Bojan Krkic
-
- Director del Fútbol
Nincsenek bombaformában, de Bojant látva azért nem hagynám ki egyiküket sem. Egy példa: A Levante ellen az egész csapatnak rosszul ment. Szerinted Bojan berúgta volna azt a helyzetet, amit Pedro belőtt és azzal vezettünk? Mert én biztos vagyok benne, hogy nem. Pedronak még nem bombaformában is ilyen gólérzékenysége és hatékonysága van. Ez ami nem mind egy szerintem.Sanama írta:Hát nem tudom akkor nálatok mi a különbség a következő 2 dolog között:LM10 írta:Hát már ne is haragudj Sanama, de ezt nagyon furán írtad le...
-rossz forma
-"mert egyikük sincs abban a formában,hogy nem hagynám ki."»»»»»bombaforma.
De hát ti tudjátok
Villa pedig az összjátékban sokat tesz hozzá és egyelőre hasznosabb is mozog, csinál helyet a rutinja miatt. Neki pár meccse a gólok sem jönnek úgy,de jelenleg több potenciál van benne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2011.01.07. 15:41:24-kor.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Egyikük sincs abban a formában,h nem hagynád ki...tehát olyan formában vannak,h kihagynád őket...legalábbis nálam ez ezt jelenti.Pedro,Villa, akármelyik pihenhet akármikor,mert egyikük sincs abban a formában,hogy nem hagynám ki.
Saját magadat kéne tudni értelmezni vagy meg kéne tanulni kifejezni magad mielőtt nekem címezve írogatod,h tanuljak meg értelmezni...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Hát nem tudom akkor nálatok mi a különbség a következő 2 dolog között:LM10 írta:Hát már ne is haragudj Sanama, de ezt nagyon furán írtad le...
-rossz forma
-"mert egyikük sincs abban a formában,hogy nem hagynám ki."»»»»»bombaforma.
De hát ti tudjátok
Olvass már kérlek!Bányász írta:Pedro valóban nagyon rossz formában van...ugyan már emberek.
Azért a Busis példa se jó mert sokkal kevésbé látszik/ott meg a játékunkon mikor Ő játszott mind mikor Bojan játszik...
Ki mondta,hogy rossz formában van?
Értelmezni azért kéne tudni ,már ne is haragudj.
- LM10
- Director del Fútbol
Az a baj, hogy sok ember meg sem bízik Pepben. Elküldte Eto'o,Tourét,Ibrát. Miért? Azt nem tudjuk, ő tudja ez a lényeg. Mert ő alakítja a csapatot,nem mi. Ő van az edzéseken,nem mi. Ők dolgoznak meg a sikerekért, nem mi. MI viszont élvezzük a játékot, és az eredményeket, mert ezekben Pepnek óriási szerepe van. És ha nem tudná azt Bojanról, hogy ő még lehet itt alap ember, már rég nem lenne itt.
Az meg vicc, hogy Pedro nincs jó formában....
Az meg vicc, hogy Pedro nincs jó formában....

- Bányász
Pedro valóban nagyon rossz formában van...ugyan már emberek.
Azért a Busis példa se jó mert sokkal kevésbé látszik/ott meg a játékunkon mikor Ő játszott mind mikor Bojan játszik...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Erre annyit mondanék,hogy te Busuqetset első évében ki helyett tetted volna be? Mégis játszott(mindenki tudja ki helyett) és látjuk ma hol tart.albicelesteX írta:Figyelj már.Te ki helyett tennéd be?Kalap nagyon jól írta "csak azért,hogy játsszon a csapat kárára legyen"?Mivel aki kezdő és játszik mind többet tesz a játékhoz.Oké,hogy kellene,hogy játsszon,de menjen akkor kölcsönbe,Ő nem akar,mert itt akar bizonyítani.Szerintem nem ez van a dolog mögött,hanem,hogy nem akar egy gyengébb csapatban szerepelni ezáltal lemaradni trófeákról.Az én szememben Ő eddig sem nem nyert.Sanama írta:Itt az a lényeg,hogy Bojan nagyon sokszor utolsó 15-25percre állt be.
ezt a tiz meccset ha zsinorban játszotta volt végig,sokkal előrébb lenne.
