Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Villában azért még jó néhány remek szezon benne lehet, 40 millióért biztos nem 1 szezonra terveztek vele. Cserének meg azért csak drága mulatság lenne Pato. Nincs rá szükségünk.gygerike írta:Villa se fiatal már , Bojan meg eddig minden jel szerint kevésVictor_Valdes írta:Mégis mi szüksége lenne a barcának patora?
Rremélem a zsivány mosollyal a végén arra gondolsz hogy jön ideLivia Drusilla írta:De Patot miért is akarnák eladni?bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/mi ... ir-2058697
Szép is lenne, a három "jófiú"...
De Patot miért is akarnák eladni?bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/mi ... ir-2058697
Szép is lenne, a három "jófiú"...
Viccelsz?L.Messi 10 írta: Bence nem tudom hogy Balotelli vissza mer-e még menni Olaszba. Torinóban biztos "megszeretgetnék".
Ronaldinho nem hinném hogy még akar valamit Europában. Az ő sorsa szerintem eldőlt, hazatér Braziliába.Charlie írta:Inter érdeklődik Ronaldinho és az udinesei Sanchez után. Sanchezért 20-25milliót kérnek.
C.
messideco írta:Tény, hogy a Calciopolinak nagy hatása volt az egész olasz focira. De nem menjünk ebbe ismét bele.
A válogatott teljesítménye sem csillog (2008,2010). Generációváltás kell az olaszoknál, elfeledni a nagy öregeket. Sajnos a legtöbb fiatalt elherdálják a csapatok: Balotelli,Acquafresca,Giovinco,Rossi stb...
Habár most Prandelli egész jó csapatot rakott össze...
Az IS benne volt. De a sikeres generáció kiöregedése is. A három játékos, akit LM10 felsorolt sem fiatal már. És egyenlőre én a mostani fiatal olasz labdarúgókba nem látom azt a potenciált, amit elődjeikben. Persze ettől elsősorban a válogatott lesz gyenge, a klubcsapatok érhetnek el sikereket légiósokkal. Korábban azért a Juventus vagy a Milan komoly erősségei voltak az olasz klasszisok.L.Messi 10 írta:Mitől eshetett vissza? Erre csak egy szót mondok neked: Calciopoli...LM10 írta:De mitől eshetett ennyire vissza az olasz foci? Lehet csupán a generáció az oka? Hol vannak most a válogatottban egy Cannavaro,Del Piero,Totti,Inzaghi,Nesta és még lehet sorolni. Ma a válogatottban nincsenek ilyen szintű labdarúgók, Pirlo,Gattuso,Buffon a kivételek kb. Meg az olaszokban az a gond, hogy a klubok komolytalan játékosokért kiadnak több 10 millió eurókat.
Én szurkolok nekik, hogy újra ütősek legyenek, mert jót tenne a BL-nek is 1-1 erős Milan vagy Juventus.
Ebben van valami. 2006-ban, még VB az olasz csapat+a bajnokság is izgalmas volt, ahol az Inter még beleszólni sem tudott, Milan és a Juve küzdött.L.Messi 10 írta:Mitől eshetett vissza? Erre csak egy szót mondok neked: Calciopoli...LM10 írta:De mitől eshetett ennyire vissza az olasz foci? Lehet csupán a generáció az oka? Hol vannak most a válogatottban egy Cannavaro,Del Piero,Totti,Inzaghi,Nesta és még lehet sorolni. Ma a válogatottban nincsenek ilyen szintű labdarúgók, Pirlo,Gattuso,Buffon a kivételek kb. Meg az olaszokban az a gond, hogy a klubok komolytalan játékosokért kiadnak több 10 millió eurókat.
Én szurkolok nekik, hogy újra ütősek legyenek, mert jót tenne a BL-nek is 1-1 erős Milan vagy Juventus.
Mitől eshetett vissza? Erre csak egy szót mondok neked: Calciopoli...LM10 írta:De mitől eshetett ennyire vissza az olasz foci? Lehet csupán a generáció az oka? Hol vannak most a válogatottban egy Cannavaro,Del Piero,Totti,Inzaghi,Nesta és még lehet sorolni. Ma a válogatottban nincsenek ilyen szintű labdarúgók, Pirlo,Gattuso,Buffon a kivételek kb. Meg az olaszokban az a gond, hogy a klubok komolytalan játékosokért kiadnak több 10 millió eurókat.
Az Interen kívül nem vagyok oda az olasz csapatokért, de most neked, és veled egyező véleményű emberekkel értek egyet. Az olasz bajnokság a 2000-s évek elejéhez képest nagyon visszaesett, és ez még úgy is igaz, h a két milánói csapatnak becsúszott azért egy-egy BL-t. De a németeket még igy is kilométerekkel megelőzik. Igazából a BL-ban az egyetlen német csapat, ami évek óta tud vmit mutatni, az a Bayern. Nem tartom jó ötletnek a 4 német csapatot, a másik 3 csapat csak tölteléknek jó. Platini új rendszerével már így is csökkent a színvonal, most ezzel tovább fog. Bár legalább annyi pozitívum van benne, h az igazán esélyes csapatoknak könnyebb lesz a csoportkör, + még a nyolcadöntőben is kaphatnak viszonylag könnyű ellenfelet.L.Messi 10 írta:Nagyon sok embertől hallottam már (sajnos) hogy a Bundásliga jobb mint a Seria A és jobban megérdemlik a 4 BL induló helyet. Na akkor ezeknek az embereknek ajánlom figyelmébe eme írást: http://juventushungary.hu/index.php?opt ... Itemid=175
Én ma reggel beszéltem egy ős Milanos ismerőssel, szerinte jó edző csak tapasztalatlan. Kíváncsi vagyok mire lesz képes az Internél, remélem nem többre mint Benitez.LG írta:Én csak most reagálnék az Internél történt dolgokra. Benitez menesztésének nagyon örültem, de úgy gondolom, h ennek már rég meg kellett volna történnie. Szezon eleje óta látszik, h nagyon nem megy vele.
De mikor megtudtam, h Leonardo jön helyette, hát nagyon húztam a számat. Nagyon nem számítok tőle semmi jóra, de igazságtalan lennék vele, ha nem adnám meg az esélyt. Szóval hajrá...