjára tudjon viselkedni, ahhoz kell egy hoszabb jó időszak, amiből később is erőt tud meríteni.
Tapasztalatszerzésnek ilyenkor a curvázás szokott működni, ami az ő esetében a kölcsönadás lehetne, de sztem nála más gondok vannak, amik belülről fakadnak. (mentális)

Ezt a hsz-t remélem senki nem veszi sértésnek, ez most kikívánkozott belőlem. Elnézést, ha vkit mégis megbántanék vele.
Hát ez igen nagy:D:D:DIdegen punci edzi a F...t:D:D:D amúgy én azt érzem hogy nincs meg az a játékába ami egy csatárnak kell!a minden áron gólt akarok szerezni ha kell csúszok mászok de gólt rúgok!bennem az a pillanat maradt meg a tegnapi meccsről amikor Pedro belőtte a labdát az 5ösre bojan meg az 5ös vonal és a 11es pont között kocogott!Ha gól szag van nem harap!Szerintem is kölcsön kéne adni és addig kipróbálni K9et!:)
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.22. 09:32:44

detabarca írta:Olyan mint egy szűz kisfiú, aki ha punci közelébe kerül összemegy a p..cse és félénk bárányka lesz belőle, aki nem tud élni a lehetőséggel. Egysze-egyszer összejön neki egy csúnya numera (=kiscsapat ellen jól játszik), de ez nem elég a hosszútávú üdvösséghez. Ahhoz, hogy kellő önbizalma legyen és bármikor bármelyik puncival férfi módjára tudjon viselkedni, ahhoz kell egy hoszabb jó időszak, amiből később is erőt tud meríteni.
Tapasztalatszerzésnek ilyenkor a curvázás szokott működni, ami az ő esetében a kölcsönadás lehetne, de sztem nála más gondok vannak, amik belülről fakadnak. (mentális)

Ezt a hsz-t remélem senki nem veszi sértésnek, ez most kikívánkozott belőlem. Elnézést, ha vkit mégis megbántanék vele.
Hát mit ne mondjak érdekes megközelítés :lol: Kiegészíteném, azzal, hogy lehetne homoszexuális is, s még fiatal elmehetne kosrazni :lol: Van azért sok igazság a mondandódban, még ha absztrakt módon van megfogalmazva!Azért remélhetőleg bizonyítja, hogy nem ijed meg s felveszi a kesztyűt, akarom mondani gumit, s beakaszt 1-2 gólt
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.12.22. 09:25:51

Nem kellene annyirva vaknak lenni. Mar miota varunk a megvalto pillanatra???????
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.22. 09:07:35

Olyan mint egy szűz kisfiú, aki ha punci közelébe kerül összemegy a p..cse és félénk bárányka lesz belőle, aki nem tud élni a lehetőséggel. Egysze-egyszer összejön neki egy csúnya numera (=kiscsapat ellen jól játszik), de ez nem elég a hosszútávú üdvösséghez. Ahhoz, hogy kellő önbizalma legyen és bármikor bármelyik puncival férfi módjára tudjon viselkedni, ahhoz kell egy hoszabb jó időszak, amiből később is erőt tud meríteni.

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.22. 09:06:14

[quote=""Bojanfan""]Na végre...ahogy a hozzászólásokat olvasom, végre kezd mindenkinek derengeni, amit 2 éve mondok..Bojan nem ide való, sohasem lesz olyan focista, aki bármilyen tulajdonságával megütné a Barca szintjét...
tegnap az első félidőben összesen 12x ért labdába (számoltam).
Ebből 11x visszafelé passzolt. :oops:
Nincs üresbe mozgás nála, nem tud megverni senkit 1 az 1 -ben és nulla lövőereje van...
nagyon nagyon remélem, hogy csak azért hosszabbítottak vele, hogy jobb pénzért el lehessen adni, de sztem már mindenkinek feltűnt, hogy nem fejlődik, hanem romlik..rossz nézni.
Sajnos amikor ő játszik olyan mintha tízen lennénk...még rosszabb
:cry:[/quote]