Pedro,Villa, akármelyik pihenhet akármikor,mert egyikük sincs abban a formában,hogy nem hagynám ki.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Bojannak 1 dolog kéne de abból sok: JÁTÉKLEHETŐSÉG! És ezt sajnos itt nem tudja megkapni,ha ilyen formája van.Ezért kéne kölcsönbe mennie,hogy formába lendüljön,csak egy fél évre,különben semmit nem ér így.Visszajön,jó formában lesz,mikor játszik bizonyít,és ennyi.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.01.07. 15:31:25-kor.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Bányász
Keirrison miért lenne érdemesebb a játékra mint Bojan?Mivel lennék előrébb Keirrisonnal?
Az meg sem fordul a fejedben,h azért nem akar elmenni mert Ő a Barcában szeret focizni?H esetleg szereti a csapattársakat stb stb...
Csóri gyerek tiszta hülye,h nem adja le az érmeit...Az én szememben Ő eddig sem nem nyert.
Az meg sem fordul a fejedben,h azért nem akar elmenni mert Ő a Barcában szeret focizni?H esetleg szereti a csapattársakat stb stb...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2011.01.07. 15:15:18-kor.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Kedvelem Bojant, de nem bízom benne.
Én megértem miért nem kap lehetőséget.
Jeffrennek adnék többet.
És elgondolkodnék, hogy nyártól munkába álljon e Keirrison...
Én megértem miért nem kap lehetőséget.
Jeffrennek adnék többet.
És elgondolkodnék, hogy nyártól munkába álljon e Keirrison...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- albicelesteX
- A Vadász
Figyelj már.Te ki helyett tennéd be?Kalap nagyon jól írta "csak azért,hogy játsszon a csapat kárára legyen"?Mivel aki kezdő és játszik mind többet tesz a játékhoz.Oké,hogy kellene,hogy játsszon,de menjen akkor kölcsönbe,Ő nem akar,mert itt akar bizonyítani.Szerintem nem ez van a dolog mögött,hanem,hogy nem akar egy gyengébb csapatban szerepelni ezáltal lemaradni trófeákról.Az én szememben Ő eddig sem nem nyert.Sanama írta:Itt az a lényeg,hogy Bojan nagyon sokszor utolsó 15-25percre állt be.

-
- Director del Fútbol
Játszott játékpercek: 828Sanama írta:Itt az a lényeg,hogy Bojan nagyon sokszor utolsó 15-25percre állt be.
Ebből kezdőként: 634
eurobarca.hu....
Itt az a lényeg,hogy Bojan nagyon sokszor utolsó 15-25percre állt be.
-
- Director del Fútbol
Egy kis érdekesség: Keita 1235 percet játszott idén, míg Bojan 828-at. Ahhoz képest, hogy a középpályán Afellay érkezése előtt a kreatív részen elég nagy hiány volt ( Keita nem kreatív,de nem volt nagyon más), illetve Iniesta sokszor húzódott fel, Bojan nem kapott kevés lehetőséget a mali középpályáshoz képest. Pedig neki sokkal inkább stabilan teljesítő és több riválisa van elől. 828 perc az majdnem 10 egész meccs. Ezeken kellett volna bizonyítania,de nem tette. Én még bízom benne, de azért ne várjuk már el, hogy a csapat rovására játsszon. Aki helyette játszott szinte kivétel nélkül jobb teljesítményt is nyújt, akkor mikor a pályán van. Ezek tények. Pep-nek pedig az a dolga, hogy a lehető legjobb csapatot állítsa össze. Rendre meg is teszi. Láttuk tavaly év végén, hogy ha rászolgál a kicsi, úgy meg is kapja a lehetőséget. Nem kegyet kell gyakorolnia az edzőnek szerintem.
ez alapvetően igaz lenne, csak először is nem nagyon érdemli ki a kezdőtagságot vagy a több játékpercet. amikor odakerül, hogy bizalmat szavaz neki kezdőként, akkor általában mindig gyenge. aztán marad csere, olyankor vannak jobb meccsei, gólok, gólpasszok, agilis játék és amikor már azt gondolnánk, hogy jó lesz ez, akkor megint csalódunk. mondom, bojan a mi benzemánk.Sanama írta:Játék nélkül senki nem fejlődik.
továbbá bojan 878 percet játszott idén, ez feleannyi, mint amit xavi, busquets, abidal játszott eddig. ennél több már luxus lenne neki, hogy igazi teljesítmény nélkül is odakerül és nekünk is az lenne, mert amikor neki nem megy, akkor bizony nagyon nem.
meglehet nézni thiagot, teljesen újonc, most került a nagycsapat közelébe, közel se játszik annyit, mint bojan, de amikor beáll akkor mindig látunk tőle valamit. lesznek neki is gyengébb meccsei, de basszus, olyat szeretnék ismét bojantól látni, mint thiagotól amikor beállt a levante ellen. teljesen megváltoztatta a ritmust, a meccs képét, ha pedro nem lőtt volna két gólt simán motm teljesítmény.
szerk.: amúgy ettől még én biztos nem küldeném el sehova. se végleg, se kölcsönbe. van még ideje (én is olyan 23 éves koráig lennék vele türelmes még) és a helyettese is iszonyat drága lenne.
