ozsimiki írta: ezúttal Jelwaz-al értek egyet.
Egyrészől semmi esélyét nem látom, másrészről pedig a Nou Camp az a Nou Camp, nevezzenek el magyar stadiont Kubaláról.
Csak akkor mennék személy szerint bele,h HA BIZTOSAN MEG AKARNÁ VÁLTOZTATNI A KLUB,de szerencsére nem így van.
szép és jó,h Kubalát ezzel is elismertetnétek,de Ti most őszintén szeretnétek ha megváltozna a stadion neve?
Arról nem is beszélve,h jelwaz azon sora is teljesen igaz,h a klub kicsit sem feledkezett meg így sem Kubaláról szerencsére.
Természetesen nem feledkezett meg a klub Kubaláról, ettől még szerintem egyáltalán nem elítélendő a kezdeményezés, a munka pedig nem ártott meg még senkinek, akkor sem, ha felesleges ( szerintem nem is felesleges, mert összehozhatja a társaságot, ha nem is érünk el sikert, ami valóban elég esélyes....). Nem mondom, hogy kést döfök a szívembe, ha Nou Camp marad, de a váltás még jobb lenne. Igen. Őszintén. Mert elsősorban magyar vagyok, másodsorban a konkrét településemhez kötődöm és csak harmadik a Barcelona. Szerintem ezzel majdnem mindenki így van. Magyar stadion pedig azért rossz ötlet, mert a nemzeti stadion a Puskás, többi csapatnak pedig vannak saját legendái, inkább azokról nevezzék el őket. Bátyám mondta mondjuk és van benne igazság azért: Mire összeszedtek rengeteg aláírást, addigra már Messi nevét viseli majd a stadion
Függetlenül az eredménytől, egy nemes cél űzése-hajtása semmi rosszat nem hozhat számunkra, sőt....