Majd amikor naponta 20adszor fognak csicska szóviccekkel szivatni, emlékezzetek, hogy ti is ezt tettétek!
Ja, és gondolom, hogy ezután valszeg a szerettem Andrew törölni fog, mert egy...
1. Ez már csak így megy. Engem is szivattak a Hercules után, én is őket az 5-0 után. Mi ezen a rossz?!Legszebb öröm a káröröm, aki ezt tagadja, hazudik!
2. Lehet jól teszi a szeretted ha töröl. Szándékosan olyan fórumokat olvasgatsz, ami felb...a az agyad. Aztán mérgedben beírsz 1-2 provokáló hszt. MIre jó ez? Én is látogatok gyakran a szomszédba. 2 topikot látogatok össz-vissz: Real vs Barca, ritkán írok, akkor se próbálok vitát szítani, bár abban a topikban megengedett vmilyen szinten. A másik topik amit látogatok a Kommentáld a híreket. Ezt azért látogatom h elolvassam pl kit hoztak mostanában szóbal a Real-lal. Ide nem írok.
Annyira felesleges volt a hszed. Egyszerűen nem látom értelmét. Mi is tudjuk. Én is nyilván örülök neki ha a Barca blt nyer, büszke vagyok arra h ennek a csapatnak szurkolok, lehet ilyenkor nagyobb a mellény. Ugyanúgy a Realosok is büszkék arra ha megy a szekér, olyankor nagy a mellény. Amikor szezon elején szórtátok jobban a gólokat, még fogadtam is egyik csoporttársammal a Clasicora(nyertem 2 sört), egy másik gyerekkel a csoporttársam meg egyenesen egy láda sörbe fogadott, mert meggyőződése vot h idén a Real mindent megnyer, amibe indult. Ha győz a kedvenc, nagy a mellény, ha veszít, jönnek az ellen szurkolói szivatni. ÉS EZ ÍGY VAN RENDJÉN!
Ezért érzem feleslegesnek a hszedet. Az egyetlen ok, amiért írhattad, azért van, hogy magadra haragíts néhány embert. Vagy legalábbis csak ennyit érsz el vele.
Remélem nem rúgnak ki, hanem helyette egy kicsit elgondolkodsz.