Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Padra lett igazolva!Tdavid írta:Kicsit meglepő számomra is hogy Messi kezd, de mondjuk így csak erősebbek vagyunk.
Aminek viszont örülök hogy Adriano kezd.Komolyan csóri srácot már sajnálom...alig kap lehetőséget.
sportklubDawe írta:Adják vhol a meccset fiúk vagy marad a net?
Nekem annyira nem. Nyerni kell, a hétvégén pihenhetett, akkor most miért tegye?Initom írta:mondjuk azért nekem meglepő Messi kezdetése.
Nektek nem?
Pep is érzi, hogy gond lehet, inkább meg akarjuk előzni, azzal, hogy vezetést szerzünk, s utána le lehet cserélni, minthogy nehéz helyzetben behozni 30-35 percre!Initom írta:mondjuk azért nekem meglepő Messi kezdetése.
Nektek nem?
Soha nem mondtam ilyet, kikérem magamnak! Az viszont már-már hazugságnak fogható fel, hogy ezek után kijelenti, hogy számít a játékosára! Így?lui1698 írta:Így van.gergo9 írta:Kiborította a kulás vödört a média a szurkolók elé/felé innentől kezdve nincs joga semmit sem elvárni.
Ne várjuk már el hogy ezek után gesztusokat tesz Pep Milito irányába
Kicsit soknak érzem, hogy mindíííg minden körülmények között Pep a mocsok szemétláda.
http://veetle.com/index.php/channel/view#4c5c79982f2e7LM10 írta:Basszus Rojadirectán az összes link vagy akadozik vagy nem jön be.Valaki dobna egy linket?
nagyon tisztelem őket!Bob_Marley írta:s ha minden igaz csak b.a.sz.kMessiFan írta:
Egyébként én eddig nem tudtam de a Bilbaonak csak spanyol játékosa van.
És sosem estek ki a ligából,kupából 2ik legtöbb Copa del Rey (vagy elődje) győzelem!
Szóval nem kicsit megsüvegelendő klub
Abszolút adom,Milito ügyben az a véleményem,a klub mellette állt mindííg minden körülmények között,szerintem is Pep van állandóan feltüntetve rossz színben,másrészről Eto'ot még megértem,de Tourét és Militot nem értem. Touré szintjét szerintem már simán megüti Busi és Masch,míg Milito nem tudom mit vár. Piqué és Puyol is jobb,tehát egyértelműen ők kezdenek.lui1698 írta:Kicsit soknak érzem, hogy mindíííg minden körülmények között Pep a mocsok szemétláda.
Így van.gergo9 írta:Kiborította a kulás vödört a média a szurkolók elé/felé innentől kezdve nincs joga semmit sem elvárni.Lionel85 írta:]Méltó válasz Militónak Peptől, hányadán is állnak!
Most már tényleg jobban teszi Gaby, ha lelécel! Nincs eléggé megbecsülve.
Ne várjuk már el hogy ezek után gesztusokat tesz Pep Milito irányába
A Bilbao arról (is) híres, hogy a eddig csak Ba.szk játékosaik voltak. Ők még tisztelik a hagyományaikat...MessiFan írta: Egyébként én eddig nem tudtam de a Bilbaonak csak spanyol játékosa van.
s ha minden igaz csak b.a.sz.kMessiFan írta:
Egyébként én eddig nem tudtam de a Bilbaonak csak spanyol játékosa van.
Kiborította a kulás vödört a média a szurkolók elé/felé innentől kezdve nincs joga semmit sem elvárni.Lionel85 írta:]Méltó válasz Militónak Peptől, hányadán is állnak!
Most már tényleg jobban teszi Gaby, ha lelécel! Nincs eléggé megbecsülve.
Ott van.Messa írta:Tényleg, Afellay kispadon ül?
Kivédené az összeset még Iraizoz helyett is kivédene 1-2 tizitkennyke04 írta: (én megnéznék már egy jó kis idegölő 11-es párbajt, már csak Pintinho miatt is)