Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom, engem leginkább az utolsó dolog fogott meg18Barca99 írta:Nem tudom, hogy hogy jött ki, de szerintem nem is ez a lényeg most.Tocy írta: ez az 54/58 hogy jöhetett ki? bocsi, hogy mindig statisztikázok...Egyébként tényleg hihetetlen, és az utolsó mindent elmond...
Nem tudom, hogy hogy jött ki, de szerintem nem is ez a lényeg most.Tocy írta: ez az 54/58 hogy jöhetett ki? bocsi, hogy mindig statisztikázok...Egyébként tényleg hihetetlen, és az utolsó mindent elmond...
a másik 7 továbbjutóvíscaelbarca!forever írta:ha bejutunk a negyeddöntőbe, melyik csapatok jöhetnek számításba ? nem tudja valaki ?
Egyértelmű, hogy Barca.FtcSikiHun írta:
Egyébként Levi: Arsenal vagy Barca?![]()
ez az 54/58 hogy jöhetett ki? bocsi, hogy mindig statisztikázok...18Barca99 írta:http://www.youtube.com/watch?v=d5QuCGOq80Y
Egy kis "felkészítő" a következő és ízelítő az előző Barca-Arsenal párharcból.
Messi első gólját akárhányszor nézem meg engem kiráz a hideg. H-I-H-E-T-E-T-L-E-N.
A nyilatkozatokhoz kell egy kis angol nyelvtudás de nagy részük egész szépen beszél. Egyedül talán Bendtner beszél nehézkesebben.
A következő hozzászóláshoz pedig no comment...
"Messi:
Hat Trick against Real Madrid: age 19
4 Goals vs Arsenal: age 22
58 goals in 54 games: 2009-2010 (age 23)
2011: More assists than Xavi and Iniesta COMBINED
WTF?!?!?!?!?!?!? Is anyone still doubting that he is the best player in HISTORY???"
Nem kívánok senkinek sem sérülést, főleg mivel bírom az Arsenalt, de pici öröm van bennem, hogy nem fogja veszélyeztetni a kapunkat. Mostanában nincs csúcsformában az Arsenal, bár mi sem, de remélem egy 3ast verünk nekiklevproff írta:Úgy néz ki, hogy Nasri sérülése (mi más) miatt kihagyja az első meccset. Ez komoly érvágás lehet, az elmúlt hónapokban a legjobb ágyús volt. Előreláthatólag 4 hetet kell majd kihagynia.
Most de csak egy negyed órás összefoglaló és már 2. félidő.mes írta:mikor?L.Messi 10 írta:EuroSport
Barcelona-Manchester United
2009 Roma
Összefoglaló szerűség.