2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor a máltai kapitány kire szavazott,mert neki a 3.szavazata lett érvénytelen..barca44 írta:Ő nem jelölhetett spanyol focistát a szabályok miatt (lásd: van Marwijk és van Bommel érvénytelen szavazata).Pavel írta:Azért Iker se gyengén szavazott, a nagy nyilatkozata ellenére.
Ő nem jelölhetett spanyol focistát a szabályok miatt (lásd: van Marwijk és van Bommel érvénytelen szavazata).Pavel írta:Azért Iker se gyengén szavazott, a nagy nyilatkozata ellenére.
De ha Bommeltől azt kérdezték volna, kit akarsz lerúgni, habzó szájjal felsorolja Iniesta,Xavi,Messi triótmessideco írta:Tudtam eddig is róla, hogy nem százas:
Netherlands Van Bommel,Mark invalid vote invalid vote Schweinsteiger.
Szerintem két hollandot jelölt be. Vannak fura dolgok
Szerk: az Ibráé szvsz. nem rossz:
Iniesta Sneijder Xavi
Ronaldo Xavira szavazott Iker elottmessideco írta:Tudtam eddig is róla, hogy nem százas:
Netherlands Van Bommel,Mark invalid vote invalid vote Schweinsteiger.
Szerintem két hollandot jelölt be. Vannak fura dolgok
Szerk: az Ibráé szvsz. nem rossz:
Iniesta Sneijder Xavi
Ezt nem egészen értem. Az álomcsapat mit jelent ?Drigo írta:De, felállás. Először én is azt hittem, de a FIFA honlapján konkréten az álomcsapatról írnak. Kapus, védő, középpályás, csatár. Teljesen hiteltelen. Mondjuk, amióta Cannavaro megkapta az aranylabdát, nem kéne meglepődni semmin.Andris írta:Nem felállás van, hanem védő, középpályás és csatár kategória.
http://www.fifa.com/mm/document/classic ... finalx.pdfBotond42 írta:Tudja valaki, hogy hol lehet megnézni a pontokat? (Ki kire szavazott)
De, felállás. Először én is azt hittem, de a FIFA honlapján konkréten az álomcsapatról írnak. Kapus, védő, középpályás, csatár. Teljesen hiteltelen. Mondjuk, amióta Cannavaro megkapta az aranylabdát, nem kéne meglepődni semmin.Andris írta:Nem felállás van, hanem védő, középpályás és csatár kategória.
Sztem csak simán legjobb védők , legjobb kpsok legjobb támadók.Drigo írta:Eddig sem adtam sokat se a FIFA, se az Aranylabda szavazás eredményeire, de ez az összevont díj viszi a pálmát.
Legjobb csapat:
Casillas, Maicon, Lucio, Piqué, Puyol, Xavi, Sneijder, Iniesta, Messi, Villa és Cristiano Ronaldo.
Ki ne találják nekem, hogy Puyol volt a legjobb balhátvéd idén...Vagy mégis hogyan képzelték a felállást?
Hát idén odaadták annak, aki a legjobban focizott. Kérdés hogy ez tendencia marad-e ?Drigo írta:Eddig sem adtam sokat se a FIFA, se az Aranylabda szavazás eredményeire, de ez az összevont díj viszi a pálmát.
Legjobb csapat:
Casillas, Maicon, Lucio, Piqué, Puyol, Xavi, Sneijder, Iniesta, Messi, Villa és Cristiano Ronaldo.
Ki ne találják nekem, hogy Puyol volt a legjobb balhátvéd idén...Vagy mégis hogyan képzelték a felállást?
Pep nagy pszichopata, akarom mondani pszichológus biztos, hogy mind2 vel el fog beszélgetni és megérteti velük, hogy mi a lényeg.MessiFan írta:Megb.sztam a nagynénédetFtcSikiHun írta:Vajon mit súghat?
Egyébként biztos csak annyit hogy: Sebaj majd jövőre..
Mindenesetre benne lenni a top3-ban is óriási teljesítmény.
Ahhoz képest egyik játékos se fért fel a dobogójára,csak Ronaldo...messideco írta:
„Messi pályán nyújtott teljesítménye a mérlegre helyezve több mint Iniestáé vagy éppen Xavié. Leo, Cristiano Ronaldóval együtt, a legjobb a világon."-Casillas
Ezek szerintem ilyen protokoll szövegek és legbelül sajnálják h most nem őket ünnepli a világ de ilyen a sport holnapra túl lépnek rajta és teljes erőbedobással fognak neki menni a hétvégének vagy már a Betisnek.messideco írta:„Leo lett a nyertes, amihez gratulálok neki, mert megérdemli. Végül hárman maradtunk a jelöltek közül, és akármelyikünk nyerhetett volna, de végül Leo lett a nyertes."-Iniesta
Egy biztos, az én lelkesedésem változatlan marad. Az én életem akkor sem változott volna meg, ha nyerek, és nem változik majd most sem, hogy nem nyertem. Nem veszítettem, nem történt semmi. Az Aranylabda úgy is otthon maradt"-Xavi
„Messi pályán nyújtott teljesítménye a mérlegre helyezve több mint Iniestáé vagy éppen Xavié. Leo, Cristiano Ronaldóval együtt, a legjobb a világon."-Casillas