Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Márpedig szinte biztosnak érzem hogy Abidal középen fog kezdeni!Lionel85 írta:Összeszorul a gyomrom, amikor Abidal nevét meglátom középhátvédként! Egy Levante ellen igazán megengedhetnénk magunknak, hogy két fiatallal álljunk ki, esetleg Militóval is kezdhetnénk, de nem játszaná végig a 90 percet. Nem látom értelmét annak, hogy egy olyan játékost szerepeltessünk középen, akinek semmi affinitása nincs a középhátvéd poszthoz.
Az utóbbi időben Abidal jól teljesít mint középhátvéd, illetve általában jó formát mutat.Lionel85 írta:Összeszorul a gyomrom, amikor Abidal nevét meglátom középhátvédként! Egy Levante ellen igazán megengedhetnénk magunknak, hogy két fiatallal álljunk ki, esetleg Militóval is kezdhetnénk, de nem játszaná végig a 90 percet. Nem látom értelmét annak, hogy egy olyan játékost szerepeltessünk középen, akinek semmi affinitása nincs a középhátvéd poszthoz.
Ha Fontast írtál volna Bartra helyett, még megértem. Milito felépült, ő valszeg játszik. Én a Fontas-Milito kettősnek örülnék, hogy legyen alkalma még1x Fontasnak bizonyítani, de ugyanilyen jó eséllyel lesz Abidal középen.messideco írta:Akkor én is
Valdés- Alves,Bartra,Abidal,Maxwell-Busi,Keita,Xavi-Iniesta,Villa,Pedro
Cserék: Bojan,Afellay,Mascherano
Tipp: 3-0 ide
Afellay nem játszhat még,és Milito hol van?messideco írta:Akkor én is
Valdés- Alves,Bartra,Abidal,Maxwell-Busi,Keita,Xavi-Iniesta,Villa,Pedro
Cserék: Bojan,Afellay,Mascherano
Tipp: 3-0 ide
Akkor mi értelme a szerződésnek? És miért változtatja a szövetség a döntéseit? Komolyan mondom, nem értem. De szerintem maguk a spanyolok sem értik. Nagyon nem oda illő emberek dolgoznak az LFP-ben...Fecooo írta:nincs halasztás...
2-án nem, 3-án igenMessithebest írta: Afellay(?Nem tudom h játszhat e)
Ezt lefordítanád bővebben? Nem nagyon értek még angolul.... Szóval pls!Alberto10 írta:http://uk.eurosport.yahoo.com/27122010/ ... tures.html
Elmaradhatnak meccsek! Remélem nem következik be...
Na jó, de ez még meccs előtt voltIlúvatar írta:9Dave írta: Tippek közül enyém volt legközelebb (gólkülönbség meg ugyanannyi)
az élőközvetítések topicban, az első félidő után 5-0 -ra tippeltem
Én 5-0-t álmodtam, de mondom kiröhögtök ha beírom...és végülis nem is jött beIlúvatar írta:9Dave írta: Tippek közül enyém volt legközelebb (gólkülönbség meg ugyanannyi)
az élőközvetítések topicban, az első félidő után 5-0 -ra tippeltem
Azért a gólszerzőket nem volt nehéz eltalálni, szinte csak ők hárman lődözik a gólokat a csapatban.9Dave írta: Azért csak valami hasonló lett!![]()
![]()
![]()
Tippek közül enyém volt legközelebb (gólkülönbség meg ugyanannyi)