Azért Keita-val példálózni ebben az esetben nem vall túl nagy szakértelemre. Egyrészt teljesen más szerepkörben játszanak, másrészt Keita nem a játék színezésére lett leigazolva. Lehet, hogy semmi látványosat nem csinál, de aki egy kicsit is érti ezt a sportot, az tudja, hogy ezek a játékosok legalább annyira fontosak egy csapatban, mint a labdazsonglőrök. Iszonyatos mezőnymunkát végez minden meccsen, a labdaszerzésben és az ellenfelek leütközésében elsőrangú a teljesítménye. Ha majd Bojan-tól ilyet látunk akár egy meccsen keresztül is, akkor megemelem előtte a nem létező kalapomat.Sanama írta:Azt meg,hogy szenved,igen sajnos igaz,de ha már Keita szenvedéseit végig kellett nézni 1évig(minimum) akkor igazán szavathatna Pep neki (is) több bizalmat.
-
- Entrenador del Barça
Ezzel teljesen egyet értek és még annyi tennék hozzá h lehet kellene keresnie egy pszichológust aki rendbe teszi fejben mert sajnos ott még a kora miatt egy kicsit gyenge és sokszor kevés.Fizikailag nem mondanám h nem kellene még egy kicsit fejlődnie,de a Barcában nem nagy termetű robosztus játékos játszikSanama írta:...

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
A Rijkaard-éra utolsó évére gondolsz, amikor a fél keret bulizni járt edzések helyett? Mert abban a Barca-ban nem volt nehéz "nagyot" alkotni. A gond viszont az, hogy ez a gyerek leragadt a 3 évvel ezelőtti szinten, kb úgy, mint a mi aranylábú ifi-focistáink. Azóta egy nem sokkal idősebb Messi Aranylabdás és Aranycipős lett, egy Pedro és egy Busquets világklasszis labdarúgókká értek, Bojan-nál viszont egyelőre a halvány szikrákat sem látni.Rewolution5 írta:kb. 2 éve nem ezt mondtad volna- Riijkard érában fontos szerepet játszott...de ettől függetlenül, ha jó jövőt akar magának,akkor legalább a kölcsönre rászánja magát...albicelesteX írta:Én nagyon örülnék,ha nem látnám a 9-est rajta,mert nem méltó az elődökhöz!!!
Én csak azon gondolkozom,hogy aki itt szidja oda-vissza,az nem néz a dolgok mögé?
A válogatottban milyet játszott,már és hagyjuk,hogy ki az ellenfél. Fel volt szabadulva,tudta érezni a játékot,ez a lényeg az ő esetében.
Ezt a Barcelonában nem tudja mióta Pep itt van. Tavaly év végén tudta,mikor Pep balhézott Ibrahimoviccal és "jobb híjján" Bojan játszott.
Nem Pepet akarom vádolni,de az biztos,hogy 1-2.évében nem a cseréiről volt híres. Ezzel pedig egyértelműen több teher van Bojan vállán.
De én amúgy nem vágom ti mit akartok...Az,hogy Messi 23évesen aranylabdás lett,az egyedülálló dolog.
Kérdezém én,hogy pl. Eto'o 20 évesen hol volt? Vagy sorolhatnám itt a játékosokat.
Ibra 23évesen még azz Ajaxban volt!?
Én azt mondom,hogy bőven van ideje még arra,hogy a remények megmaradjanak vele kapcsolatban.
Ha 23évesen is itt fog tartani,akkor mehet,de az még 3szezon.
Játék nélkül senki nem fejlődik.Azt meg,hogy szenved,igen sajnos igaz,de ha már Keita szenvedéseit végig kellett nézni 1évig(minimum) akkor igazán szavathatna Pep neki (is) több bizalmat.
A válogatottban milyet játszott,már és hagyjuk,hogy ki az ellenfél. Fel volt szabadulva,tudta érezni a játékot,ez a lényeg az ő esetében.
