Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ezeken egyáltalán nem lepődök meg. Az Aranylabdánál mindig is a megnyert címek nagyon sokat számítottak, a FIFA Év játékosa díjnál azért sokkal többet nyomott a latba a valós teljesítmény. Pl. 2004-ben Seva lett az Aranylabdás, de az Év játékosa R10 lett, aki ugye abban az évben semmilyen címet nem nyert csapatával, de parádésan játszottkristop írta:
annyit ezekből lelehet szűrni, hogy az újságírók a látszatra mennek, és mourinhot az edzők nem annyira kedvelik, ellenben a játékosok igen.
lab1daL írta:Etoo mester Sneijderre tett első helyen..
Akkor a máltai kapitány kire szavazott,mert neki a 3.szavazata lett érvénytelen..barca44 írta:Ő nem jelölhetett spanyol focistát a szabályok miatt (lásd: van Marwijk és van Bommel érvénytelen szavazata).Pavel írta:Azért Iker se gyengén szavazott, a nagy nyilatkozata ellenére.
Ő nem jelölhetett spanyol focistát a szabályok miatt (lásd: van Marwijk és van Bommel érvénytelen szavazata).Pavel írta:Azért Iker se gyengén szavazott, a nagy nyilatkozata ellenére.
De ha Bommeltől azt kérdezték volna, kit akarsz lerúgni, habzó szájjal felsorolja Iniesta,Xavi,Messi triótmessideco írta:Tudtam eddig is róla, hogy nem százas:
Netherlands Van Bommel,Mark invalid vote invalid vote Schweinsteiger.
Szerintem két hollandot jelölt be. Vannak fura dolgok
Szerk: az Ibráé szvsz. nem rossz:
Iniesta Sneijder Xavi
Ronaldo Xavira szavazott Iker elottmessideco írta:Tudtam eddig is róla, hogy nem százas:
Netherlands Van Bommel,Mark invalid vote invalid vote Schweinsteiger.
Szerintem két hollandot jelölt be. Vannak fura dolgok
Szerk: az Ibráé szvsz. nem rossz:
Iniesta Sneijder Xavi
Ezt nem egészen értem. Az álomcsapat mit jelent ?Drigo írta:De, felállás. Először én is azt hittem, de a FIFA honlapján konkréten az álomcsapatról írnak. Kapus, védő, középpályás, csatár. Teljesen hiteltelen. Mondjuk, amióta Cannavaro megkapta az aranylabdát, nem kéne meglepődni semmin.Andris írta:Nem felállás van, hanem védő, középpályás és csatár kategória.
http://www.fifa.com/mm/document/classic ... finalx.pdfBotond42 írta:Tudja valaki, hogy hol lehet megnézni a pontokat? (Ki kire szavazott)
De, felállás. Először én is azt hittem, de a FIFA honlapján konkréten az álomcsapatról írnak. Kapus, védő, középpályás, csatár. Teljesen hiteltelen. Mondjuk, amióta Cannavaro megkapta az aranylabdát, nem kéne meglepődni semmin.Andris írta:Nem felállás van, hanem védő, középpályás és csatár kategória.
Sztem csak simán legjobb védők , legjobb kpsok legjobb támadók.Drigo írta:Eddig sem adtam sokat se a FIFA, se az Aranylabda szavazás eredményeire, de ez az összevont díj viszi a pálmát.
Legjobb csapat:
Casillas, Maicon, Lucio, Piqué, Puyol, Xavi, Sneijder, Iniesta, Messi, Villa és Cristiano Ronaldo.
Ki ne találják nekem, hogy Puyol volt a legjobb balhátvéd idén...Vagy mégis hogyan képzelték a felállást?
Hát idén odaadták annak, aki a legjobban focizott. Kérdés hogy ez tendencia marad-e ?Drigo írta:Eddig sem adtam sokat se a FIFA, se az Aranylabda szavazás eredményeire, de ez az összevont díj viszi a pálmát.
Legjobb csapat:
Casillas, Maicon, Lucio, Piqué, Puyol, Xavi, Sneijder, Iniesta, Messi, Villa és Cristiano Ronaldo.
Ki ne találják nekem, hogy Puyol volt a legjobb balhátvéd idén...Vagy mégis hogyan képzelték a felállást?
Pep nagy pszichopata, akarom mondani pszichológus biztos, hogy mind2 vel el fog beszélgetni és megérteti velük, hogy mi a lényeg.MessiFan írta:Megb.sztam a nagynénédetFtcSikiHun írta:Vajon mit súghat?
Egyébként biztos csak annyit hogy: Sebaj majd jövőre..
Mindenesetre benne lenni a top3-ban is óriási teljesítmény.