Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kap 10 percet az alatt aztán nagyon sokat lehet bizonyítani, kb. semmit, tapasztaltam már a saját bőrömön. Most kezdene Pedro helyett akire ráférne már a rotálás és ha nem megy neki senki nem szidná,mert tudjuk,hogy most jött...lui1698 írta:Valaki mondja el nekem, hogy mit csinált ez az Afellay gyerek, hogy a kezdőbe követeljük? Először szerintem inkább kellene kevesebb játékpercekkel kezdeni neki, és nem egyből a kezdőbe dobni.
Ha meg kezdeni és rosszul játszana akkor meg azért menne az anyázás...
Bevezethetnék már a lájk gombot ezen az oldalon is..Kelemen Berti írta:Real-lal kezdődő csapatnév... 5-0 a tipp
Jeffren legalább a padon van, Bojan és Thiago még ott se.bence-barca írta: Mondjuk én azért Afellay-t/ Thiago-t, Fontás-t/ Milito-t, Adriano-t, vagy Masch/ Keita-t mindenféleképpen kezdőbe jelöltem volna![]()
Am Jeffren sérült vagy csak egyszerűen nem játszik?
Ne már. Thiago miért nem lehet padon se? Mondjuk Keita helyett... Vkp-nek ott van Masch, irányítani meg már jobban tud Thiago bőven. Mindegy, most megszórjuk őket, és a visszavágón kezdő lesz. Amúgy az is érdekes nekem, hogy Jeffren a keretbe van, és Bojan meg nincs. Erről van valami hír? Bojan sérült, vagy csak nem fért be?Alberto10 írta: kispad: E. Abidal, S. Keita, G. Milito, I. Afellay, J. Mascherano, Jeffrén, Víctor Valdés
Így van, teljesen egyet értek. 3-0-ás meccset várok! Pedro ma is gólt fog lőni!lui1698 írta:Valaki mondja el nekem, hogy mit csinált ez az Afellay gyerek, hogy a kezdőbe követeljük? Először szerintem inkább kellene kevesebb játékpercekkel kezdeni neki, és nem egyből a kezdőbe dobni.
Ha meg kezdeni és rosszul játszana akkor meg azért menne az anyázás...
Elég erős, sokakat inkább pihentetnék, de azis igaz, h hétvégén se lesz olyan nehéz meccsünk, tehát ha most eldönti a továbbjutást ez az erős kezdőcsapat, visszavágón már egy tartalékos kezdő lenne.lui1698 írta:Buli11 kezd:
Pinto; Alves, Pique, Puyol, Maxwell, Xavi, Busquets, Iniesta, Villa, Pedro y Messi
kispad: E. Abidal, S. Keita, G. Milito, I. Afellay, J. Mascherano, Jeffrén, Víctor Valdéspalesz77 írta:Félidőbe - max a 60. percig - Xavi/Ini helyett Thiago, és Pedro helyett Afellay. Különben lesz ne mulass...lui1698 írta:Buli11 kezd:
Pinto; Alves, Pique, Puyol, Maxwell, Xavi, Busquets, Iniesta, Villa, Pedro y Messi![]()
![]()
Amúgy jó a kezdő, esetleg cseréket tudna valaki írni? Előre is kösz.
Félidőbe - max a 60. percig - Xavi/Ini helyett Thiago, és Pedro helyett Afellay. Különben lesz ne mulass...lui1698 írta:Buli11 kezd:
Pinto; Alves, Pique, Puyol, Maxwell, Xavi, Busquets, Iniesta, Villa, Pedro y Messi
Van egy gólja a Ceuta elleni hazai 5-1-ről.csababarca írta:Messi remélem gurít egy 2-t.
Kupában van már gólja?
Pont, hogy nem örülök a kezdőnek. Félek Afellay megint kap 10 percet. Guardiola cserélési szokásai kikészítenek . Amikor vezetünk 4-0 akkor is a 80. percbe jön rá, hogy van három cserelehetősége.csababarca írta:lui1698 írta:Buli11 kezd:
Helyes![]()
Messi remélem gurít egy 2-t.
Kupában van már gólja?
Remélem Affelay és Thiago is kap fél órát minimum.
lui1698 írta:Buli11 kezd:
P.U.Y.O.L. írta:Végre idén elég könnyűnek ígérkezik a sorsolásunk. A Betis után se kaphatunk túl nehezet, (persze előbb jó lenne túl lenni a Sevillai csapaton) mert az Almeria - Depor meccs győztesével kerülünk össze. A másik ág azért jóval ütősebb. Sevilla - Villareal és Atma - RM.
Amúgy a Villareal útja a legérdekesebb. A Valencián túl vannak, ha megverik a Sevillát, akkor Atma vagy Real, ha őket is, akkor esetlegesen mi a döntőben...(brutal)
Csak, hogy ne legyél egyedül....én 3:50-kor kelek!LM10 írta:Én is 5:50-kor kelek holnap is...annyira elegem van a 10 órás meccsekből hétköznap