2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Beragadt a Caps Lock??Subinho írta:ÖRÜLÖK NEKI, H BELLETTI ÉS SILVINHO JÓL JÁCCOTTAK. MA MEGNÉZEM MAJD AZ ÖSSZEFOGLALÓT. EDMILSONT SZTEM KI KÉNE PRÓBÁLNI SZŰRŐNEK ÉS RAFÁT HÁTRA TENNI, MERT EDMILSON TECHNIKÁS ÉS REMEK 30 MÉTERES PASSZAI VANNAK, DE HÁTUL ELÉG BIZONYTALAN. RAFA MEG NAGYON JÓ, IGAZI KÖZÉPSŐ VÉDŐ! MAGAS, ERŐSZAKOS, JÓL HELYEZKEDIK! HA EDMILSONNAK NEM MEGY, AKKOR JÖJJÖN A HELYÉRE BOMMEL. HA MEG RAFA SÉRÜLT, EGYEFENE, JÁCCON A PRESAS GYEREK...
MINDENESTRE ÉRDEKES LESZ MAJD KEDDEN, HA DECO JÁTSZIK...
egyetértek, főleg a vastagbetűsökkel. Puyol ennél magabiztosabb, határozottabb szokott lenni! azt érzem, hogy nagyon hiányzik mellőle mégegy megbízható védő és néha nagyon elbizonytalanodik. ha lenne mellette egy hasonló kaliberű társ, ők ketten félelmetesek lennének!gyiko írta: Eto'o mérkőzésen a játéka is nagyon tetszett, a 11-est ki lehet hagyni, mindig nem jön be, pedig ugye jól rúgta, viszont amit a mezőnyben dolgozott az hihetetlen volt. Viszont Van Bommel játéka nekem nem tetszett, az első félidőben nem volt fazona a csapat játékának és valljuk be ekkor a hollandnak kellett volna irányítania és nem tudta megoldani ezt a feladatot - szerintem. Akiről szót kell még ejteni az Belletti és Sylvinho akik nagyon jól játszottak, érdekes volt nézni, hogy Belletti felfutása után hogyan sprintelt vissza, hogy védekezzen, viszont középen szerintem most Puyol volt a gyenge, össze-vissza elrugdosta a labdákat, egyáltalán nem volt magabiztos.
Nem 2-1 lett a Madriddal?!?!barcafan írta:
annyira azért nem lennék ebben biztos, az atletico elleni 0-2 után idegenben 4-1re verni a Betist a kiállitás ellenére is nagy dologés kik azok akiknek föként köszönhetö a dolog
![]()
Ezquerro, Iniesta, és Maxi... na meg természetesen Eto'o...
Én is így érzem!Mert nem egy lapokat keverő ember Riijkard!És az a baj, hogy ilyen kezdő játékosokkal szint minden edző ezt csinálná!szvszMorminho írta:sztem ezzel a meccsel vége is a rotációnak. sajnos...Rapika írta:Gondoljatok a rotációra!
Így iniesta is lehetőséget kap!
sztem ezzel a meccsel vége is a rotációnak. sajnos...Rapika írta:Gondoljatok a rotációra!
Így iniesta is lehetőséget kap!