Ezt a Barcelonában nem tudja mióta Pep itt van. Tavaly év végén tudta,mikor Pep balhézott Ibrahimoviccal és "jobb híjján" Bojan játszott.
Nem Pepet akarom vádolni,de az biztos,hogy 1-2.évében nem a cseréiről volt híres. Ezzel pedig egyértelműen több teher van Bojan vállán.
De én amúgy nem vágom ti mit akartok...Az,hogy Messi 23évesen aranylabdás lett,az egyedülálló dolog.
Kérdezém én,hogy pl. Eto'o 20 évesen hol volt? Vagy sorolhatnám itt a játékosokat.
Ibra 23évesen még azz Ajaxban volt!?
Én azt mondom,hogy bőven van ideje még arra,hogy a remények megmaradjanak vele kapcsolatban.
Ha 23évesen is itt fog tartani,akkor mehet,de az még 3szezon.
Játék nélkül senki nem fejlődik.Azt meg,hogy szenved,igen sajnos igaz,de ha már Keita szenvedéseit végig kellett nézni 1évig(minimum) akkor igazán szavathatna Pep neki (is) több bizalmat.
2-0-nál egy kitámadó ellenfél ellen egy sima 1-1 elleni szitut oldott meg remekül. A gond csak ott van, hogy egy betömörülő ellenfél ellen sem ennyi helye, sem ennyi ideje nincs ezeket megcsinálni. Lehet, hogy nagy tehetség a srác, csak egyelőre valamit nagyon elrontottak nála. Szezononként 2-3 jobb meccsel nem sok sót lehet megenni egy ilyen Barca-ban.Messa írta:De ha tavaly ilyet tudott, akkor idén mi a baj?
Ez egy zseniális gól, már vagy 200x megnéztem, ezt szerintem a világ összes játékosa megirigyelné... Ahogy átveszi, lefordul, megkerüli a védőt, és a kapusmellett elgurít. Pazar.
Azért remélem idén is látunk még pár hasonlót. Én bízom benne.
ezen gondolkoztam én is. hogy képesek lesznek-e az emberek várni mondjuk 23 éves koráig. engem nem érdekel, hogy éppen milyen mezben futkározik, a keretben helye van, de sajnos a kezdő közelében a jelenlegi formája alapján nem.
egyszerűen teljesen benzema a gyerek. hatalmas ígéret, megmutatta már párszor mit tud, aztán amikor szükség lenne rá, akkor semmi. aztán van pár jobban sikerült meccs, bizakodik mindenki és következőre lehoz egy értékelhetetlent megint.
egyszerűen teljesen benzema a gyerek. hatalmas ígéret, megmutatta már párszor mit tud, aztán amikor szükség lenne rá, akkor semmi. aztán van pár jobban sikerült meccs, bizakodik mindenki és következőre lehoz egy értékelhetetlent megint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2011.01.07. 14:08:51-kor.
- albicelesteX
- A Vadász
De akkor is ezt mondtam volna!Miben volt ő annak az érának a fontos tagja???Nem emlékszem rá,hogy akkora húzóembere lett volna akkor a csapatnak.Tehetség volt és ígéret...és az is maradt.Rewolution5 írta:kb. 2 éve nem ezt mondtad volna- Riijkard érában fontos szerepet játszott...de ettől függetlenül, ha jó jövőt akar magának,akkor legalább a kölcsönre rászánja magát...albicelesteX írta:Én nagyon örülnék,ha nem látnám a 9-est rajta,mert nem méltó az elődökhöz!!!

- LM10
- Director del Fútbol
Itt is látszik, hogy tud ő. Nem is ezzel van a baj. Hanem azzal, hogy képes-e itt Barcelonában kiteljesedni. Pedro 22 éves korától kezdett el. Szerintem ha 23 év kora után sem bizonyít,akkor eladjuk majd. De még csak 20 éves. És Guardiola tudja, hogy van belőle mit kihozni, hisz ha nem lenne, már rég elküldte volna őt is. Én szurkolok neki, csak elkeserítő látni mikor szenvedMessa írta:De ha tavaly ilyet tudott, akkor idén mi a baj?
Ez egy zseniális gól, már vagy 200x megnéztem, ezt szerintem a világ összes játékosa megirigyelné... Ahogy átveszi, lefordul, megkerüli a védőt, és a kapusmellett elgurít. Pazar.
Azért remélem idén is látunk még pár hasonlót. Én bízom benne.