Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
HUN - Magyar nyelvű (csak kiemelik a magyar hangot, egyébként biztosan tartalmaz még angol hangot, xy feliratot, stb)torrestoni írta:Sziasztok!
Egy Samsung LED TV-n akarok pendrive-on keresztül filmet lejátszani, s itt meg is nézhető, miket támogat a beépített lejátszó.
Visoznt a legtöbb filmnél más, vagy szinte semennyi adatod nem közölnek. Van több film, amit feleslegesen nem akarok letölteni, s csak ennyi információ van:
XY movie HUN.PAL.DVDR
Pedig de...Leomessi14 írta:
100%?Csak mert Fifa bajnoksagban vagyok s a csava kilepett 5-1 utan es nem akarja az eredmenyt elfogadni,s kell bizonyitek,de az utolso Print rosszul sikerult s nagy feketeseg.
![]()
Valahogy sztem lehet mert vannak akik 5ot keszitenek meccsenkent,s feltoltik,nem hiszem hogy allandoan,Alt+Tab-oznak.
Amugy koszi,a valaszt de remelem nincs igazad(semmi kotozkodes termeszetesen)
Lehet többet is csinálni de ők nem Print Screenel csinálják hanem az Xfire szerverkereső nevü programmal (nem tudom mennyire ismered). Ott van a Scroll Lock + S billentyűkombináció ami csinál egy képet amit rögtön elment a program mappájába, és amikor kilépsz a játékből felajánlja hogy fel is töltheted xfire.com-ra ahol a barátaid is látják.Leomessi14 írta:100%?Messithebest írta:Hát sehogy,csinálsz 1et,alt+tab,lemented,majd ugyanez minden képnél.Leomessi14 írta:Ha Print Sceennel csinalok kepeket,akkor hogy lehet a regebbiket feltolteni.(Pld egy Fifa meccsen csinaltam 4-5 printscreen-t,de csak az utolso tudom megjeleniteni pld Paintban)
AKI TUD SEGITSEN KERLEK<FONTOS!!!!Csak mert Fifa bajnoksagban vagyok s a csava kilepett 5-1 utan es nem akarja az eredmenyt elfogadni,s kell bizonyitek,de az utolso Print rosszul sikerult s nagy feketeseg.
![]()
Valahogy sztem lehet mert vannak akik 5ot keszitenek meccsenkent,s feltoltik,nem hiszem hogy allandoan,Alt+Tab-oznak.
Amugy koszi,a valaszt de remelem nincs igazad(semmi kotozkodes termeszetesen)
100%?Messithebest írta:Hát sehogy,csinálsz 1et,alt+tab,lemented,majd ugyanez minden képnél.Leomessi14 írta:Ha Print Sceennel csinalok kepeket,akkor hogy lehet a regebbiket feltolteni.(Pld egy Fifa meccsen csinaltam 4-5 printscreen-t,de csak az utolso tudom megjeleniteni pld Paintban)
AKI TUD SEGITSEN KERLEK<FONTOS!!!!
Hát sehogy,csinálsz 1et,alt+tab,lemented,majd ugyanez minden képnél.Leomessi14 írta:Ha Print Sceennel csinalok kepeket,akkor hogy lehet a regebbiket feltolteni.(Pld egy Fifa meccsen csinaltam 4-5 printscreen-t,de csak az utolso tudom megjeleniteni pld Paintban)
AKI TUD SEGITSEN KERLEK<FONTOS!!!!
Neked van meghívód ncore-ra? Ha igen megdobsz 1el? Köszi előre is.Talma írta:https://n****.cc/torrents.php?action=details&id=508824
Parancsolj. Ha nem vagy regisztrálva vagy lassan jön le, írj PM-et nekem, aztán könnyítünk a problémádon.
Hát nem tudom,nekem a max netem sebességével simán lejött.LM10 írta:Én is onnan kezdtem el szedni, de tegnap max 20kb-val jött csak..Én BeLoadról töltöttem és semmi gond nincs vele,kiválóan megy.
Én BeLoadról töltöttem és semmi gond nincs vele,kiválóan megy.LM10 írta:Akkor máshonnét kell beszereznem. Elcsesztem 2 lemezt ezzel...(+1 az aktiválóra)szajko írta:Az aktiváló stimmel. Lehet a játékkal van a gond. De az aktiválót tartsd meg a későbbiekben szükséges lesz. Lehet a piratebayos cuccal van a gond...LM10 írta:Az lehet, hogy hibás maga a játék amit letöltöttem? Piratebayről szedtem le.
Amikor megnyitom az aktiválót, több nyelven felirat jön be.
Akkor máshonnét kell beszereznem. Elcsesztem 2 lemezt ezzel...(+1 az aktiválóra)szajko írta:Az aktiváló stimmel. Lehet a játékkal van a gond. De az aktiválót tartsd meg a későbbiekben szükséges lesz. Lehet a piratebayos cuccal van a gond...LM10 írta:Az lehet, hogy hibás maga a játék amit letöltöttem? Piratebayről szedtem le.
Az aktiváló stimmel. Lehet a játékkal van a gond. De az aktiválót tartsd meg a későbbiekben szükséges lesz. Lehet a piratebayos cuccal van a gond...LM10 írta:Az lehet, hogy hibás maga a játék amit letöltöttem? Piratebayről szedtem le.
De nem jódaffy írta:így kell lennie,amikor kijön a felirat,kiveszed és beteszed a játékot,aminek mennie kelleneLM10 írta:Az lehet, hogy hibás maga a játék amit letöltöttem? Piratebayről szedtem le.
így kell lennie,amikor kijön a felirat,kiveszed és beteszed a játékot,aminek mennie kelleneLM10 írta:Az lehet, hogy hibás maga a játék amit letöltöttem? Piratebayről szedtem le.
Dashboardot frissítetted mióta megvan a box? Én nem frissítettem és a PES 11hez sem kellett semmi,kiírtam és ment.LM10 írta:Na srácok, kipróbáltam az aktiváló lemezzel is, de nemjóÚgy írtam ki a dvd-t, mint ahogy szajkó küldted a linket, dupla rétegűre is, de nemjó.
Valami olyasmit ír ki a BOX a játéknál, hogy "ez a fajta kód nem ismer ezen a konzolon"(angolul írja ki, és xbox-ra töltöttem le a játékot is).
Van még valami egyéb ötletetek?
nekem csak simán ki lett írva az iso egy dl dvd-re,mindenféle extra állítgatás nélkül. a dvd-n is csak az iso fájl van rajta...LM10 írta:Na srácok, kipróbáltam az aktiváló lemezzel is, de nemjóÚgy írtam ki a dvd-t, mint ahogy szajkó küldted a linket, dupla rétegűre is, de nemjó.
Valami olyasmit ír ki a BOX a játéknál, hogy "ez a fajta kód nem ismer ezen a konzolon"(angolul írja ki, és xbox-ra töltöttem le a játékot is).
Van még valami egyéb ötletetek?