Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm, hogy szóltál, feltétlenül megveszem. A Képes Sport milyen gyakran jelenik meg?Enrique írta:Most ígéred meg másodszor!eszter21 írta:Ha csapatorvos leszek az egész forumot meghívom egy elclassicora (Bodit is...)!
De nem baj ám, én benne vok!
Ja és tessék megvenni a Képes Sport mostani számát 2 dolog miatt is:
- Ronaldinho-poszter
- fííígóóó poszterféleség WCpapírnak, tüzelőnek stb.![]()
![]()
Most ígéred meg másodszor!eszter21 írta:Ha csapatorvos leszek az egész forumot meghívom egy elclassicora (Bodit is...)!
Oké, de ha szerzek, akkor légyszi szerezz már nekem 1 Barca-pártolói tagságot!Bodi írta:Enrique írta:Szívesen, szólj még ha kell netán vmi!Bodi írta:
Mind1 mindkettőtöknek köszi!:D
Egy jegy a tavaszi classicora!Előre is köszi!:D:D:D:D:D:D
Igen, a világ leghelyesebb pasija és elfogult vagyok, de...boggabor írta:Eszti lehet, hogy jo pasi, de idenn gyenge egyben igazatok lett a Real ellen felszivta magat,de nem neki koszonhetkjuk, hogy ilyen jol allunk Valdes tobbet tesz hozza a jatekhoz mint Ronni megal a felpalyan cselez 3-mat es elveszti vagy a szabadrugast fole lovi es nevet rajta en meg sirok szerencse, hogy most attengedte de az a baj nincs vetelytarsa es sajnos uj szerzodest kapott nem kellet volna remelem Frank nem esik ebbe a hibaba bar a utolso osztalyzata nem fenyes es ugye rogton ki is kaptunk ahogy allairta en ingyen is fociznak sot cipott is tisztitanak vagy ha programozo kell nekik aszt is el is kuldom a elletrajzomat jovore
Utállak... Na jó nem de ne mondj ilyeneket.boggabor írta:Multkor dicsertem felesleges volt csere pad es csak akkor fog jatszani ha nagy csapatal jatszunk nem ertem mert nem hajt minden mecsen lehet, hogy utalni fogtok, de iden nem erdemli meg az aranylabdat vagy Seva vagy Deco iden a Ronni csak arnyeka onmaganak Milanban es a Real ellen jatszott jol
Mondjuk a levélért cserébe, megajándékozhatne minket eggyel... Elég egy is, nehogy megterhelje magátEnrique írta:Én jobban örülnék több szabadrúgásgólnak karácsonyra!![]()
De megeléxek 1gyel is, ha muszáj...