Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Először nem is néztem a vidiket de elcsesszintették a linkelést.lui1698 írta:Azóta néztem, hogy mindkettőnél a kitörés videója van linkelve.gergo9 írta:Sztem a "lunge" az a kitörés, push up meg a fekvőtámasz.
Azóta néztem, hogy mindkettőnél a kitörés videója van linkelve.gergo9 írta:Sztem a "lunge" az a kitörés, push up meg a fekvőtámasz.
Sztem a "lunge" az a kitörés, push up meg a fekvőtámasz.lui1698 írta:Köszi srácok, szerintem Slither-ének esek majd neki.
Így beleolvasva annyi nem világos elsőre, hogy a Push Up meg a Lunge között mi a különbség? Vagy ugyan az volna?![]()
Micsoda kis személyi edző-csapat van itt, eddig nem is tudtam róla.
a csirkemellek mellé kell a növényi fehérje is, mert le fognak savasodni az izmaid, egyél mellé lugosító ételeket is ezt elkerülendő, a többi korrektdaffy írta:kaja: cukrot hanyagold,amennyire lehet. itt nézd meg mindig,hogy mibe mennyi van,meglepő néha. este 6 után igyekezz szénhidrátszegény étrendet követni(az edzés ne ilyenkor legyen). ez állhat-ha van rá pénzed-csirkemellből és nagyon kevés rizsből(sok csirke,kevés rizs). a csirke a fehérje,a rizs a szénhidrát(de nem cukor). napközben gyakran egyél,de mindig lassan és mértékkel. legjobb,ha beosztod,pl: 3 óránként eszel egy kis husit(hal,csirke,sonka)+rizst v tésztát v krumplit. ha gyúrni akarsz,akkor azt külön megírom,csak nem írtad,hogy szeretnél-e. futni vagy biciklizni kellene. ha nem gyúrsz,akkor napi 1 óra,ha gyúrsz,akkor heti 3x1 óra. a futást javaslom. 130-140 között kell közbe tartani a pulzusod. a zsírsavak elégetéséhez oxigén kell és azt magasabb pulzuson nem megfelelően kap a szervezeted,így értelmetlen megszakadni(nincs izmos hosszútávfutó). ha még levegőkapkodás nélkül tudsz beszélni,akkor lehetsz olyan 130 körül. a zsírégetés 20-30perc múlva indul be,addig a glikogént használja a szervezeted. 30perc múlva nyúl a zsírszövetekhez,ha kap megfelelő oxigént. kicsit kusza,de minden benne van. ha valami nem ok,akkor írj.lui1698 írta:El akarok kezdeni diétázni, mert van jópár kiló feleslegem.
Ehhez kellene nekem egy jó étrend, meg valamilyen edzésprogram.
Megköszönném.
én is eddig úgy hittem, de itt egy cikk erről:daffy írta:az intervallum edzés a sprint-séta? miért kell közvetlen a súlyzós edzés után? én úgy tudtam,hogy minél távolabb kell tőle.roni009 írta: daffy jókat írt én még pár dologgal kiegészíteném, ha tudod akkor inkább az intervallum edzést csináld ne a kocogósat, és ehhez pulzusmérő óra se kellés közvetlenül a súlyzós edzés után kellene csinálnod
Én minden diéta nélkül (sőt!) sikeresen leadtam 4 kilót az elmúlt 4 hónapban (6 cm lement a hasról). Pedig nincs rajtam sok plusz, és nem is kellett olyan sokat edzeni hozzá (csak rendszeresen).lui1698 írta:El akarok kezdeni diétázni, mert van jópár kiló feleslegem.
Megköszönném.
kaja: cukrot hanyagold,amennyire lehet. itt nézd meg mindig,hogy mibe mennyi van,meglepő néha. este 6 után igyekezz szénhidrátszegény étrendet követni(az edzés ne ilyenkor legyen). ez állhat-ha van rá pénzed-csirkemellből és nagyon kevés rizsből(sok csirke,kevés rizs). a csirke a fehérje,a rizs a szénhidrát(de nem cukor). napközben gyakran egyél,de mindig lassan és mértékkel. legjobb,ha beosztod,pl: 3 óránként eszel egy kis husit(hal,csirke,sonka)+rizst v tésztát v krumplit. ha gyúrni akarsz,akkor azt külön megírom,csak nem írtad,hogy szeretnél-e. futni vagy biciklizni kellene. ha nem gyúrsz,akkor napi 1 óra,ha gyúrsz,akkor heti 3x1 óra. a futást javaslom. 130-140 között kell közbe tartani a pulzusod. a zsírsavak elégetéséhez oxigén kell és azt magasabb pulzuson nem megfelelően kap a szervezeted,így értelmetlen megszakadni(nincs izmos hosszútávfutó). ha még levegőkapkodás nélkül tudsz beszélni,akkor lehetsz olyan 130 körül. a zsírégetés 20-30perc múlva indul be,addig a glikogént használja a szervezeted. 30perc múlva nyúl a zsírszövetekhez,ha kap megfelelő oxigént. kicsit kusza,de minden benne van. ha valami nem ok,akkor írj.lui1698 írta:El akarok kezdeni diétázni, mert van jópár kiló feleslegem.
