Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én más irányból közelítettem meg a dolgotLeomessi14 írta:LOL.Ezt beszivtam. Bar tudtam,hogy vmi hulyesegmessideco írta:Egyik youtube-commentben láttam:
How fast can you guess these words?
1.BOO_S
2._ _NDOM
3.F_ _K
4.P_N_S
5.PU_S_
6.S_X
Answer :1.BOOKS,2.RANDOM,3.FORK,4.PANTS,5.PULSE,6.SIX .You got all 6 wrong didnt you? You dirty minded freak!![]()
LOL.Ezt beszivtam. Bar tudtam,hogy vmi hulyesegmessideco írta:Egyik youtube-commentben láttam:
How fast can you guess these words?
1.BOO_S
2._ _NDOM
3.F_ _K
4.P_N_S
5.PU_S_
6.S_X
Answer :1.BOOKS,2.RANDOM,3.FORK,4.PANTS,5.PULSE,6.SIX .You got all 6 wrong didnt you? You dirty minded freak!
Guti, Cassilas és Raúl is benne van!Rinku írta:http://www.youtube.com/watch?v=Vp2yn67Bglk&NR=1
Örök darab!"az hogy lehet édes fiam, hogy egy olyan sz*r csapaté, a real madridé! ne b*sszál már! real madrid..."
![]()
Tuti volt már, de ahányszor megnézem, szétröhögöm a fejem ezen az átlétííís hülyén!
szerk.: ki van a filmben? Guti, Casillas, ...? Cannavaro?
ilyen nincs, ez kamu!!! NEM LEHET IGAZ!
az semmi.... ez a nem semmi:S.Agüero írta:Ez azért érdekes, hogy ilyen sokan nézték ezt meg...![]()
Nekem ez a stílus egyáltalán nem jön be.Messidona10 írta:Az előbbi wowosról eszembe jutott JózsieEz a kedvencem:
http://www.youtube.com/watch?v=PqQV91U7kJ4
Ivan Helguera!Rinku írta: szerk.: ki van a filmben? Guti, Casillas, ...? Cannavaro?
sjd írta:a kis c után mindig van egy r718Barca99 írta: Matek tanárom, múlt órán kérdezte, hogy hogy különböztesse meg a nagy C-t a kis c-től.
a kis c után mindig van egy r718Barca99 írta: Matek tanárom, múlt órán kérdezte, hogy hogy különböztesse meg a nagy C-t a kis c-től.
Na igenfanbarca írta:Velem is történt ilyesmi, a töritanárom nagy Real-fan, és egyszer, mikor bejött órára, pont egy Camp Nou (50 years)-es jubileumi pólóban voltam, középen nagy barca címer), mondta vegyek gyorsan rá valamit , ha nem akarom elveszteni a becsületemet =)
Hehe ez se rossz. Meg ilyesmi volt, hogy gyereknek ilyen jegyei voltak, hogy 4-3-3. Megkérdezi ez sztetek hányas mondom.. áhh sima 5ösdavidvilla77 írta: Nekem osztálytársam madridista, és vele volt úgy hogy kikaptuk a töri dolgozatot, szünetbe megkérdezi tőlem: hanyast kaptál? csak azt ne mond hogy annyit mint a realmondom dedee
Nekem osztálytársam madridista, és vele volt úgy hogy kikaptuk a töri dolgozatot, szünetbe megkérdezi tőlem: hanyast kaptál? csak azt ne mond hogy annyit mint a real18Barca99 írta:Üdv!
Ma valami egész vicces, ugyanakkor meglepő dolog történt velem:) Középiskolás vagyok, félévi lezárások sorozata van mostanában. Töri órán ülök és tudni kell a tanáromról hogy már évtizedek óta Real fan, de olyan szinten, hogy még órán is mennek a szurkálódások. Én követeztem a naplóba és rámnéz és csak ennyit mond: Adtam három 5-öst meg kaptam egyet.. ez 5ös.. Először nem esett le, de aztán végigröhögtem az órát