Hát én nemigazán tudom eldönteni!Mindhármúkrol irnék egy kicsit,és ki-ki döntse el hogy neki ebböl mi jön le,és szerinte ki a legjobb!
Messi:Az egyértelmü,hogy Messi a világ valaha volt legjobb játékosa,és az én szememben egy hatalmas ember,mint a pályán,mint a pályán kívüli dolgaival,a szerénysége,a képességei,a pályafutása,az ahonnan eljutott ide,és mégis ilyen tudott maradni,az engem lenyűgöz!
Xavi:Ő valami elképesztő,ahogy Guardiola irányítása alatt futbalozik az számomra hihetetlen,olyan szemmel lát a pályán,amilyennel senki más a világon,olyan labdákat osztogat,mint senki más a világon,egyszerüen fantasztikus,Xavi játékát 2 szóval lehet jellemezni,EGYSZERŰ,DE NAGYSZERŰ!
Iniesta:A lendületes játéka,azok a zsebkendőnyi területen elejtett cselei,egyszerüen fantasztikus látni az ő játékát,zseniális focista,idén a góljai is jönnek,szóval nincs rá más szó,fantasztikus!Mint a másik két játkos!
Én nem tudom eldönteni,nekem a példaképem Messi,szóval neki szurkolok,de Xavinak kell kapni,30 éves,volt 3 zseniális éve egymás után,Vb győzelemig vezette a spanyolokat,vezére a Barcának,kell ennél több?Ini vb győzelmet érő gólt lött,de ő még lőhet is

Remélem fog is
Szurkolok mindhármuknak,de Xavinak kell kapnia,még ha nemis a legnagyobb kedvencem!!!