L.Messi 10 írta:Lehet hogy én vagyok csak ilyen elmerokkant, de ezt a Milant erősebbnek tartom az Internél. Ha mind a 2 csapat csúcsformában lenne akkor más véleményen lennék.
A keretek tekintetében erősebb az Inter ezt továbbra is fent tartom. Nem láttam meccset idén, így nem tudom csupán az eredményekből és a hírekből leszűrni a dolgokat. Ha jobban megnézem: A Milannal bombaerős támadósor van, és a védelem is rendben van a Nesta-T.Silva párossal. A középpályán viszont egy kis szakadékot érzek. Gattuso,Ambrosini,Flamini,Pirlo és Seedorf. Egyikük sincs már a szük elitben. Nem látok egy olyan kp-t, aki támogatni tudja a támadókat.
Aktuális formát nézve vitathatatlan hogy a Milan eddig sikeresebb idényt fut. Eddig!
Az Inter most kezd formába lendülni, és az ő játékoállományuk sokkal komplexebb. Nekik is vannak klasszis támadóik de ezentúl ott van egy Snejder vagy Stankovic. Továbbra is tartom hogy jobb csapat az Inter!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***