Laja írta:Charlie, mint látod kölcsönbe írtam fél évre, egyébként az idén már 9 gólt lőtt ha jól emlékszem. és Olisadebe NON EU-s nem? Neuville meg EU-s és nem szerpel nemzetközi kupában sem és Guily helyén is bevethető.
Mert most speciel Guily helyére sincs játékosunk, azt hiszem Iniesta nem pont oda való, ahol a hétvégén is játszott.
De nem azt mondtam ,hogy ő lenne a legjobb, csak beugrott.
Saviolának sokkal jobban örülnék, csak vele a BL-ben még nem vagyunk kisegítve.
Egyébként pedig azon a véleményen vagyok, hogy egy olyan igazi erőcsatárra lenne szükségünk igazán - ahogy Rijjkard is nyilatkozta -, mert a későbbiekben a BL-ben az olasz meg angol védők ellen Eto'o lehet hogy kevés lesz. nem lehet mindent technikai tudással megoldani. Na ilyen volt pl Kluivert, nem mintha őt siratnám, de ilyen van Nistelroy, Ibrahimovics, Gudjonsen, azt hiszem pl. Hasselbainkot érdemes lett volna hasonló módon szerződtetni INGYEN mint Henkét.
Hú ez már kész regény lett, bocs mindenkitől!
Rendben van,értem én hogy csak kölcsönbe szeretnéd,de Neuville 1kis gizda svájci szval,nem lenne ő jó csatárnak,az igaz hogy jól játszik mostanában lövöldözi a gólokat.Nem is Giuly helyén játszik hanem a baloldalon ha jól tudom.Lehet hogy tévedek.De mind1.....Olisadebe lengyel,szval EU tagok.
C.