Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gyalázat... a "més que un club" eszme szembeköpése és sárbatiprása..Lionel85 írta:Korábban már bemutattam az El Mundo Deportivo egyik mezét, itt a legfrissebb elképzelése Roselléknek:
A kép szerint nem elég, hogy szponzor van a mezen, még el is rondítják és még tovább ássák alá a hagyományainkat!
Az inter mezén érdekes minta van ha jobban megfigyeled, gondolom arra céloznak hogy olyan lenne nekünk is.csababarca írta:Lionel85 írta:
A kép szerint nem elég, hogy szponzor van a mezen, még el is rondítják és még tovább ássák alá a hagyományainkat!
Most ez mi? az a hosszúujjas mez lenne a következő szezontól a mezünk?és mi a kis kép az inter mezével? ott mi történik?
Lionel85 írta:
Tudom,hogy nem fizetnek érte annyit,de nem hiszem,hogy ennyire rálennénk szorulva a pénzre. Nem hiszem hogy ekkora csődben van a csapat. Ha volt pénz igazolásokra idén eddig 75 millió,akkor nem lehet akkora baj. Tudom,hogy mondták,hogy van csőd meg ilyenek,de ha nem "szórtunk" volna el 75 milliót igazolásra,még talán el is hinném.Lionel85 írta:Figyelj, a cipő belsejéért nem fizetnek annyit! A két katalán lap közül az egyik nemrég lehozta, a mezen melyik felület mennyi pénzt hoz. A legtöbbet a mez elülső része a hason. A második legtöbbet a hátrészen és a harmadik legtöbbet a nadrágon. És így tovább. Szóval ha a cipő belsejében akarnák elrejteni a QF feliratot, akkor nem 165 milliót kapna a csapat az 5 évre.
Figyelj, a cipő belsejéért nem fizetnek annyit! A két katalán lap közül az egyik nemrég lehozta, a mezen melyik felület mennyi pénzt hoz. A legtöbbet a mez elülső része a hason. A második legtöbbet a hátrészen és a harmadik legtöbbet a nadrágon. És így tovább. Szóval ha a cipő belsejében akarnák elrejteni a QF feliratot, akkor nem 165 milliót kapna a csapat az 5 évre.Messithebest írta:Igazából engem az UNICEF anno nem annyira zavart,és most sem zavar,hiszen jól mutat a mezen + jótékonysági dolog miatt van rajta a mezünkön. De ez a Qatari hülyeség,oké hogy pénz,de akkor is. A legjobb lenne ha a cipőjük belsejébe lenne eldugva a lehető legkisebb írásban. Annyira nem illik a mezre,hogy az valami hihetetlen.Lionel85 írta:Az oldalon a hozzászólásom is erre utalt.Vili bácsi Barça mezben jeee.
![]()
Siralmas. Eddig akárhány mezvariációt láttam a QF logójával, feliratával, egyik sem tetszett. Egyszerűen ronda mind. Talán csak azért, mert megszűnik a mez "szüzessége", ami ugyan az UNICEF felirattal már korábban megszűnt, de egy másik ország nevét reklámozva abszolút elveszti hagyományait.
Kajak,ha nem lenne ott a Barça címere,illetve nem tudnám hogy ez a mi mezünk,kajak képes lennék mondani pl a Genoát,akit már írtak nem sokkal lejjebb. Annyira felismerhetetlen lesz így az egész mez.
Igazából engem az UNICEF anno nem annyira zavart,és most sem zavar,hiszen jól mutat a mezen + jótékonysági dolog miatt van rajta a mezünkön. De ez a Qatari hülyeség,oké hogy pénz,de akkor is. A legjobb lenne ha a cipőjük belsejébe lenne eldugva a lehető legkisebb írásban. Annyira nem illik a mezre,hogy az valami hihetetlen.Lionel85 írta:Az oldalon a hozzászólásom is erre utalt.Vili bácsi Barça mezben jeee.
![]()
Siralmas. Eddig akárhány mezvariációt láttam a QF logójával, feliratával, egyik sem tetszett. Egyszerűen ronda mind. Talán csak azért, mert megszűnik a mez "szüzessége", ami ugyan az UNICEF felirattal már korábban megszűnt, de egy másik ország nevét reklámozva abszolút elveszti hagyományait.
Az oldalon a hozzászólásom is erre utalt.LM10 írta:
Nekem középen a szponzor itt olyan, mint a Barátok Közt logója![]()
![]()
[img]http://www.baratok_kozt.abbcenter.com/weboldal/baratok_kozt/cikkek/baratok-kozt-logo.jpg[/img]
Csak színben hasonlítLM10 írta:
Nekem középen a szponzor itt olyan, mint a Barátok Közt logója![]()
![]()
[img]http://www.baratok_kozt.abbcenter.com/weboldal/baratok_kozt/cikkek/baratok-kozt-logo.jpg[/img]
Hellóóóóóó:"Tibetben tartózkodó Guardiola inkább a hely szellemének megfelelően filozófiai oldalról közelítette meg a dolgot."Drigo írta:Biztos csak véletlen egybeesés, hogy Spanyolországban ma van bolondok napja...
Apropó igazad van. De hát mint azt tudjuk,a Barca nem spanyol..... (bár aki kitalálta az lehet spanyol)Drigo írta:Biztos csak véletlen egybeesés, hogy Spanyolországban ma van bolondok napja...
Nekem tetszik, már régóta vártam egy ilyen idegenbeli mezre Real ide vagy oda. Am kicsit hasonlít a Genova idegenbeli mezére:
TE JÓ ÉG!!!!!!! Volt tavaly egy elképzelésem,pont ugyan ilyen szinekre gondoltam idegenbelinek hirtelen(csak az uniceffel). Aztán gyorsan elvetettem mivel hogy ilyen úgysem lesz,mivel a fehér a Real színe,erre tessék....
pár évig így volt, de idén pl. nem így van.Messithebest írta:Lehet hogy hülye kérdés de.... Jól tudom hogy csak a BLben a mezszámoknál és a neveknél sima a háttér?És ha igen,miért?
aztamindenit! ez nagyon durva...
http://www.classicfootballshirts.co.uk/ ... a.html?p=4MessiFan írta:http://www.fcbarcelonamemorabilia.com/1 ... 20_2CL.htm
Pont ilyen kéne Messisbe (30-as mezszám ugyebár). Ha ilyenem lenne akkor én lennék a világ legboldogabb embere.
Ilyen mezt lehet valahol még kapni nem csillagászati összegekért?