Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na jah. nem itt kellett bizonyítania, hanem olyan csapatoknál, amik ideálisak átszokni. hát nem sikerült...de a b csapat szerintem azért jól jár vele. spanyol másodosztály csak nem lesz erős neki...socio66 írta:de hogy ennyire ne váljon be..
pedig pont olyan szintű csapatokba adtuk kölcsön,ahol ideálisan felépíthette volna magát,ehelyett megbukott mindenhol.
14 millió eurónkba volt,ennél többet vártam tőle.
a sport.es-en van egy cikk.d írta:Tudnátok erről egy cikket linkeni, mert én nem találok sehol.
http://www.barcelonista.hu/2011/08/keir ... atlakozik/d írta:Tudnátok erről egy cikket linkeni, mert én nem találok sehol.
Meg szerintem jobban szem előtt is lenne.ab1daL írta:Na előrelépés az ügyében! Megegyeztek Zubival, hogy a B csapattal tölti az előszezont. Egyébként tegnap volt egy cikk, hogy a B csapat 9-est keres, szerintem ha meggyőzi Eusebiot az előszezon során, akkor talán maradhat a B csapatnál. Ez még mindig több lenne, minthogy megint valahova elmegy kölcsönbe.
Ez egész jó megoldásnak tűnik. Kicsit közelebbről is ismerkedne a klubbal, mert eddig ebben nem volt túl sok része. És a B csapatnak sem árt az erősítés.ab1daL írta:Na előrelépés az ügyében! Megegyeztek Zubival, hogy a B csapattal tölti az előszezont. Egyébként tegnap volt egy cikk, hogy a B csapat 9-est keres, szerintem ha meggyőzi Eusebiot az előszezon során, akkor talán maradhat a B csapatnál. Ez még mindig több lenne, minthogy megint valahova elmegy kölcsönbe.
Hát én nemtudom,nálam is egy nagy ? a srác!!!De egy dolgot nem értek,mikor megvettük,minek adtuk kölcsön a Benficához???A Portugál nem valami erős bajnokság,ennyiből mehetett volna a 3. osztályba a Barca B-hez...Utána meg a Fiorentina,hát érzésem szerint azért ott nem volt olyan rossz,sőt pár meccsen játszani is láttam,a legemlékezetesebb egy Inter elleni meccse volt,mikor hajtott,és kitette mindené a pályára,és nagyon jól játszott,az Inter védők nem birtak vele,szóval szerintem a tehetsége megvan!!!Amúgy ezt a visszaadjuk Braziliába dolgot megint nem értem,mert most már tényleg azt mondom,h inkább ment volna vissza az Athletichez,és a 2. osztályba nyomhatta volna ezt az évet,és ha jól tolja akár szezon közbe fel is jöhetett volna,látva, hogy mennyire kellett volna egy támadó!!!Én a felkészülési szezonban mindenképp megadnám neki az esélyt,és ha jól tólja,akkor itt tartanám,mert Bojan idei teljesítményét tutira hozná,érzésem szerint Bojan jövőre sokkal jobb lesz,de Keirison szerintem elféren,max a 2. csapatba tolhatná,és ha ott se menne,akkor eladnánk!Barcaman14 írta:Keirison számomra egy hatalmas kérdőjel!chonggy írta:Ha körülnézünk csak a Barca házatáján,találunk nem egy bukott fiatalt (GDS,Bojan-benne még van remény,Keirison)igazából szinte semmit nem tudok róla, azon kívül hogy hogy hívják és hogy honnan igazoltuk. Nem tudom hogy lehet-e őt bukott fiatalnak nevezni. Persze jönnek az érvek, hogy ha a Benficánál és a Fiorentinánál nem volt képes megragadni akkor itt hogy tudna. Ezt addig nem tudjuk meg amíg nem játszik nálunk is pár meccset. Szerintem megérdemelne egy esélyt, ki tudja?! Így látatlanban is remélem hogy látom még őt Barca mezben játszani legalább egyszer!
Keirison számomra egy hatalmas kérdőjel!chonggy írta:Ha körülnézünk csak a Barca házatáján,találunk nem egy bukott fiatalt (GDS,Bojan-benne még van remény,Keirison)
olvastam valami olyasmit is, hogy Kerison-Neymar csere lesz, mert Rosselnek tetszik Neymar játéka és szeretné Barca mezben látniMessa írta:Santosnál van.Messithebest írta:Hogy miért vettük meg? Jó kérdés...Amúgy ha jól tudom a Palmeirasnál van mostanság.
Santosnál van.Messithebest írta:Hogy miért vettük meg? Jó kérdés...Amúgy ha jól tudom a Palmeirasnál van mostanság.
Mert ő volt minden idők legfiatalabb brazil gólkirálya. Egyáltalán nem tűnt rossz vételnek. 12 millió egy piszok fiatal brazil gólkirályért jó üzletnek tűnt. Csak épp mint sok más brazil, nem sikerült alkalmazkodnia(még) az európai focihoz.Barcaforever írta:De mi a fenének vettük meg?Ezt magyarázza meg vki.Capon írta:Hát én szinte biztos vagyok benne hogy nem fogjuk Barca mezben látni.
Azért megnézném egyszer egy szezonban, hogy mit tud itt produkálni ha már megvettük szerencsétlent.
De mi a fenének vettük meg?Ezt magyarázza meg vki.Capon írta:Hát én szinte biztos vagyok benne hogy nem fogjuk Barca mezben látni.
Azért megnézném egyszer egy szezonban, hogy mit tud itt produkálni ha már megvettük szerencsétlent.