Köszönjük a megállapításaid, igazán hasznosak ( tényleg azok ), de nem sok hsz-t láttam tőled más topicban, más témában...csak Bojant szapulod :cry:

Amúgy Bojan szerintem nagy talány. Mert ha megy a csapatnak, akkor neki is, és ezért ebben az időszakban tökéletes cserecsatár, gyengébb meccseken kezdőcsatár is lehet. De ha nem működik óraműpontossággal a játékunk, akkor inkább csak elvesz, mint hozzáad a játékhoz...én nyárig adnék neki haladékot, bár nem tudom...a saját nevelésekhez kötődni kell, kötődünk is, és nem szívesen küldi el az ember... :?
barca2010
Jugador d'estrella

2010.12.22. 08:57:09

mr. írta:
albicelesteX írta:Soha nem lesz az.
Ez azért elég merész kijelentés! Pl Ibra ennyi idősen került az Ajaxhoz.
23 évesen került az első igazán nagynak mondható csapatához, a Juventushoz.
Drogba 25 évesen ugrott ki a Marseilleből. De ez csak két játékos a sok közül akik elég későn értek be...
Hát ez az! Egy Ajaxból, és egy Marseilleből vitték el őket! Ami azt jelenti, hogy kinőtték azt a klubbot, de Bojan barátunk itt nevelkedett, lassan öt éve játszik a világ legjobb játékosaival, és sajnos visszafelé megy! Kiváncsi lennék, hogy ha most az Ajaxba játszana, akkor leigazolnánk e? Ezt már mondtam egyszer, hogy nem a Barca tesz naggyá egy játékost, hanem a játékosok teszik naggyá a Barcát, és a Barca mindig akkora, amekkorát a zsenik csinálnak belőle! Sajnos Bojannal igencsak harmatos a produkció, és az sem menti fel, hogy többiek is kicsit fásultabbak voltak! Ja és még egy! Most középcsatárt játszott, csak azért írtam, mert sokan azzal magyarázták a rossz játékát, hogy nem középen játszik!Az én olvasatomban még Affelay is elé fog kerülni, majd csak figyeljétek meg!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca2010 2010.12.22. 09:07:03-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Messithebest
Director del Fútbol

2010.12.22. 08:27:53

mr. írta:
albicelesteX írta:Soha nem lesz az.
Ez azért elég merész kijelentés! Pl Ibra ennyi idősen került az Ajaxhoz.
23 évesen került az első igazán nagynak mondható csapatához, a Juventushoz.
Drogba 25 évesen ugrott ki a Marseilleből. De ez csak két játékos a sok közül akik elég későn értek be...
De hogy ne legyen off: Bojannal sajnos gondok vannak.Egyszerűen vergődik már elég hosszú ideje.......Remélem hogy beérik idővel,mert még fiatal.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
"Bojanfan"
Barça B

2010.12.22. 08:06:31

Na végre...ahogy a hozzászólásokat olvasom, végre kezd mindenkinek derengeni, amit 2 éve mondok..Bojan nem ide való, sohasem lesz olyan focista, aki bármilyen tulajdonságával megütné a Barca szintjét...
tegnap az első félidőben összesen 12x ért labdába (számoltam).
Ebből 11x visszafelé passzolt. :oops:
Nincs üresbe mozgás nála, nem tud megverni senkit 1 az 1 -ben és nulla lövőereje van...
nagyon nagyon remélem, hogy csak azért hosszabbítottak vele, hogy jobb pénzért el lehessen adni, de sztem már mindenkinek feltűnt, hogy nem fejlődik, hanem romlik..rossz nézni.
Sajnos amikor ő játszik olyan mintha tízen lennénk...még rosszabb
:cry:
"Ede72"
Lezárt