Megköszönném.
az intervallum edzés a sprint-séta? miért kell közvetlen a súlyzós edzés után? én úgy tudtam,hogy minél távolabb kell tőle.roni009 írta: daffy jókat írt én még pár dologgal kiegészíteném, ha tudod akkor inkább az intervallum edzést csináld ne a kocogósat, és ehhez pulzusmérő óra se kellés közvetlenül a súlyzós edzés után kellene csinálnod
daffy jókat írt én még pár dologgal kiegészíteném, ha tudod akkor inkább az intervallum edzést csináld ne a kocogósat, és ehhez pulzusmérő óra se kelldaffy írta:vaterán pulzusmérő óra,kb 5k. aerob edzés kellene,heti 3. ez 1 óra kocogós futást jelent. nagyjából 130-140 közt kell tartanod a pulzusod. mindezek mellé kéne heti 3 súlyzós edzés,fontos,hogy ne a futás napján legyen. a hiit edzés is jó,ez 30sec sprint 60sec séta.LM10 írta:Srácok. Nyáron kezdtem el edzeni. 2 naponta jártam, azonban az iskola miatt nem nagyon van már rá sajnos időm, de ha időm engedi csinálom, de a 2 napi edzés már nem megy. Felszedtem egy kis súlytA nyár elején 72kg voltam a 191cm-hez, a nyár végére pedig 82kg-ra feljöttem. Most vagyok 85kg. Szeretnék szállkásítani, és ugye ezzel zsírt leadni. Tudnátok nekem ajánlani gyakorlatokat, étrendet stb? Még most a télen elakarom ezt kezdeni, legalább nyárig adja le valamennyit.
SZERK: A nyáron szedtem Whey Pro fehérjét.
kaja: normális fehérjedús étrend. a szénhidrátot a súlyzós edzések miatt ne hanyagold,viszont ne cukorból vidd be. igyál napi 3-4 liter vizet,ez segíti a zsírégetést. gyakran egyél,de keveset. este 6-7 után hanyagold a széndidrátot: pl tojásfehérje+sonka kombót vacsizok...
súlyzós edzés utáni 1 órában kéne egy fehérjeturmix egy kis zabpehellyel. ha jól csinálod,1-1.5 hónap alatt 1kg zsír is lecsúszhat,alkattól függően.
a fent leírt edzések heti kb 6-7 órát vesznek el az életedből,a havi fehérje+zabpehely is megvan max 10k-ból
Kösz szépen daffy, majd belecsapok a lecsóbadaffy írta:vaterán pulzusmérő óra,kb 5k. aerob edzés kellene,heti 3. ez 1 óra kocogós futást jelent. nagyjából 130-140 közt kell tartanod a pulzusod. mindezek mellé kéne heti 3 súlyzós edzés,fontos,hogy ne a futás napján legyen. a hiit edzés is jó,ez 30sec sprint 60sec séta.LM10 írta:Srácok. Nyáron kezdtem el edzeni. 2 naponta jártam, azonban az iskola miatt nem nagyon van már rá sajnos időm, de ha időm engedi csinálom, de a 2 napi edzés már nem megy. Felszedtem egy kis súlytA nyár elején 72kg voltam a 191cm-hez, a nyár végére pedig 82kg-ra feljöttem. Most vagyok 85kg. Szeretnék szállkásítani, és ugye ezzel zsírt leadni. Tudnátok nekem ajánlani gyakorlatokat, étrendet stb? Még most a télen elakarom ezt kezdeni, legalább nyárig adja le valamennyit.
kaja: normális fehérjedús étrend. a szénhidrátot a súlyzós edzések miatt ne hanyagold,viszont ne cukorból vidd be. igyál napi 3-4 liter vizet,ez segíti a zsírégetést. gyakran egyél,de keveset. este 6-7 után hanyagold a széndidrátot: pl tojásfehérje+sonka kombót vacsizok...
súlyzós edzés utáni 1 órában kéne egy fehérjeturmix egy kis zabpehellyel. ha jól csinálod,1-1.5 hónap alatt 1kg zsír is lecsúszhat,alkattól függően.
a fent leírt edzések heti kb 6-7 órát vesznek el az életedből,a havi fehérje+zabpehely is megvan max 10k-ból
vaterán pulzusmérő óra,kb 5k. aerob edzés kellene,heti 3. ez 1 óra kocogós futást jelent. nagyjából 130-140 közt kell tartanod a pulzusod. mindezek mellé kéne heti 3 súlyzós edzés,fontos,hogy ne a futás napján legyen. a hiit edzés is jó,ez 30sec sprint 60sec séta.LM10 írta:Srácok. Nyáron kezdtem el edzeni. 2 naponta jártam, azonban az iskola miatt nem nagyon van már rá sajnos időm, de ha időm engedi csinálom, de a 2 napi edzés már nem megy. Felszedtem egy kis súlytA nyár elején 72kg voltam a 191cm-hez, a nyár végére pedig 82kg-ra feljöttem. Most vagyok 85kg. Szeretnék szállkásítani, és ugye ezzel zsírt leadni. Tudnátok nekem ajánlani gyakorlatokat, étrendet stb? Még most a télen elakarom ezt kezdeni, legalább nyárig adja le valamennyit.
