kurdt írta:körülbelül a második helyre tegyétek oda a Black Swan c. Aronofsky-darabot. Nekem fura ez a srác, mindenki nagyon imádja, ellenben szvsz a Pi legjobb esetben is közepes, a Requiem egy picit túlságosan is hatásvadász, a Pankrátor meg [auto_cenzúra] és kész...ellenben ez a Black Swan valami egészen fantasztikus...
3,14 - őrületes film. egyedi, és ettől nagyszerű. nincs teletömve buta amerikai klisékkel, az meg hogy fekete-fehér csak dob az egeszen.
rekviem - mikor anno végignéztem azt mondtam magamban, hogy soha többet nem nézem meg, nekem akkora traumat okozott az egesz movie (ezzel arra célzok h oriasi film)
forrás - kihagytad, pedig kivancsi lettem volna a véleményedre. ennél a filmnél érzem azt, hogy a (jogosan) túlajnározott aronofsky, vmi bődületesen nagyot akart alakítani. a zene, a képi világ tökletes, de a film maga egy nagy kuszaság (persze lehet mondani, h muvesz film, meg nem értettem meg a lényeget, stb stb). sztem a leggyengébb műve
pankrátor - egysze már vhol irtam errol a filmről. olyan kis movie ami mondjuk az m2 hajnali 1-es sávjába való. lassú, eléggé cselekvésmentes, mégis ugy alltam fel a végén, h [auto_cenzúra] jo volt. ez a film mutatja, meg aronofsky mekkora rendezo, hiszen az elozo, tulfutott rendezéseihez képest ez teljesen más.
fekete hattyú - most kezdek neki, holnap bezámolok