Nehogymár amiatt ítéljenek meg,hogy mit nézek a TV-ben...
Igen én is nézem a Való Világot,mert nagyon jókat nevetek rajta, és néztem az Xfaktort is.
Az meg,hogy hatással van az emberekre,arra annyit mondanék,hogy van aki ki tudja szűrni,hogy mi a lényege ezeknek,és mit kell komolyan venni,stb.
Rám semmivel sincs nagyobb hatással a Való Világ,mint régen a Kész átverés. Azon is röhögtem,ezen is röhögök.
Sosem értettem ezek,hogy is hozhatók össze,mármint a személyiség,értelmi szint, és az,hogy milyen műsorokat nézel. Ez is,csak úgy mint sok más, általánosítás,hogy minden amerikai hambugerzabáló....
Emellett,legtöbbet Discoveryt és Nat.Geo.-t nézek, akkor most magamnak mondok ellent?
Alaptalan vádaskodás ez a dolog,hogy kik nézik.
szerk:
Drigo, ne haragudj de szerintem nincs igazad. Évek óta nézem a Híradót,mivel fontosnak tartom,hogy tudjam mi folyik körülöttem. De a híradó is miről szól? Ilyen tragédia,olyan csalás,ilyen gyilkosság,olyan baleset.
Megint Való Világ és Híradó.Eleve nem is egy időben megy a 2,szóval Való Világ miatt ki sem tudod hagnyi a Híradót,tehát sokan nem emiatt nem nézik a híreket!
Másrészt viszont szoktak lenni ezek a "vicces" közvélemény-kutatások, ahol megkérdezik az átlagembert pl. nemzeti ünnepeken, vagy hasonló alkalmakkor. És akkor persze mindenki mosolyog, csak néhányan szörnyülködnek, hogy mennyire setét az átlag.
Szerinted hány órát töltenek azzal a közvéleménykutatók,hogy azt a 12-15 idiótát összeszedjék ?
Igen, rossz az átlag,de az általad emített közvéleménykutatások is csúnyán ferdítve vannak...