Ezt a kokszra mondják jobb helyeken.Katalán88 írta: És erről kinek mi a véleménye?
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=5443
Hot Blood-ot még ne szedj amíg nem érted el a maximális teljesítményedet.
Ha már, nem tudsz tovább fejlődni, akkor szedhetsz kreatinokat! Addig ne lődd el ezt a "puskaport"
Dotn93 írta:Én minden reggel iszom zöld teát, de pont azért reggel, mert kell idő míg eléri a hatását. A kávé rögtön megdob, de rövidebb ideig tart, a zöld tea hosszabb ideig, de kell idő míg felszívódik. Vagy rosszul tudom?Katalán88 írta: Edzés előtt én zöld teát iszok mert magas a koffein és feldob (akkor is, ha fáradt vagyok). Remélem tudtam valamit segíteni.
És erről kinek mi a véleménye?
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=5443
Én minden reggel iszom zöld teát, de pont azért reggel, mert kell idő míg eléri a hatását. A kávé rögtön megdob, de rövidebb ideig tart, a zöld tea hosszabb ideig, de kell idő míg felszívódik. Vagy rosszul tudom?Katalán88 írta: Edzés előtt én zöld teát iszok mert magas a koffein és feldob (akkor is, ha fáradt vagyok). Remélem tudtam valamit segíteni.
fel csak jóval több ideig kell csinálnod mint a másik kettőtab1daL írta:Én azt szeretném kérdezni, hogy gyaloglás felválthatja a futást, vmint a biciklizést?
A legjobb, ha heti 3-4 edzést nyomsz le (lehetőleg konditeremben) és minél több izmot megmozgatva vele. Szálkásításhoz mindenféleképpen a fehérje a legfontosabb és a megfelelő étrend! Rengetegféle protein létezik: van tejsavó, szója, kevert (növényi, állati) stb. Itt elég sokat találsz: http://shop.builder.hu/termekek_list.htm4?szulo=43Dotn93 írta:Nekem is lenne pár kérdésem, köszönöm szépen a segítséget előre is!
-Hogy lehet gyorsabban fejlődni? Ha egy nap 1 v 2 izomcsoportot terhel az ember, vagy ha kompletten átmozgatja a testet?
-Milyen kiegészítőket használtok? Hogyan lehet kialakítani szálkást testet?
-Milyen táplálékkiegészítőket használtok? Inkább isztok egy pohár fehérje poros shaket edzés után v bedobtok pár tojást/virslit? Ha igen, akkor mennyi felel meg abból egy pohár fehérje shakenek?
Olvastam ezekről már, de nagyon kíváncsi lennék a válaszaitokra, mert úgy látom, hogy van jó pár szakértő itt!
Köszönöm szépen!
Szerk: edzés előtt érdemes meginni egy kávét vagy egy energiaitalt? Jobban felpörget az ezdésre, vagy inkább még negatívan befolyásolja?
én nem vagyok szakértő, de 1-2 dologban talán tudok segíteniDotn93 írta:Nekem is lenne pár kérdésem, köszönöm szépen a segítséget előre is!
-Hogy lehet gyorsabban fejlődni? Ha egy nap 1 v 2 izomcsoportot terhel az ember, vagy ha kompletten átmozgatja a testet?
-Milyen kiegészítőket használtok? Hogyan lehet kialakítani szálkást testet?
-Milyen táplálékkiegészítőket használtok? Inkább isztok egy pohár fehérje poros shaket edzés után v bedobtok pár tojást/virslit? Ha igen, akkor mennyi felel meg abból egy pohár fehérje shakenek?
Olvastam ezekről már, de nagyon kíváncsi lennék a válaszaitokra, mert úgy látom, hogy van jó pár szakértő itt!
Köszönöm szépen!
Szerk: edzés előtt érdemes meginni egy kávét vagy egy energiaitalt? Jobban felpörget az ezdésre, vagy inkább még negatívan befolyásolja?
áthuzás egykezes vagy kétkezes súlyzóval vagy tárogatás, ha van vmien padod otthon (pozitív-negatív nem árt hozzá)Initom írta:Lenne egy kérdésem:
Mellkasra és hátra (otthon) hogy lehet edzeni,építeni?
Fekvőtámasz?
nem nem szeretnéksocio66 írta:esetleg még tolódzkodás,ha meg tudod valahogy oldani.Initom írta:Lenne egy kérdésem:
Mellkasra és hátra (otthon) hogy lehet edzeni,építeni?
Fekvőtámasz?
de egyébként a kérdés a többi ilyenhez hasonlóan abszurd,jelentősebb eredményt nem fogsz elérni otthon gépek és súlyok nélkül.
nem véletlenül vannak a konditermek,a több százezres gépek és a spéci edzőtervek,ezek vezetnek valamire.
de nem is kell írnod,tudom te nem akarsz 'izomagyú' lenni,stb.
de hidd el vagy normálisan csinálod,vagy semmi nem lesz belőle.